U18 vant treningskamp

Liverpool U18 slo Warwick University 4-2 i en treningskamp i går ettermiddag. Toni Gomes, Tom Brewitt, Callum Nicholas og Brad Garton gjorde målene.

Hjemmelaget tok ledelsen i første omgang, da Alex Roberts nettet fra kloss hold, men Neil Critchleys mannskap utlignet fem minutter ut i annen omgang. Toni Gomes satte pasningen fra Jake Brimmer i mål.

Det gikk imidlertid ikke lang tid før Warwick University var tilbake i føringen. Mark Claremont satte ballen bak Liverpool-keeper Shamal George.

Tom Brewitt utlignet til 2-2 da han headet et frispark fra Yan Dhanda i mål, før Callum Nicholas sendte Liverpool i føringen etter en flott pasning av Liam Griffin. Innbytter Brad Garton satte inn Liverpools fjerde mål på straffespark, etter at han selv hadde blitt felt.

Liverpools lag: George, Owens, Virtue, Brewitt (Lewis), Dobie, Whyte, Brimmer (Ejaria), Nicholas, Gomes (Griffin), Watts, Dhanda (Garton).

Liverpool U18 spiller sin siste kamp for sesongen på lørdag, når de er vertskap for Reading på akademiet i Kirkby klokken 12.00. En kamp som blir vist direkte på LFC TV.