U21 spilte 2–2 mot Morecambes A-lag

Liverpool U21 slo tilbake og gikk fra 0–2 til uavgjort mot League Two-motstand lørdag.

Madger Gomes (18) og Jerome Sinclair (18) scoret Liverpools mål på Globe Arena.

Det var målløst mellom Morecambe og de røde til pause, men vertene sjokkerte med to fulltreffere på to minutter tidlig i andre omgang. Ting ble heller ikke bedre da Samed Yesil (21) brant en straffe etter baklengsmålene.

Men en Gomes-suser fra rundt 25 meter ga Liverpool håp, før Sinclair kom seg fri i boksen og satte ett innlegg fra Sergi Canós (18) i nettmaskene. Utlikningen var spissen første mål i sommer.

Saken fortsetter under.

– Det var herlig å se Jerome score sitt første mål i sesongoppkjøringen. Og vi hadde nok sjanser til å vinne, med Samed som blant annet brant en kjempesjanse, sier trener Michael Beale til klubbens nettsider.

Dette var U21-lagets sjette kamp under oppkjøringen. Tidligere har ungguttene seiret mot Waterford United, University College Dublin, spilt uavgjort mot PSV Eindhoven-talenter og tapt for Porto B og Chester.

Se alle kampreferatene på våre U21-sider!

– Det var en ganske jevn første omgang, så det var tungt å havne under med 0–2. Samed bommet på et straffespark, men Madger sendte oss inn i kampen igjen med et fantastisk skudd, fortsetter han, og legger til:

– Guttene viste strålende karakter. Adam Phillips (17) gjorde det veldig bra på midten, og Sergi Canós og Harry Wilson (18) var hele tiden en trussel på kantene.

Liverpool U21: Firth; Whelan, Páez (M. Gomes 55), Brewitt, Hart; Randall, O’Hanlon, Phillips (Polgár 75); Canós (Marsh 75), Yesil, Wilson.