Uke 10

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

 

Søndag 8. mars

Den engelske U15-landslagsspilleren Jadon Sancho valgte Manchester City foran Liverpool. 14-åringen kostet City 66.000 pund, og tenåringen har allerede skrevet en personlig sponsoravtale med Nike.
Daily Mail

Manchester United leder kampen om Sporting Portugals sentrale midtbanespiller William Carvalho (22). Nani skal ha anbefalt sin lagkamerat å velge sin tidligere klubb United fremfor Liverpool.
Sunday Express

Burnley-spiss Danny Ings vil velge Manchester City foran Liverpool.
Daily Express

Lørdag 7. mars

Lucas Vázquez har tatt Cornellà-El Prat med storm denne sesongen, men den spanske kantspilleren er ikke i fremtidsplanene til Real Madrid-trener Carlos Ancelotti. Espanyol har ikke midler til å hente 23-åringen på permanent basis, slik at Liverpool øyner muligheten til å sikre seg den hurtige og driblesterke flankespilleren for en billig penge til sommeren.
Daily Express

Fredag 6. mars

Barcelona vil forsøke å hente Jordan Henderson gratis neste år. 24-åringen har halvannet år igjen av kontrakten med de røde, og kan følgelig gå til en annen klubb på free transfer sommeren 2016. Det har den katalanske storklubben fått med seg, men de kan ikke inngå noen forhåndsavtale før januarvinduet fordi FIFA nekter dem å handle.  
Mundo Deportivo

Arsène Wenger og Arsenal skal være klare for å by på Porto-spiss Jackson Martínez, og budet på 25,4 millioner pund skal være nok, men Liverpool og Manchester United er også interesserte i colombianeren.
Daily Star

Ifølge rapporter i Frankrike er det kjølig mellom André-Pierre Gignac og Marseille-manager Marcelo Biesla, og spissen, med femten ligamål denne sesongen, forlater trolig Ligue 1-klubben i sommervinduet. Liverpool skal sammen med blant andre Arsenal ha et øye på situasjonen.
talkSPORT

Torsdag 5. mars

Liverpool er interessert i keeperen Marco Sportiello hos Atalanta. De røde har speidet på 22-årigen og det har vært innledende samtaler klubbene i mellom.
gianlucadimarzio.com

Liverpool er blant klubbene som sitter på tribunen når Sporting Braga tar imot Porto i morgen kveld. Spilleren som det fokuseres på, er Braga-spiller Danilo. Den 19 år gamle brassen er en defensiv midtbanespiller. Barcelona og Juventus følger også med.
O Jogo

Rapporter fra Italia hevder at AC Milan er klare til å selge Stephen El Shaarawy til sommeren. Liverpool er blant klubbene som følger med på situasjonen, og angriperen skal være mulig å hente for en sum mellom 9,5 og 11,5 millioner pund.
Metro

Tirsdag 3. mars

Agenten til tidligere linkede Luciano Vietto, Jorge Cysterpiller, hevder at Liverpool er et av lagene som har vist interesse for å kjøpe den 21-årige argentinske spissen. "Vi vet at det er mange store klubber som følger Luciano Vietto. Det er stor etterspørsel. Han kan komme til å signere for Liverpool, vi vet at han er beundret av de røde, i likhet med Real Madrid og to klubber i Bundesliga. Jeg tror han kommer til å forlate Villarreal til sommeren.
AS

Petr Cech kommer til å koste mye hvis noen vil hente ham, kontrer José Mourinho mot påstandene om at sisteskansen skal forlate Stamford Bridge til sommeren. «Hvis han forteller meg at han ønsker å dra, skal jeg fortelle ham min mening, og min mening er at han er blant de tre beste keeperne i verden», sier Chelsea-sjefen, som svarer «en enorm sum» på spørsmål om 32-åringens prislapp.
talkSPORT

Portugal-spiller William Carvalho er på den røde radaren. Det unge midtbaneankeret, med Sporting Lisboa som arbeidsgiver, har vært linket til klubber som Manchester United i lang tid, men Liverpool hadde speidere på stadion da Sporting møtte Porto på søndag. 22-åringen har en utkjøpsklausul på 37,5 millioner pund.
Metro

Sampdoria har pekt ut Mario Balotelli som et overgangsmål. 24-åringen har hatt en trøblete debutsesong på Merseyside, og Brendan Rodgers har ikke lagt skjul på at han krever mer fra spissen.
Express

Bordeaux-stopper Lamine Sané legger ikke skjul på at han ville kommet til Anfield dersom han fikk velge en klubb på balløya. «For øyeblikket har jeg det veldig bra i Bordeaux, men det stemmer at jeg alltid har sett mot England. Og når det gjelder en klubb: Liverpool. Jeg har alltid sagt Liverpool, helt siden mitt første intervju. Det er en klubb jeg virkelig liker», sier 27-åringen.
BeIN Sports

Liverpool står på tå hev fordi Chelsea klargjør et bud på veterankeeper Brad Friedel til sommeren. Friedel, som står bakerst i Tottenhams keeperkø, kan ta over for Petr Cech på Stamford Bridge. Tsjekkeren har vært reservekeeper siden Thibaut Courtois tok plassen hans til denne sesongen, og han ønsker spilletid. Liverpool er blant flere klubber som følger med på situasjonen.
Express

Mandag 2. mars

Orlando City leter etter en angriper, og Mario Balotelli er blant alternativene etter en vanskelig sesong i Nordvest-England. MLS-klubben har blant annet signert den tidligere Milan- og Real Madrid-stjernen Kaká til denne sesongen.
Fichajes

Liverpool-linkede Luciano Vietto innrømmer at han er åpen for en overgang fra Villarreal til sommeren. «Dersom de store lagene kommer frempå og spør, får vi se. Tilbudet må først og fremst være veldig bra for meg og Villarreal.»
AS

De røde er blant en rekke klubber som følger Karim Bellarabi i Bayer Leverkusen, men Manchester United leder kampen om 24-åringen, som er verdsatt til 11 millioner pund.
Express

Sjekk ryktebørsen for forrige uke her!