U21 avslutter ligasesongen på Anfield i kveld

Trener Michael Beale er fornøyd med sesongen og sier at en god kamp av hans gutter mot Norwich kanskje kan gi enkelte en mulighet på førstelaget under innspurten av Premier League.

Liverpool ligger to poeng bak Manchester United med en kamp mer spilt, og et foran Chelsea med to kamper mer spilt, slik at kun seier mot Norwich i kveld kan holde liv i de teoretiske muligheter om å vinne Premier League for U21 denne sesongen.

Med en Jerome Sinclair som debuterte i Premier League i går mot Chelsea, sier trener Michael Beale til Liverpoolfc.com at han uansett er fornøyd med sesongen. Den siste kampen mot Norwich spilles på Anfield, og kanskje er det flere enn Sinclair som kan greie å overbevise Brendan Rodgers om at de fortjener en sjanse på førstelaget, før U21 også skal til Nederland for å spille et par turneringer mot sterk motstand.

- Det er en fantastisk mulighet for guttene å kunne spille på Anfield igjen, sier Beale om kampen som starter kl 20.00 i kveld og sendes direkte på LFC TV, i tillegg at vi følger hva som skjer her på liverpool.no.

- Anfield er hvor disse guttene ønsker å spille regelmessig foran mer enn 40.000 tilskuere. Jeg vet at det vil være stab fra førstelaget til stede. Det er fortsatt et par førstelagskamper igjen og hvem vet, en god kamp i kveld kan gi noen av disse ungguttene en sjanse.

- De må tiltrekke seg oppmerksomheten til manageren til rett tid. Du vet aldri når din viktigste kamp er.

- Guttene var langt nede etter kampen mot Chelsea, men i ærlighetens navn var vår 2.omgang der kanskje den beste vi har gjort denne sesongen. Vi var veldig uheldige og et par dommeravgjørelser gikk ikke vår vei, noe som hjalp Chelsea til seier. I forhold til spillet var vi minst på høyde med dem. Nå ønsker vi å avslutte på en god måte mot Norwich.

- Det store for oss er likevel utvikling. Jerome Sinclair fikk sin debut i Premier League mot Chelsea i går og det er utvikling. Det er hva vi hele tiden søker etter.

- Vi har hatt en utmerket sesong, både i å utvikle spillere og å utvikle måten vi spiller på.

- Det er intet bedre sted å avslutte på enn Anfield. Vi skal nå spille vår fjerde kamp i løpet av kort tid, slik at vi kommer til å bytte noe på laget og la andre få en mulighet.

- Vår sesong er likevel ikke ferdig etter denne kampen. Vi skal være med på to turneringer i Nederland hvor vi får testet oss mot noen av de beste akademiene i verden. Vi skal spille mot lag som PSV Eindhoven, Ajax og lag fra Brasil og Mexico, slik at det blir en stor utfordring for våre spillere.

- Det hører med til vår utdanning at april og mai, når andre lag tenker på at de snart er ferdig, da prøver Liverpool FC å vinne noe. I disse siste månedene må du derfor være på ditt beste og ikke bare se fram mot ferien.