Torres: – Jeg vil aldri glemme denne dagen

Tidligere Liverpool-angriper Fernando Torres (31) er takknemlig for Anfield-velkomsten.

– Det var veldig følelsesladet. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere, fordi jeg ikke hadde ventet at de skulle synge om meg. Det er fantastisk å være her, og jeg vil takke alle for velkomsten. Sangen betyr mye for meg – jeg husker den ennå – så jeg vil aldri glemme denne dagen, sier Torres til Liverpool Echo.

31-åringen spilte annen omgang i showkampen mellom Jamie Carragher XI og Steven Gerrard XI. Sammen med seg på topp for Gerrards lag, hadde han Barcelona-stjernen Luis Suárez (28).

Se Torres' velkomst i videovinduet under. Saken fortsetter under videoen.


HELTER: Luis Suárez og Fernando Torres ble tatt imot som helter på Anfield i ettermiddag (video med tillatelse fra TV 2).

Atlético-spissen scoret 81 mål på 142 kamper for Liverpool mellom 2007 og 2011. I dag ble det ikke nettkjenning på spanjolen, men Torres nøt likevel anledningen som hjemmespiller på Anfield.

Les også: Gerrard elsket å spille med Torres

– Det er vanskelig å forklare hva man føler når man spiller på Anfield. Selvsagt er det annlerledes når man spiller på bortelaget, men det er vanskelig å beskrive følelsen man får som hjemmespiller på Anfield. Det er stort å få dele denne dagen med spillere jeg har fått æren av å spille sammen med, sier han.

Torres forlot Liverpool for rekordsummen 50 millioner pund da han gikk til Chelsea i 2011. Siden har han vært på utlån hos italienske Milan, før han i januar vendte hjem til moderklubben Atlético Madrid.