Uke 14

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 5. april

Engelske klubber har forhørt seg om Roma-spiller Juan Iturbe, ifølge spillerens agent. Forslagene fra balløya skal være «veldig gode», og agenten indikerer at Iturbe kan være på vei nordover i sommervinduet. Han sier at 21-åringen «ikke blir forstått» i Roma, og at «det ikke gir ham selvtillit». Liverpool er blant klubbene som har fulgt med på den offensive kantspilleren. Iturbe anslås å være verdt rundt 20 millioner pund.
Metro

Burnley-spiss Danny Ings er ettertraktet og har spilt seg til stor interesse fra en rekke klubber denne sesongen, også fra utlandet, men Liverpool leder fortsatt kampen om den 22 år gamle spissen. Hvis Ings reiser ut av landet, vil Burnley nemlig bare få 90.000 euro (66.000 pund) for hver av de tre sesongene han har tilbrakt i klubben. Og dersom Burnley ikke blir enig med for eksempel Liverpool om en sum, kan saken gå til kompensasjonskomiteen. Der blir klubbene trolig enige om en avtale som inkluderer en klekkelig pengeslant for angriperen. Det kan bety at Burnley trolig vil motta rundt sju millioner pund på grunn av markedsverdien.
Telegraph

Lørdag 4. april

Liverpool kan hente danske Daniel Wass for 3,5 millioner pund i sommervinduet. Kontrakten hans med Evian løper ut neste sommer, og den franske klubben ønsker å selge ham for at 25-åringen, med en fortid i Brøndby, ikke skal gå gratis i 2016. Wass har scoret ti ganger denne sesongen.
Express

Fredag 3. april

Liverpool er en av fire klubber som ønsker å låne Radamel Falcao fra Monaco neste sesong. Inter, AC Milan og Juventus ønsker også å låne Falcao, men ingen av de fire klubbene er villige til å kjøpe spissen for de £35M som Monaco krever, noe som kan føre til at Ligue 1-klubben tilbyr spilleren til Chelsea i stedet.
Express

Liverpool skal ha forhåpninger om å kunne signere 21-årige Luciano Vietto hos Villarreal. Argentineren skal ha en prislapp på £24M, men enda verre er det kanskje at Barcelona skal ha følere ute og spilleren selv skal ha uttrykt ønske om å spille med landsmannen Lionel Messi.
Ole (spansk)



Barcelona skal også ha Miralem Pjanic i kikkerten, og den 25-årige playmakeren til Roma er en annen som Liverpool har vært linket til nylig.
Gazzetta dello Sport

Real Madrid har David de Gea som sitt hovedmål når de søker ny keeper før neste sesong, men Petr Cech er nestemann på listen dersom de ikke får mannen fra Manchester United. Liverpool er interessert i Cech, med en ventet prislapp på £10M fra Chelsea.
AS
 

Torsdag 2. april

Chelsea har forhørt seg om Raheem Sterling, og vil bli med i kampen med Arsenal om engelsk fotballs heteste spiller. Manchester City er også interesserte i 20-åringen.
Daily Mail

Liverpool er ute etter Gerard Deulofeu. Spanjolen med en fortid på utlån hos Everton har slitt benken på utlån hos Sevilla store deler av denne sesongen. Den Barcelona-eide vingens fremtid på Camp Nou virker å være svært usikker.
Inside Spanish Football

Paris Saint-Germain ønsker å kvitte seg med Ezequiel Lavezzi i sommer på grunn av spillerens høye lønn, og 29-åringen havner mest trolig i Liverpool.
Express

Inter er klar til å kaste seg inn i kampen om å sikre seg James Milner, som ikke har akseptert et nytt tilbud fra Manchester City og vil være tilgjengelig på Bosman til sommeren. "Kontrakten til Milner er i ferd med å løpe ut. Han vil avgjøre hva som er best for ham. Til sommeren vil vi signere en toppspiller, siden vi er Inter og vi er et topplag", blir manager i Inter, Roberto Mancini, sitert på. Liverpool har tidligere blitt linket til Milner og skal fortsatt være favoritt til å sikre seg den engelske landslagsspilleren.
Daily Star

Onsdag 1. april

Liverpool holder et øye med situasjonen til Gonzalo Higuain i Napoli med tanke på sommerens transfervindu.
Metro 

Barcelona vurderer å erstatte Dani Alves med Javier Manquillo. 20-åringen har spilt 19 kamper for Liverpool denne sesongen, på utlån fra Atletico Madrid.
Mundo Deportivo

