Tror på en ny vår under Klopp

Alberto Moreno føler seg trygg på at spillestilen som Jürgen Klopp legger opp til vil passe ham selv godt.

- Jürgen har sagt at han ønsker at vi skal spille med høy intensitet, og være et lag der alle må løpe. Han ønsker ikke en gjeng individualister, og jeg liker måten han tenker på. Han ønsker at vi skal jobbe sammen, og være et lag hele tiden. Det er noe jeg liker å høre, sier Moreno til Liverpoolfc.com.

- Jeg mener dette harmonerer med måten jeg spiller på. Jeg er alltid aggressiv, energisk og gir alt hele tiden. Så det skulle matche spillet Klopp legger opp til, fortsetter spanjolen.

- Først og fremst må vi jobbe hardt. Jeg må jobbe hardt for å få en plass på laget, og jeg må fortsette å følge hans ordrer.

Det skal spilles for full maskin

Moreno har ikke vært opptatt med landslagsspill den siste drøye uken, så han har fått med seg alle øktene under Klopps ledelse.

- Jürgen forlanger høy intensitet på trening. Han ønsker at vi skal spille for full maskin hele tiden. Han bringer lidenskap og følelser inn i hver treningsøkt, og det er etter min mening nøkkelen til at vi skal føle at vi er sammen om dette.

- Jürgen er lidenskapelig opptatt av fotball. Han elsker fotball, og det smitter over på oss. Nå må vi ta det med oss ut på banen i kamp også.

- Jeg visste før han kom hit at han var veldig intens, veldig smart og en kar som analyserer motstanderne veldig bra. Det har blitt reflektert i alt Borussia Dortmund har oppnådd, noe som har vært utrolig. Det er blitt lagt merke til i Europa.

- Han har hatt mange store spillere, men du må også være en god manager skal du klare å håndtere de spillerne. Klopp gjorde det veldig bra i sin tid der, og jeg håper han vil gjøre det like bra her som han gjorde i Dortmund.

LES OGSÅ: - JEG VET MYE OM SPILLERNE.

 

Ya tengo mi #adidaswatches ⌚️😃🔝

Et bilde publisert av Alberto Moreno Perez (@amplfc18)