Uke 15

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Lørdag 11. april

Visekaptein Jordan Henderson kommer ligger an til å skrive under på en ny langtidskontrakt med Liverpool. Avtalen skal være verdt 100.000 pund i uka.
Mirror

Real Madrid-spiller Asier Illarramendi pryder blokka til Liverpool-speiderne. De røde er klare for å legge inn et godt bud på spanjolen, som har slitt med spilletiden i hovedstadsklubben siden han kom dit. Dersom de blir enige med Liverpool om en sum, vil Illarramendi selv gjerne flytte til Merseyside.
Marca

Liverpool viser stor interesse for Sporting Lisboa-keeper Rui Patrício. Portugiserne ønsker minst 15 millioner euro for landslagsmålvakten, noe som ikke skremmer de røde.
O Jogo

Fredag 10. april

Liverpool-linkede Mattia Perin bekrefter at han blir værende i italienske Genoa også neste sesong. 22-åringen har tiltrukket seg oppmerksomhet fra en rekke land, og Liverpool har vært blant klubbene som har pekt seg ut keeperen. «Jeg kommer hundre prosent sikkert til å bli i Genoa neste sesong. Det kan du understreke», sier sisteskansen. Perin har kontrakt med Serie A-klubben frem til 2017.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool og Arsenal kan ende opp med å bytte Raheem Sterling mot Theo Walcott i sommervinduet – så lenge hovedstadslaget legger 20 millioner pund med i kofferten til sistnevnte. Sterling har ikke skrevet under ny kontrakt, mens skadeplagede Walcott sliter med spilletiden.
Daily Star

Manchester United-spiss Javier Hernández kan være aktuell for en mulig sjokkovergang til Liverpool. Meksikaneren tilbringer sesongen på lån hos Real Madrid, men kommer ikke til å få en permanent overgang til de spanske gigantene i sommer. Liverpool må i så fall hoste opp rundt 10 millioner pund for angriperen.
Metro

Barcelona-back Dani Alves forlater trolig katalanerne i sommer. 31-åringen er ikke enig med storklubben om en forlengelse, og agenten sier forhandlingene er dersom hvis det nylige tilbudet fra Barcelona er klubbens siste forslag. Liverpool og Manchester United er blant en rekke klubber som følger med på situasjonen.
Express

Torsdag 9. april

«Det er en komplisert situasjon», svarer Barcelona-angriper Pedro på spørsmål om fremtiden. Liverpool er blant klubbene som følger spanjolen, og Pedro utelukker ikke at han forlater katalanerne i sommer. «Jeg skal prate med klubben når det er dags for det», sa spilleren etter Barcelona vant 4–0 over Almería i går kveld.
Mirror

Manchester City har latt seg imponere av Philippe Coutinho, og klubben planlegger å by på Liverpool-stjerna etter sesongen. Brassen signerte nylig en ny kontrakt med de røde, verdt rundt 70.000 pund i uka frem til 2020, men det hindrer ikke Etihad-klubben fra å friste 22-åringen med mye høyere lønn i Manchester. De håper Coutinho blir enda mer lysten på en overgang hvis Liverpool ikke får Champions League til høsten.
Mirror

Liverpool holder fortsatt et øye på Lyon-spiss Alexandre Lacazette, som selv er klar over interessen fra England og Spania. ”Det er ikke noen av landene jeg foretrekker mer enn det andre. Jeg hadde en drøm om Barcelona da jeg var liten, men når man vokser opp, vet man at du ikke bare ha én klubb”, sier 23-åringen. ”Vi får se hva som er best for meg.”
Telegraph

Onsdag 8. april

Manchester City snuser på både Raheem Sterling og Jordan Henderson, som begge har lagt kontraktsforhandlingene med Liverpool til etter sesongen. Usikkerheten til å skrive under på en forlengelse gjør at de lyseblå fra Manchester vurderer å gå inn for storhandel i sommervinduet.
Daily Mail

