Tror Ibe kan bli klubbens nye stjernespiller

Steven Gerrard ser på nært hold hvor hardt Liverpool-akademiet jobber for å utvikle lokale stortalenter. Han peker ut Jordon Ibe som en kandidat til rødtrøyenes nye vidunder.

19-åringen har allerede rukket å etablere seg som en spiller i førstelagsstallen etter å ha vært på flere utlån de siste sesongene. Tidligere i år returnerte han fra Derby, og Gerrard har latt seg imponere av måten Ibe har håndtert de 13 kampene han har fått denne sesongen.

Les også: Ibe: – Klarer ikke å se behovet for en agent

Liverpools manager føler seg trygg på at tenåringen vil forlenge kontrakten med de røde om kort tid, noe The Times også meldte tidligere denne uka, og med riktige valg kan Ibe bli klubbens nye storspillet, tror den avtroppende kapteinen.

– Klubben prøver. Folkene på akademiet jobber steinhardt. Jeg er der borte nå for ta gjennomføre trenerkurs, og de ønsker mer enn noe annet å fortsette produksjonen av lokale spillere. Den neste Carragher, Fowler, Gerrard, Owen. De gjør sitt beste, men det er vanskelig, sier Gerrard, ifølge Liverpool Echo.

Den kommende Los Angeles Galaxy-spilleren erkjenner at det kan være vanskelig å overbevise unge spillere om at Liverpool, som denne sesongen havner utenfor topp fire i Premier League, er det beste stedet for talenter å utvikle seg, og en spiller som Raheem Sterling er fortsatt uten ny avtale, men med tålmodighet kan fansen ifølge Gerrard forvente en ny storspiller innen rimelig tid.

Sjekk Jordon Ibes spillerprofil her!

– I Jordon Ibe nå er det et enormt potensial. Med riktig trening og råd, og hvis han selv ønsker det, så kan det være en ny superstjerne like om hjørnet.

 

Legend...

Et bilde publisert av Jordon Ibe (@jordon_ibe)