U21 tapte for Reading

Liverpool U21 tapte 2-1 for Reading i en seriekamp på Madejski Stadium mandag kveld.

Liverpool startet kampen med karer som Joao Carlos Teixeira og Tiago Ilori, og gjestene skapte en rekke sjanser uten at de klarte å lure Stuart Moore i Readings mål.

Reading ledet 2-0 til pause etter scoringer av Andrija Novakovich og Rowan Liburd. Den andre scoringen kom etter en corner.

Ett selvmål av Reading-keeperen ga så de røde nytt håp, men Moore holdt buret rent resten av kampen.

- Vi dominerte første omgang, og det var frustrerende å ligge under med 2-0 til pause. Cameron Brannagan og Alex O'Hanlon spilte strålende på midtbanen, og Ryan Kent og Sergi Canos skapte mye hodebry for Reading, sier trener Micahel Beale til Liverpoolfc.com.

- Reading-keeperen var fantastisk, og han var trolig grunnen til at Reading i det hele tatt fikk poeng i denne kampen. Brannagan hadde en gylden mulighet mot slutten, og vi følte vi skulle hatt et straffespark da Jack Dunn ble felt. Men det fikk vi ikke, legger U21-treneren til.

Liverpools lag: Firth, Whelan, Maguire, Cleary, Ilori (Randall 70), O’Hanlon (Madger Gomes 80), Canos, Brannagan, Wilson, Teixeira (Dunn 70), Kent. Ubenyttede reserver: Wheeler, Brewitt.