Hvis de røde selger Raheem Sterling, kan Barcelona-angriper Pedro være aktuell som erstatter. 27-åringen, med VM-, EM-, Champions League- og La Liga-titler på CV-en, forventes å kreve 90.000 pund i uka, og han skal være lei av benken etter at Luis Suárez ankom klubben.
Daily Mail

Brendan Rodgers vil kaste seg inn i kampen om underskriften til Lyon-spiss Alexandre Lacazette etter sesongen. Den 23-årige målmaskinen har imponert voldsomt det siste året, og klubber fra både Tyskland og England har merket seg franskmannens kvaliteter.
Goal

Tidligere Liverpool-spiller Álvaro Arbeloa kan være på vei til Arsenal i sommervinduet. Arsène Wenger ligger an til å få den spanske backen for 3,5 millioner pund.
Metro

Liverpool er blant en rekke klubber som følger med på Fulham-stjerneskuddet Patrick Roberts. 18-åringen debuterte for A-laget i forrige sesong, men har bare fått noen få starter denne sesongen. Nå vil London-klubben tilby ham ny kontrakt for å dytte vekk klubber som Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United og Tottenham, som alle har han på radaren.
Mirror

Rafael Benítez er på vei tilbake til England etter en periode i utlandet. Spanjolen drømmer om å ta over Liverpool igjen, men spanjolen skal også være åpen for andre klubber i den engelske toppdivisjonen. Manchester City kan være et veivalg ettersom han er kjent med klubbens fotballdirektør. Benítez var i Liverpool fra 2004 til 2010.
London Evening Standard

Manchester United er favoritter til å sikre seg PSV Eindhoven-angriper Memphis Depay foran Liverpool i sommer. Nederlenderen skal koste omkring 22 millioner pund.
Goal

Tirsdag 7. april

Liverpool skal ha Sam Byram hos Leeds på ønskelisten. Den 21-årige backen/flankespilleren er blitt sammenlignet med Gareth Bale og Southampton og Sunderland er andre klubber som har vist interesse. Leeds skal ønske £10M for Byram, men Liverpool tror de kan få spilleren for £8M.
Daily Star

Uten spill i Champions League kan det bli vanskelig å tiltrekke seg store navn for Liverpool til sommeren, spesielt fra Kontinentet. To spillere som lenge har vært vurdert av de røde er James Milner og Danny Ings fra Manchester City og Burnley, da begge vil være kontraktsløse til sommeren.
Daily Mail

Martin Montoya er en annen som lenge har vært på Liverpools radar, og etter at Liverpool ikke greide å hente den 23-årige høyrebacken til Barcelona sist sommer er det ventet at det blir gjort et nytt forsøk før neste sesong.
Tuttomerecatoweb

Mandag 6. april

Castilla-trener Zinedine Zidane avslører at Real Madrid følger med på situasjonen til Raheem Sterling.
Daily Mail

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Geoffrey Kondogbia, som allerede er på radaren til klubber som Arsenal og Manchester United. Speidere fra Liverpool skal ha sett på Monaco-spilleren flere ganger denne sesongen – vel vitende om at Steven Gerrard forlater klubben i sommer. 22-åringen fra Frankrike, som spiller i en defensiv rolle på midtbanen, har en fortid i Lens og Sevilla.
Express

Chelsea føler med på situasjonen til Jordan Henderson, som nylig valgte å legge bort kontraktsforhandlingene med Liverpool til etter sesongen. 24-åringens nåværende kontrakt løper ut neste år.
Daily Star

Sammen med en rekke andre klubber er Liverpool klar over at Edinson Cavani ikke er Paris Saint-Germain-manager Laurent Blanc sin bestevenn. Søndag kveld viste spissen igjen frustrasjon overfor sjefen sin etter å ha blitt byttet ut i storoppgjøret mot Marseille. Uruguayaneren kan være på vei vekk når sommervinduet åpner.
Express

Sjekk ryktebørsen fra forrige uke her!