U21-laget slo City

Daniel Trickett-Smith ble matchvinner fra straffemerket like før slutt da Manchester City ble senket på bortebane i dag. Harry Wilson ga de røde gjestene ledelsen i første omgang.

Dette var Liverpool-reservenes første ligaseier siden de vant over Tottenham i slutten av oktober i fjor. Siden den gang har de spilt uavgjort og tapt i en kampfattig periode.

Ledet til pause

Men i dag stemte det endelig. Daniel Cleary var førstemann til å få ballen i nettet, men midtstopperen ble vinket av for offside. Likevel fikk Patrick Vieira og hans Manchester City-lag se walisiske Wilson sende Liverpool foran etter flott kombinasjonsspill før pause.

– Vi startet veldig bra, og vi kunne hatt tre eller fire mål i første omgang. Vi scoret et briljant mål da Jerome (Sinclair) slo en strålende pasning, og Harry timet løpet sitt og satte ballen i nettmaskene, forklarer trener Michael Beale.

Men de lyseblå slo tilbake. En halvtime etter sidebyttet utliknet Jack Byrne for hjemmelaget, og det siste kvarteret av kampen var åpent. Beale gjorde noen endringer fra sidelinja, og det ga resultater.

– Helt fortjent

På tampen, bare to minutter før full tid, ble nemlig Sergi Canós lagt i bakken, og Liverpool fikk straffespark. Trickett-Smith, som ble byttet inn i sluttminuttene, tok ansvar fra ellevemeteren og ble matchvinner.

– Daniel viste god karakter ved å score etter bare noen minutter på banen. Vi fortjente helt klart seieren til slutt, og jeg er veldig fornøyd med guttene. Dette er et godt resultat, for vi var skuffet over å ryke ut av FA Youth Cup og så tape 1–2 for Manchester United.

Liverpool U21: Vigouroux; Randall, Cleary, Maguire, Smith; Williams, O'Hanlon (Trickett-Smith 84), Brannagan (Chirivella 76); McLaughlin, Sinclair, Wilson (Canós 60)