Tribunal vil ventelig avgjøre pris for Ings

Liverpool og Burnley synes ikke å bli enig om pris for Danny Ings. En kompensasjon vil dermed bli avgjort av et uavhengig tribunal.

Danny Ings avsluttet sin kontrakt med Burnley 1.juli, men p.g.a. spillerens alder vil Liverpool måtte betale en kompensasjon for spilleren som fyller 23 år senere denne måneden.

De røde håpet man kunne komme til enighet med Burnley uten å ta i bruk et uavhengig tribunal fra Premier League, og ifølge Tony Barrett i The Times skal man ha strukket seg til £6M på Anfield. Burnley skal imidlertid ønske om lag £10M.

Burnley skal vurdere £11M for Ross McCormack fra Leeds til Fulham for et år siden som en målstokk, men Liverpool mener at det ikke er reelt og peker blant annet på at Chelsea ble beordret til å betale £3.5M for Daniel Sturridge fra Manchester City i 2010. Alt tyder derfor på at dette vil bli avgjort av Premier League, en avgjørelse som Liverpool også vil ha mulighet til å anke.

Uenigheten mellom Liverpool og Burnley vil ikke forhindre at Danny Ings starter å trene med Liverpool førstkommende onsdag, og blir med klubben på pre-season til Østen og Australia.