Uavgjort for juniorene

Liverpool U18 spilte uavgjort 1-1 mot et lag fra Nord-Irland i ettermiddag. Spilletid for Joao Teixeira hos Brighton.

Et meget ungt Liverpool U18 spilte i dag 1-1 mot «The George Best Foundation Academy» fra Nord-Irland. Josh Dobie utlignet etter 80 minutter for Liverpool.

Liverpools lag: George, Travis, Lewis, Masterson, Polgar, Dobie, Watts, Madger Gomes, Maxwell, Quigley, Prøvespiller (Dhanda).

I går kveld spilte utlånsspiller Joao Teixeira 86 minutter da Brighton fikk 0-0 borte mot Cardiff i Championship.

I League 2 var ikke Lloyd Jones på banen eller benken da Cheltenham tapte 2-0 borte mot Southend, mens Conor Randall var ubenyttet innbytter da topplaget Shrewsbury scoret to sene mål i borteseieren mot Carlisle.