Uke 11

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 15. mars

Liverpool leder kampen om PSV-angriperen Memphis Depay, og ser ut til å sikre seg stortalentet foran nesen på Manchester United. En delegasjon fra LFC har besøkt PSV hver måned denne sesongen, og har brukt mye tid sammen med 21-åringens agent, Alex Kroes. Tottenham har også gitt beskjed om at de ønsker å bli orientert når budrunden starter.
Mirror

Lørdag 14. mars

Manchester City planlegger et transfer-raid for å sikre seg Raheem Sterling.
Mirror

Danny Ings vil velge å skrive under for Manchester United i stedet for Liverpool til sommeren.
Daily Star

Roma er klare til å signere en avtale med Glen Johnson. Samtalene er i en avsluttende fase, og partene er svært nær ved å komme til enighet.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool holder et øye med Malagas midtbanespiller Ignacio Camacho, med tanke på en mulig overgang til sommeren. 24-åringen har imponert i La Liga denne sesongen.
Fichajes

Liverpool linkes til en sommerovergang for Bayer Leverkusens Hakan Calhanoglu. Anfield-klubben var også ute etter tyrkeren da han spilte i Hamburg. 21-åringen har imponert på BayArena etter overgangen til 14,5 millioner euro, og med fire år igjen av kontrakten sitter Leverkusen på gode forhandlingskort.
Metro

Fredag 13. mars

Liverpool vurderer å legge inn et sommerbud på Leeds-stjernen Alex Mowatt, og har sendt speidere til å sjekke midtbanespilleren. 20-åringen har vist imponerende form for Neil Redfearns mannskap, og Everton og West Ham har også følere ute etter ham. Leeds vil trolig kreve en overgangssum på minst £5M + prestasjonsrelaterte tillegg.
Mirror

Liverpool vurderer Villarreal-forsvarer Mario Gaspar som erstatter for Glen Johnson. Anfield-klubben fulgte den spanske U21-forsvareren under Villarreals Europa League-tap for Sevilla torsdag kveld. Italienske AS Roma ønsker å skrive en pre-kontrakt med Johnson, som står uten kontrakt til sommeren. Barcelona følger også med på Gaspars utvikling, men Liverpool kan komme til å friste Villarreal med en overgangssum på £7M. Gaspars kontrakt med Villarreal løper ut sommeren 2019.
Mirror

Liverpool står klare til å tilby Barcelona-back Dani Alves (31) kontrakt til sommeren. Brasilianerens avtale med katalanerne løper ut ved sesongslutt, og ledelsen på Camp Nou har ennå ikke bestemt seg for om de ønsker å beholde den legendariske sidebacken. Tidligere denne uka ble det rapportert i spanske medier at Alves hadde skrevet under en førkontrakt med Paris St. Germain, men det avkreftet spilleren selv på Instagram.
Marca

Inter-midtstopper Nemanja Vidic (33) har fanget oppmerksomheten til Liverpool. Serberen kan forlate Serie A-klubben til sommeren, men Liverpool får konkurranse fra blant andre Besiktas om den tidligere Manchester United-favoritten.
Calciomercatoweb

Wigan ønsker å låne Liverpools unge spiss Jerome Sinclair, og 18-åring kan gjenforenes med U21-kompis Sheyi Ojo (17) på utlån hos Championship-klubben allerede over helga.
Daily Mail

Torsdag 12. mars

Liverpool ønsker å kjøpe Roberto Firmino fra Hoffenheim til sommeren, og vil dermed gi Arsenal konkurranse om playmakeren.
Bild

”Liverpool er helt klart en enorm klubb. Likevel er jeg fornøyd her jeg er nå”, svarer Atalanta-keeper Marco Sportiello når han konfronteres om ryktene som binder ham til Nordvest-England. ”Dette er mitt første år som førstekeeper, og jeg skrev nylig under på en ny kontrakt. Livet mitt har forandret seg på noen måneder.” I tillegg til Liverpool er klubber som Inter og AC Milan også ute etter 22-åringen.
L’Eco di Bergamo

Liverpool har kastet seg inn i konkurransen om underskriften til Memphis Depay, som også står tydelig på radaren til Manchester United. Samtidig er Tottenham interessert i 21-åringen. Brendan Rodgers skal se på lynhurtige Depay som en «perfekt» brikke i Liverpool og lagets filosofi, og PSV Eindhovens direktør sier Depay har muligheten til å dra etter sesongen: ”Jeg forventer et skikkelig trykk mot ham fra utenlandske klubber.”
Goal

Brendan Rodgers ønsker å styrke keeperplassen med Inter-spiller Samir Handanovic til sommeren, men Roma ligger an til å signere målvakten foran de helrøde. Hovedstadsklubben vil nemlig legge 15 millioner euro på bordet for sisteskansen, som har halvannet år igjen av kontrakten.
talkSPORT

Onsdag 11. mars

Real Madrid er klare til å selge Karim Benzema til Liverpool i sommer, for å gjøre plass til Manchester United-floppen Radamel Falcao.
Express

Galatasaray er beredt til å gi Glen Johnson en årslønn på 2,5 millioner euro, i et forsøk på å få Liverpool-backen til å signere en pre-kontrakt.
Turkish-football.com

Liverpool følger med utviklingen til Newcastles høyreback Daryl Janmaat, som har hatt en flott første sesong i Premier League.
ChronicleLive.co.uk

Roma skal møte Glen Johnsons representanter på torsdag, i håp om å komme til enighet med Liverpool-spilleren om en pre-kontrakt.
TMW

Galatasaray har satt Glen Johnson øverst på ønskelisten når de skal hente inn nye spillere foran neste sesong.
HITC Sport

Real Madrid tilbyr Liverpool å kjøpe tilbake Alvaro Arbeloa når transfervinduet åpner til sommeren. Den spanske klubben ønsker £3.5M for 32-åringen.
Metro

Liverpools speider Paul Goldrick var tilstede på kampen Lazio v Roma for å følge hjemmelagets midtbanespiller Felipe Anderson. 21-åringen skal ha en prislapp på £20M.
Daily Mirror

Liverpool har både blitt linket til og vært involvert i oppslag som sier at Miralem Pjanic ikke er interessert i å reise til Anfield. Nå sies det imidlertid at de røde fortsatt er i bildet angående den 24-årige playmakeren til Roma, sammen med Paris St-Germain.
Calciomercato

Tirsdag 10. mars


Med Glen Johnson på vei ut porten vil Liverpool forsøke å få til en overgang for Barcelona-backen Dani Alves. 31-åringens kontrakt med katalanerne går ut etter denne sesongen, og brasilianeren har allerede flere tilbud på bordet fra andre klubber.
Daily Star

Liverpool var en av flere klubber om hadde speidere tilstede for å følge Simon Kjær i helgen, da Lille slo Guingamp 1-0. AC Milan og Juventus var også representert på tribunen.
BT

James Milner har ikke skrevet under på et nytt kontraktsforslag fra Manchester City og vil være tilgjengelig på Bosman til sommeren dersom han ikke gjør en ny avtale med de lyseblå.  Italienske storklubber som Milan, Inter og Roma har vist interesse, men Milner skal være lite lysten på å reise utenlands. Liverpool og Arsenal følger imidlertid situasjonen nøye og har ikke gitt opp å sikre seg 29-åringen etter denne sesongen.
Daily Express

Sjekk ryktebørsen fra forrige uke her!