Tror laget vil slå tilbake mot Man Utd

Danny Ings forteller at Liverpool-spillerne har et brennende ønske om å revansjere den svake forestillingen mot West Ham, når de møter Manchester United på Old Trafford neste helg.

Manchester United tapte også forrige helg, 2-1 for Swansea på bortebane, så det vil være to revansjelystne lag som møtes i Salford.

- Etter et tap ønsker vi spillerne å spille så fort som mulig igjen, for å rette på inntrykket. Med den kvaliteten vi har i denne klubben er jeg sikker på at vi kan klare det, sier Ings til Liverpoolfc.com foran oppgjøret på Old Trafford.

- Også flere andre av toppklubbene tapte forrige helg. Dette er en læringskurve for oss. Vi må sørge for at vi ikke tar foten av gasspedalen.

- I begynnelsen av sesongen er alle lag ivrige og sultne etter preseason, så det blir en del overraskende resultater av og til. Dessverre ble vi offer for et slikt resultat mot West Ham, men nå ser vi fremover, og selvtilliten er fortsatt høy i vår leir.

Scoret på Old Trafford for Burnley

Ings gjorde mål for Burnley på Old Trafford forrige sesong, når han utlignet til 1-1 i en kamp som Burnley til slutt tapte 3-1.

- Dessverre tapte vi der forrige sesong. Old Trafford er et sted du ikke har råd til å miste konsentrasjonen et eneste øyeblikk, for Manchester United har like mye kvalitet i laget som oss, så det er viktig å ha dagen.



STORKAMP PÅ OLD TRAFFORD: Danny Ings kan ta plassen til suspenderte Philippe Coutinho når Liverpool møter Manchester United neste helg.

- Vi må matche dem både fysisk, psykisk og taktisk, noe jeg er sikker på at vi vil klare, da jeg vet vi har nok kvaliteter til å vinne denne kampen.

- Alle kjenner til rivaliseringen mellom klubbene. Det er to klubber med en stor historie som møtes, og det kan bli en kamp med høy temperatur. Men dette er kampene som spillerne ser aller mest frem til. Alle ønsker å spille i disse kampene, og skrive seg inn i historiebøkene.

- Alle her er stolte over klubben de spiller for, og jeg er sikker på at vi vil reise dit og bite godt fra oss både for fansen og klubben, avslutter Ings.

LES OGSÅ: HÅPER Å LÆRE NOE AV STURRIDGE