To fulltreffere og Liverpools beste

Philippe Coutinho fant veien til målet to ganger på Stamford Bridge – og får bestemannsprisen.

Mignolet 7Sjanseløs på Ramires sin heading. Var solid kampen igjennom. Hadde en kanonredning på en lobb fra Oscar.
Clyne 6Hadde flere gode offensive bidrag. Burde kanskje vært tettere på Azpilicueta sitt innlegg på 1-0.
Skrtel 8Var overalt i forsvaret i dag. Flere gode klareringer. Taklingssterk. Costa er ikke enkel å spille mot. Skrtel greide det på godt vis. Fikk seg en støvel fra Costa i magen.
Sakho 7Startet litt shaky, men kom seg veldig etterhvert. Kjappe Chelsea-spillere utfordret Sakho, som har andre kvaliteter enn fart. Hadde også nærkontakt med Costa.
Moreno 6Småsov litt da Ramires headet inn 1-0, men kom seg meget bra etter det. Har utrolig fart og var god offensiv i dag. Hadde en god sjanse alene med Begovic.
Leiva 7Var noe på etterskudd i begynnelsen av kampen, men kom seg veldig. God i duellspillet og veldig bevegelig. Fikk en tidlig tilsnakk fra Clattenburg og fikk gulkortet etter en knapp time. Burde kanskje fått marsjordre noen minutter senere.
Can 6Jobbet bra på midten og løp mange kilometer på Stamford Bridge i dag. Gjør ofte den usynlige viktige ryddejobben. God arbeidsøkt.
Milner 5Milner er ikke i form. Sliter med avleveringene, bevegelsene og lyktes med svært lite i dag. Sliter også med en veldig lite innstilt skuddfot. Greit å bytte han ut etter en drøy time.
Lallana 6Arbeidet også godt offensivt for Liverpool. Var flink til åm forstyrre og utfordre Chelseas forsvarsfirer.
Coutinho Liverpools beste8Startet kampen litt skurrete, der han bommet mye med pasningsspillet. Har slitt med formen i høst, men dette snudde i løpet av et par timer i London i dag. Scoret en flott scoring etter tre overtidsminutter og tok med seg godfølelsen inn i andre omgang og gjorde et kremmerhus til. Liverpools bestemann.
Firmino 6Hadde vanskelige arbeidsvilkår mot tøffe Chelsea-midtstopepre. Får glimtvis vist potensialet sitt.
Benteke 0For et innhopp. Belgieren var konge i lufta og headet ned til Coutinho da han scoret sitt andre mål. Gjorde alt selv på 3-1 og sendte Liverpool til himmels.
Ibe 0Fikk noen minutter mot slutten da Liverpool skulle trygge seieren. Rakk å markere seg i et godt Liverpool-angrep i de siste minuttene.