U21-laget tapte for sterkt Southampton-lag

Liverpools U21-gutter røk 0-2 borte mot et stjernespekket Southampton-lag mandag kveld.

Southampton stilte med profilerte spillere som Filip Djuricic, James Ward-Prowse og Florin Gardos i hjemmemøtet med Liverpools U21-lag mandag kveld. Det hjalp sørkystklubben til 2-0-seier.

Se siste nytt om U21-laget her!

Ryan Seager sendte Southamptons U21-gutter i ledelsen midtveis i andre omgang, før Lloyd Isgrove punkterte kampen fem minutter før full tid. På tampen av oppgjøret fikk Liverpool-spiller Harry Wilson sitt andre gule kort og ble utvist, slik at gjestene måtte avslutte kampen med ti mann.

– Vi startet ganske bra og hadde en god mulighet til å ta ledelsen, men vi nådde ikke opp mot vårt beste. Vi møtte et eldre og mer erfarent lag, men jeg synes Sergi Canós (bildet) var god og skapte problemer for dem, oppsummerte Liverpools U21-trener Michael Beale overfor klubbens offisielle nettsted.