Tilbakeslag for Williams - Stewart tilbake før jul

Den utlånte duoen Jordan Williams og Kevin Stewart har vært lenge ute med kneskader. Williams har fått et tilbakeslag, mens Stewart snart vil være tilbake i spill for Swindon.

Det er Flic Wiltshire som melder at Stewart nærmer seg et comeback etter skade. Han fikk en leddbåndskade i kneet under spill for Swindon i en cupkamp mot Newport i begynnelsen av september.

Opprinnelig ble skadeoppholdet til 22-åringen stipulert til å vare i seks uker, men rehabiliteringen har tatt lenger tid enn forventet. Stewart har bygd seg opp igjen etter kneskaden på Melwood.

- Kev er 2-3 uker unna et comeback, siteres Swindon-manager Martin Ling.

For lagkamerat Jordan Williams er ikke situasjonen like positiv. Han skal ha fått et tilbakeslag i rehabiliteringen etter kneproblemene han fikk i begynnelsen av oktober, og ser nå ut til å bli satt ut av spill i lang tid.

- Jordan har fått et tilbakeslag, og vil ikke være aktuell for spill på lenge ennå, bekrefter Ling.

Williams sliter med væskeansamling i kneet. Det var som kjent lignende problemer som førte til at Jon Flanagan måtte opereres, noe som har holdt scouseren borte fra fotballen i lang tid. Det er så langt ikke kommet noen opplysninger om Williams må gjennom en lignende operasjon.