U18 med seier i Indonesia

Liverpool U18 slo i dag Guangzhou Evergrande, og er klare før kvartfinale i Frenz International Cup allerede før siste kamp i gruppespillet. Sergi Canos scoret begge målene.

Begge scoringene til den spanske unggutten skal ha vært minneverdige, melder Liverpoolfc.com.

2-0 seieren over Guangzhou Evegrande sørget for at de unge røde har vunnet begge sine kamper så langt i turneringen, etter å ha slått Frenz United Indonesia 6-5 på lørdag.

Det sto målløst til pause i dagen kamp, og det var i mot spillets gang at Liverpool gikk opp i ledelsen i det 64 minutt, da Harry Wilson slo inn, og Sergio Canos scoret med en praktfull volley.

Da hadde allerede Guangzhou-spilleren Lin Zewen truffet stolpen, og Xie Weijun bommet på åpent mål.

I det 75. minutt vant Wade Maxwell ballen på midten, spilte videre til Harry Wilson, som fant Canos som sendte avgårde et ustoppelig skudd.

Liverpools lag: Jackson, Lewis, Owens (Maxwell 45), Johnson, Whelan (Travis 80), Brewitt, Madger Gomes, Canos, Dobie (Nicholas 76), Toni Gomes, Wilson.

Liverpool leder dermed gruppe A foran Feyenoord etter to kamper. Nederlenderne spilte i dag 1-1 mot Frenz United FC Indonesia. Dermed blir det en ren gruppefinale når Liverpool møter Feyenoord på onsdag. I og med at Liverpool dårligst kan bli nummer to i gruppen, er de røde allerede sikret en kvartfinaleplass i turneringen.