Trives i flere posisjoner

Emre Can er Brendan Rodgers sin potet, og har fått prøvd seg i flere roller denne sesongen. Det er tyskeren vant med, men er klar på hva som er hans foretrukne posisjon.

Mot Sunderland startet 21-åringen på høyresiden i trebackslinjen, før han ble flyttet frem da Dejan Lovren kom inn for Steven Gerrard etter pause.

 

- Jeg har alltid spilt i ulike posisjoner. Det er en fordel for laget å ha en slik spiller, og det er en fordel for meg personlig. Dersom det er behov for meg i midtforsvaret, vil jeg spille der, sier Can til Liverpoolfc.com.

 

Han er likevel klar på hva som er hans foretrukne posisjon.

 

- Favorittposisjonen er sentral midtbane, og manageren vet det - men dersom jeg får sjansen til å spille og hjelpe laget, vil jeg være fornøyd med å spille bak.

 

- Det er fint når du spiller og ikke taper. Ingenting kommer utav intet, og jeg synes jeg har spilt bra og vist hva jeg kan gjøre. Jeg må fortsette å forbedre meg, og håper at jeg får mange flere kamper. For meg personlig har de siste ukene vært bedre enn ukene før det. Jeg spiller mer, og alle spillere har det bedre når de er på banen.

 

Denne uka har han vært tilbake i Tyskland, etter å ha fylt 21 år på mandag.

 

- Jeg var heldig med bursdagen, fordi jeg hadde to fridager. Jeg dro tilbake til Tyskland for å se mine foreldre, og vi spiste kake sammen. Det var veldig rolig, fordi vi har mange kamper i vente.