Trenger en målscorer

Den gamle toppscoreren John Aldridge etterlyser en målsnik i dagens Liverpool-mannskap, og mener at en målkåt spiss må stå øverst på Brendan Rodgers sin ønskeliste til sommeren.

- En målscorer må være det første som handles inn på Anfield i sommer. Det har laget manglet hele sesongen, slår Aldridge fast i sin faste spalte i Liverpool Echo.

Aldridge var selv en storscorer av rang. Han gjorde imponerende 50 mål på 83 ligakamper for Liverpool FC, og 63 mål på 104 kamper totalt for klubben i perioden 21.februar 1987 til 12.september 1989.

- Det er mye som må ordnes på Anfield i sommer, men det som bør stå øverst på agendaen er scoringer. Mangelen på scoringer har vært et problem hele sesongen. Vi mistet Daniel Sturridge i august, og klarte ikke å erstatte ham. Manageren har ikke tro på Balotelli, Borini og Rickie Lambert, og som en følge av dette har vi ingen målscorer vi kan stole på.

Det plager Aldridge at Luis Suarez forsvant sist sommer.

- Du får aldri en spiss som ham igjen, men du må gjøre ditt ytterste for å finne noen. En eller annen som kan score mål.

- Vi får inn en lovende unggutt i Divock Origi, men vi må ha en spiss til i tillegg som vi vet kan score mål. Om det er som en makker for Sturridge eller i stedet for ham.

Aldridge lanserer Christian Benteke som et mulig alternativ.

- Jeg liker ham, og har gjort det noen sesonger nå. Vi må fylle det tomrommet, for det vil koste oss dyrt om vi ikke klarer det. Raheem Sterling kan ikke bære scoringsbyrden.