Den belgiske landslagsspilleren Radja Nainggolan (26) sier at det er "50 prosent sjanse" for at han fortsetter hos Roma i Serie A. Liverpool og Manchester United har vist interesse for den energiske midtbanespilleren.
Gazzetta dello Sport



Agenten til keeperen Neto, Stefano Castagna, sier at hans spiller ikke vil fortsette i Fiorentina når kontrakten løper ut til sommeren. "Det er flere klubber som er interesserte, også i utlandet som Liverpool i England, PSG i Frankrike og Real Madrid i Spania"", sier Castagna, mens 25-årige Neto i tillegg er nevnt som en fremtidig erstatter for Buffon hos Juventus.
Gazzetta TV
 

Tirsdag 31. mars

Liverpool, Tottenham og West Ham er ute etter Hellas Veronas Jacopo Sala, som har spilt både på midtbanen og som vingback for sin klubb denne sesongen. Det er spillerens allsidighet som har gjort ham attraktiv for flere lag, og spesielt for West Ham, Liverpool og Tottenham.
GianlucaDiMarzio.com

Chelsea gir keeper Petr Cech lov til å skrive under for Arsenal eller Liverpool i sommer, om en av klubbene blar opp £10M for 32-åringen.
Express

Arsenal og Liverpool får kamp fra Paris Saint-Germain om signaturen til Lyon-stjernen Alexandre Lacazette.
Express

Atletico Madrid har kastet seg inn i kampen med Manchester United, Arsenal og Liverpool om Hoffenheim-stjernen Roberto Firmino. 23-åringen verdsettes til £18.6M.
Express

Liverpool skal ha Mario Suarez i kikkerten, en 28-årig midtbanespiller hos Atletico Madrid. Agenten til spilleren Manuel Garcia Quilon sier at dersom de røde har tenkt å gjøre alvor ut av sin interesse vil de få konkurranse av klubber i Serie A: "Han ble i januar fulgt av tre eller fire italienske klubber, inkludert Milan, Inter og Napoli. For øyeblikket kan jeg ikke si noe om planlagte møter, men vi snakker om en ekstraordinær spiller som kan bety sesongens beste kjøp for hvilket som helst lag."
Football Italia

Mandag 30. mars

Jose Luis Zalazar har imponert i Malaga, og kan være på vei til Anfield. Liverpool vurderer et bud på det 16 år gamle vidunderbarnet, som har en utkjøpsklausul på £4.3M i sin kontrakt med Malaga. Manchester City og Chelsea følger også med på situasjonen.
Telegraph

Liverpool vil forsøke å hente Chelseas brasilianske midtbanestjerne Oscar til Anfield i sommer. Chelsea vil dog ikke ønske å selge midtbanespilleren til en rivaliserende klubb, men Liverpool vil forsøke seg med et fristende bud likevel. Atletico Madrid er også ivrige etter å sikre seg Oscar.
Metro

Arsenal og Arsene Wenger kan komme til å prøve å utnytte at Raheem Sterling vegrer seg for å akseptere et nytt kontraktsforslag fra Liverpool. En kan forvente et stort bud fra Emirates til sommeren. Liverpool på sin side har vist interesse for Theo Walcott og en form for byttehandel er ikke utelukket.
Daily Mirror

Will Hughes har vært linket til Liverpool tidligere og nå kan de røde gjøre alvor av interessen ved å prøve å sikre seg den 19-årige playmakeren til Derby før neste sesong. Prislappen skal imidlertid være så høy som £15M.
Metro



En som ikke synes å være på vei til Anfield er Mateo Kovacic, som har vært satt i forbindelse med Liverpool de siste dagene. Dette i følge hans agent Nikky Vusan. "Det kommer ikke til å skje, Mateo forlenget sin kontrakt med Inter i januar. Klubbene forhandler? Nei, det er ikke mulig uten at Mateo og jeg skulle vite om det. Han blir i Inter."
Daily Mail

West Bromwich skal være klare til å friste Rickie Lambert med et tilbud om å gi scouseren mer spilletid i Premier League. 33-åringen sa i januar nei til Aston Villa, men kan få en ny avgjørelse å ta dersom Liverpool får et tilbud på £4M.
Daily Star

Raheem Sterling skal være villig til å avvise alle henvendelser fra Liverpool, selv om de røde skulle tilby ham opp mot £180.000 i ukelønn, for å kunne konsentrere seg om sin fotball fremover. 20-åringen ønsker å vente til sommeren før han tar noen avgjørelse vedrørende sin fremtid.
Daily Mail

Se forrige ukes ryktebørs her!