Transport-etappe for England

Tre Liverpool-spillere i aksjon da England slo Estland 2-0 på Wembley. Slovakia med Martin Skrtel som kaptein skuffet på hjemmebane.

Adam Lallana, Nathaniel Clyne og James Milner var alle i Englands startoppstilling i kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Estland på Wembley. Lallana ble byttet ut til fordel for Alex Oxlade-Chamberlain etter 73 minutters spill, på stillingen 1-0. Han hadde inntil da vært svært aktiv og mye involvert i Englands offensive spill. Clyne og Milner spilte hele kampen. Sistnevnte hadde flere skuddforsøk, men var ikke i nærheten av å score på noen av dem. Theo Walcott og Raheem Sterling gjorde engelskmennenes mål.

Danny Ings var som kjent uaktuell til kampen på grunn av en ankelskade. England er forlengst klare for EM i Frankrike som gruppevinner i gruppe E, og avslutter EM-kvalifiseringen borte mot Litauen på mandag. Svetis er også klare for EM som toer i gruppa.

Martin Skrtel var kaptein for Slovakia i den viktige hjemmekampen mot Hviterussland, og fikk se det gule kortet for en felling allerede etter 11 minutter. Dragun scoret for gjestene elleve minutter før pause, og selv om Hviterussland fikk en mann utvist midtveis i annen omgang klarte slovakene aldri å kvittere. Tapet betyr at Slovakia og Ukraina (som vant 2-0 i Makedonia i kveld) begge står med 19 poeng foran siste kampdag i gruppe C, hvor Spania allerede er klare for EM som gruppevinner. Slovakia avslutter med bortekamp mot Luxembourg på mandag, mens Ukraina avslutter hjemme mot Spania. En seier mot Luxembourg betyr at Skrtel og hans lagkamerater er klare for EM uansett utfall av kampen i Ukraina.