U19 Klare for semifinale i pinseturnering

Liverpool deltar med et lag i den internasjonale U19-turneringen TuS Stemwede Volksbank-cup i Tyskland nå i pinsehelgen, og er klare for semifinale allerede før siste gruppespillkamp.

Liverpool spiller i gruppe med Werder Bremen, Malaga og Borussia Mönchengladbach. Den andre gruppen består av Tottenham, 1 FC Nürnberg, Red Bull Salzburg og tyske Mühlenkreis-team. Kampene spilles over 2x25 minutter.

Laget fra Merseyside åpnet turneringen med å slå Werder Bremen 1-0 på Stadium Lavelsloh fredag kveld. I den andre kampen i gruppen i går spilte Malaga og Borussia Mönchengladbach 0-0.

I dag ble det en ny 1-0 seier for de røde. Denne gang over Malaga på Stadium Stemwede-Wehdem, med Sheyi Ojo som målscorer fem minutter før pause. Det er sparsomt med opplysninger fra kampene i Tyskland, men fra turneringens nettside går det frem at Harry Wilson og Ovie Ejaria ble byttet ut til fordel for Sergi Canos og Cameron Brannagan med to minutter igjen å spille. I den andre kampen i gruppen tidligere i dag vant Werder Bremen 1-0 over Borussia Mönchengladbach.

Det betyr at Liverpool allerede er klare for semifinale i turneringen før siste runde i gruppespillet går av stabelen i ettermiddag, da tabellen etter to kamper ser slik ut:

1. Liverpool 2 2 0 0 2-0 6
2. Werder Bremen 2 1 0 1 1-1 3
3. Malaga 2 0 1 1 0-1 1
4. Borussia Mönchengladbach 2 0 1 1 0-1 1

Gruppespillet avsluttes for Liverpools del mot Borussia Mönchengladback i ettermiddag. En kamp som starter klokken 16.30.

Sluttspillet går av stabelen i morgen. Lagene som blir sist i hver sin gruppe skal spille om sjuendeplassen i turneringen, mens lagene som blir nummer tre i hver sin gruppe gjør opp om 5.plassen. I semifinalene møter gruppevinneren i den ene gruppen toeren i den andre gruppen. Deretter spilles det bronsefinale og finale.