Tror målene kommer

– Alle gir meg oppmuntrende ord, så jeg må bare fortsette på denne måten, sier Divock Origi.

Det ble ingen scoringer da den unge spissen fikk starte sin første Premier League mot Tottenham i går ettermiddag, men han føler seg likevel trygg på at Liverpool-fansen får noe å juble for fremover.

– Jeg jobber veldig hardt, og jeg forsøkte å jobbe hardt for laget her. Det er et nytt system, og jeg var veldig spent, sier Origi til klubbens nettsider etter poenget på White Hart Lane.

Fikk skryt fra manageren

Selv om Jürgen Klopp måtte klare seg uten både Daniel Sturridge og Christian Benteke i debuten, var han positiv til å se Origi fra start. 20-åringen sto faktisk på blokka hans allerede da han var Dortmund-manager, røpte Klopp i går.

– Han er en veldig god spiller. Han er ung, veldig rask og en god tekniker. For øyeblikket er han ikke full av erfaring ettersom han ikke har spilt så ofte, men vi kommer helt klart til å ha det mye moro denne spilleren her, sa tyskeren.

Liverpool-angriperen var også den som kom nærmest scoring under gårsdagens oppgjør, men tverrliggeren sto i veien for hans første Premier League-fulltreffer.

Saken fortsetter under.


NESTEN: Origi headet ballen i tverrliggeren mot Tottenham. (Video: TV 2)

– Alle gir meg oppmuntrende ord, så jeg må bare fortsette på denne måten, og da vil det løse seg. Jeg føler med guttene som er ute, men jeg skal prøver å støtte laget og gjøre mitt beste. Alle forteller at jeg har kvalitetene inne. Jeg må bare jobbe hardt, så kommer scoringene, forteller spisstalentet.

– Vi stoler på Klopp

Origi legger til at Klopp fortalte Liverpool-spillerne før kampen at de skulle «spille med lidenskap og uten frykt», og belgieren har fått et veldig godt inntrykk av 48-åringen i løpet av den første uka sammen.

– Han har tro på alle sammen, både de unge og gamle spillerne. Vi er alle her fordi vi besitter kvaliteter. Vi må bare jobbe hardt og stole på ham, og det gjør vi, så jeg tror vi kommer til å ha en god sesong, sier Origi.

– Når man ser på treneren, sender han ut en veldig sterk følelse. Det kan man se på hele laget. Vi hadde veldig mye energi, vi presset, vi hadde det gøy mens vi spilte. Vi er veldig sterke sammen, og med fansen, som en klubb.

Les også: Avisrunden: «Imponerende uten ballen»