Uke 18

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 3. mai

Paris Saint-Germians navn blir brukt for å presse Liverpool til å betale PSV Eindhoven mer for Memphis Depay.
L'Equipe

Liverpool er blitt enige med høyrebacken Martin Montoya om de personlige betingelsene for en overgang, men det gjenstår å bli enig med Barcelona om en overgangssum for 24-åringen.
Fichajes.net

Manchester United ser ut til å få tilslaget på Liverpool-linkede Memphis Depay, etter å ha tilbudt PSV Eindhoven Adnan Januzaj i bytte.
Metro

Liverpool akter å bruke £72M på Christian Benteke, Memphis Depay og Denis Cheryshev i sommer.
Metro

Manchester City vil by £55M for Raheem Sterling, og tilby vingen en kontrakt verdt £165,000 i uken.
Sunday People

Liverpools interesse for Memphis Depay er i ferd med å kjølne, på grunn av Daniel Sturridge sine skadeproblemer. Brendan Rodgers vurderer i stedet å bruke hele sitt transferbudsjett på en toppspiss. De to mest aktuelle transfermålene er Paris Saint-Germains Edinson Cavani og Portos Jackson Marinez. Men duoen vil sannsynligvis kreve Champions League-fotball, og dermed er Aston Villas Christian Benteke det mest naturlige valget.
Sunday People

Lørdag 2. mai

Liverpool tilbyr Martin Skrtel kontraktforlengelse på tre år.
Mirror

Crystal Palace-manager Alan Pardew vurderer å tilby Liverpool-forsvarer Glen Johnson en kontrakt.
Daily Star

QPR-spiss Charlie Austin (25) linkes til Southampton, Liverpool, Newcastle, Crystal Palace og Chelsea.
Daily Star

Southampton, Stoke og Liverpool jakter alle Burnleys høyreback Kieran Trippier (24).
Daily Star

Manchester United ser ut til å vinne kampen med Liverpool og Chelsea om Danny Ings, når Burnley-spissens kontrakt løper ut etter denne sesongen.
Talksport

Fredag 1. mai

Edinson Cavani har flere ganger blitt nevnt som en av spillerne som kan løse Liverpools spiss-problem neste sesong. Nå skal den uruguayanske landslagsspilleren ha bedt om å få forlate Paris Saint-Germain. Både Manchester United, Arsenal og Liverpool skal være interessert i å få ham til Premier League. Men Atletico Madrid skal være favoritt til å sikre seg 28-åringen, og også Juventus skal være interessert. 
Express/Tuttomercatoweb

Liverpool kan komme til å selge Raheem Sterling til Manchester City for £50M for å finansiere et kjøp av Aston Villa-spissen Christian Benteke for £30M.
Mirror

West Ham skal vurdere å hente Liverpools Glen Johnson, som blir Bosman-spiller i sommer. 
Daily Mail

Torsdag 30.april

Petr Cech ønsker å forlate Chelsea, men fortrekker Arsenal fremfor Liverpool som sin nye klubb.
Daily Star

Raheem Sterling, Danny Ings og Jay Rodriguez er spissene Manchester City har på radaren foran sommerens transfervindu. Ut kan Edin Dzeko og Stevan Jovetic forsvinne.
Mirror

Galatasaray vil forsøke å signere Glen Johnson, som er Bosman-spiller etter denne sesongen.
Fanatik

Aston Villa kommer til å kreve £30M for Liverpool-linkede Christian Benteke i sommer.
Goal.com

Liverpool vurder et bud på £14.4M for Real Madrid-vingen Denis Dmitriyevich Cheryshev.
Marca

Liverpool sikter seg inn mot en overgang for Real Madrids russiske ving Denis Cheryshev, ifølge rapporter i Spania. 24-åringen har tilbrakt denne sesongen på lån hos Villarreal. La Liga-klubben kan komme til å kreve £16M for russeren.
Telegraph

Onsdag 29.april

Liverpool, Arsenal og Manchester City er alle villige til å betale £35M for Lyon-spissen Alexandre Lacazette.
France Football

Manchester United forbereder et bud på £26M for Liverpools transfermål Radja Nainggolan.
Mirror

Manchester United er den klubben som for øyeblikket viser minst interesse for Memphis Depay av trioen United, Liverpool og Paris Saint-Germain.
Dutch Football

Agenten til en offensive midtbanespilleren Andre Ayew har tilbudt sin klient til Tottenham og Liverpool, men ingen av de to klubbene virker interessert i Marseille-spilleren som vil være tilgjengelig på Bosman-overgang til sommeren.
France Football

Liverpool får konkurranse om Crystal Palace-spilleren Yannick Bolasie, som er tilgjengelig for £15M. Everton, Newcastle og Stoke er også villige til å betale det Palace krever for spilleren.
Mirror

Theo Walcott kan være på vei til Liverpool i sommer, dersom Arsenal klarer å sikre seg Barcelonas Pedro.
Express

Tirsdag 28.april

Manchester United og Liverpool fortsetter å følge med på Radja Nainggolan sin kontraktsituasjon i Roma.
Express

West Ham, Liverpool og Newcastle kjemper om å signere Marseille-spissen Andre Pierre Gignac, som er tilgjengelig på Bosman-overgang. 29-åringen har gjort 18 mål i Ligue 1 denne sesongen.
Talksport

Liverpool er interesserte i å signere Manchester City-angriperen Stevan Jovetic i sommer.
Goal

Mandag 27.april

Liverpool skal også være interessert i å sikre seg den nigerianske unggutten Moses Simon. 19-åringen spiller for tiden i Gent, og kan spille både på høyrevingen og som spiss. Han står med 8 mål for klubben denne sesongen. Tottenham og Fenerbahce skal også være ute etter sterke og raske spilleren, som har fått merkelappen “den neste Cristiano Ronaldo”.
Milliyet

Inter vil kun vurdere å selge Mateo Kovacic til Liverpool om de får Lucas Leiva i bytte, i tillegg til penger. Den 20 år gamle kroaten har vært fast inventar hos Inter denne sesongen, og blir verdsatt til rundt £23M. På 29 ligakamper har midtbanespilleren gjort fem mål, men står bare med en assist.
Calcio Mercato

Liverpool sikter seg inn mot Memphis Depay, Christian Benteke og Danny Ings i et forsøk på å fornye angrepsrekken sin, noe som vil koste dem £60M.
Telegraph

Sjekk forrige ukes ryktebørs her!