Tror utleid trekløver er ferdig på Anfield

Iago Aspas (27), Luis Alberto (22) og Sebastián Coates (24) spiller neppe for Liverpool igjen.

Liverpool Echo-journalist James Pearce slo i ettermiddag fast at Sevilla-utleide Iago Aspas aldri kommer til å spille for Liverpool igjen. Pearce tror heller ikke at Sunderland-utleide Sebastián Coates og Málaga-utleide Luis Alberto noen gang vil tre på seg Liverpool-trøya igjen.

– (Iago) Aspas kommer definitivt ikke tilbake til Liverpool, og jeg kan heller ikke se for meg at (Luis) Alberto og Coates får spille for Liverpool igjen. Ilori er jeg ikke sikker på, skrev Pearce i en webchat i dag.

Les også: Viktig sommer for Teixeira

Journalisten tror at Brighton-utleide João Carlos Teixeira (22) og West Bromwich-utleide Andre Wisdom (21) begge får muligheten til å overbevise Liverpool-manager Brendan Rodgers i sesongoppkjøringen.

– Planen er at Teixeira skal få sjansen i sesongoppkjøringen til sommeren. Det samme gjelder trolig for Wisdom. Jerome Sinclair, Jordan Williams, Lloyd Jones og Sheyi Ojo er unge spillere med potensial som returnerer til Liverpool til sommeren, skrev Pearce i webchatten på Liverpools Echos nettsted.

Saken fortsetter under bildet.


IMPONERT: João Carlos Teixeira (i midten) har vært et lyspunkt for Brighton i en ellers grå Championship-sesong.

Les også: Iago Aspas tilbake fra skade

Iago Aspas er tredjevalg på topp i Sevilla, men 27-åringen har imponert i den spanske cupen. Galisieren har vært plaget av skader etter nyttår, mens Luis Alberto rett og slett ikke har maktet å spille seg inn på et velfungerende Málaga-lag etter å ha mistet plassen til stortalentet Samu Castillejo (20) i høst. Deres lag er begge i aksjon i kveld, men verken Iago Aspas eller Luis Alberto er å finne i startoppstillingene.