Tror Rodgers bytter midtstopperpar

Daily Telegraph tror Brendan Rodgers kommer til å gjøre mange forandringer på laget når en skal spille mot Bordeaux på torsdag.

Brendan Rodgers er under press etter sviende nederlag mot West Ham og Manchester United. Manageren har tidligere antydet at han er klar til å stille med nærmest et «skyggelag» i Europa League, i hvert fall tidlig i gruppespillet, mens Premier League prioriteres. De svake resultatene har imidlertid skapt større usikkerhet på hvor langt manageren våger å gå bort fra sin foretrukne ellever.

Ifølge velinformerte Chris Bascombe i Daily Telegraph vil Rodgers stå på sin opprinnelige plan og gjøre en rekke forandringer til torsdagens møte i Bordeaux.

Reservekeeper Adam Bogdan ventes å gjøre sin debut i en offisiell kamp for Liverpool, mens spissen Divock Origi trolig vil få sin første kamp fra start.

Minst like interessant for røde supportere er at avisen mener det omdiskuterte stopperparet Dejan Lovren og Martin Skrtel blir hvilt i Frankrike og at Mamadou Sakho og Kolo Tore får en sjanse til å legge inn en søknad om videre spill.