Trekløver lånes trolig ut

Liverpool-talentene Ryan Kent (bildet), Jordan Williams og Kevin Stewart kommer ifølge BBC Radio til å spille for Swindon Town i League One hele kommende sesong.

De tre ungguttene, som spilte flere kamper U21-laget forrige sesong, får dermed muligheten til å spille regelmessig førstelagsfotball det neste året.

Les også: Ryan Kent – ut av skyggen

Williams (19) og Stewart (21) har begge vært på utlån i lavere divisjoner tidligere dette året, mens Kent (18) imponerte i helrød drakt både før og etter ryggproblemene han slet med i vår. Sistnevnte skrev også under på en ny langtidsavtale med klubben i mars.

Saken fortsetter under.

Sammen med Kent har Stewart (til venstre) og Williams ofte trent med førstelaget på Melwood.

Ifølge BBC Radio Wiltshire skal trioen nå reise sørover til Swindon, der et sesonglangt utlån venter. Trolig dreier det seg om et vanlig ungdomslån, noe som betyr at de i tillegg fortsatt kan trene med Liverpool og spille kamper for U21-laget denne sesongen.

Verken Liverpool eller Swindon har foreløpig bekreftet låneavtalene.

Kent scoret seks ganger på tolv opptredener for de rødes U21-lag forrige sesong, og han tegnet seg for fire fulltreffere på seks ligakamper for juniorene. I UEFA Youth League var han sentral på laget med fem kamper fra start og ett innhopp.

Les også: Ny kontrakt for Williams

Williams spilte tolv U21-kamper og scoret én gang, mens Stewart fikk tretten opptredener og én scoring.