Uke 19

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 10. mai

Speidere fra Liverpool skal ifølge italienske medier ha vært tilstede på Camp Nou lørdag for å se på Real Sociedads forsvarsspiller Inigo Martinez. 23-åringen spilte i midtforsvaret i 2-0-tapet for Barcelona.
Calcio Mercato

Liverpool skal ha kastet øynene på Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. 25-åringen skal ha vært på Liverpools radar siden han forlot ­Saint-Etienne i 2013. Denne sesongen har han scoret 22 mål på 48 kamper. 14 av målene i ligaen.
Mirror

Roma skal være i førersete om å sikre seg Glen Johnson på free transfer i sommer. Også West Ham og Crystal Palace har vist sin interesse. Om Johnson ender i Roma, vil han igjen spille med Ashley Cole, som han spilte med på England og Chelsea.
ESPN

Lørdag 9. mai

Liverpool skal vurdere å legge inn bud på 20 millioner pund for Alexandre Lacazette. Spissen har scoret  27 mål på 31 kamper for Lyon denne sesongen.
Express

Liverpool-linkede Edinson Cavani skal være nær å signere en avtale med Juventus.
La Gazzetta dello Sport

Marseilles Andre Ayew er en annen spiller som er koblet til Liverpool. Og han er Liverpool-fan. - Da jeg var liten og så Premier League, likte jeg Liverpool og har fortsatt å være Liverpool supporter. Det ville være en drøm å spille for Liverpool, og drømmen er å spille i Premier League på høyeste nivå, uttalte han nylig. 
Metro

Inters visepresident Javier Zanetti har antydet at det kan være aktuelt å hente Mario Balotelli tilbake til klubben der han vant Serie A tre ganger på starten av karrieren. Zanetti sier at det vil være opp til Roberto Mancini, som Mario spilte for i Manchester City. Fredag meldte også Sampdoria sin interesse for Mario.
Corriere Dello Sport

Den italienske journalisten Tancredi Palmeri, som jobber for CNN/La Gazzetta dello Sport, hevder på Twitter at Liverpool skal ha lagt inn et bud på 10 millioner euro for midtbanespiller Mateo Kovacic. Inter skal forrige sommer ha avlått bud på det dobbelte for kroaten, og hevder prisen for kroaten er 30 millioner euro. Barcelona skal også være interessert.
Thehardtackle.com

Fredag 8. mai

Paris Saint-Germains Edison Cavani innrømmer at han kan forlate klubben i sommer. 28-åringen fra Uruguay har blitt koblet til både Manchester United, Arsenal og Liverpool. Cavani er misfornøyd med å spille ving, siden Laurent Blanc foretrekker Zlatan Ibrahimovic som spiss. - Da jeg kom til PSG, ble jeg tvunget til å spille ving. Folk forstår ikke hvor mye det har påvirket meg. Jeg ville scoret mye mer om jeg var spiss. Jeg vil spille som spiss, sier han i et intervju med GQ. Selv om Cavani ikke trives som ving, har han scoret 50 mål på 91 kamper for klubben. 
Independent

Southamptons midtbanespiller Victor Wanayama blir nå koblet til en overgangen til Liverpool. Arsenal skal være en annen klubb som vurderer Wanayama.
Metro

Sampdorias president Massimo Ferro innrømmer at han kan tenke seg å kjøpe Mario Balotelli. Han mener Balotelli og Samuel Eto'o kan bli et radarpar i klubben. - Han er et stort navn, og kan definitivt hjelpe mange lag. Jeg ville tatt ham til Sampdora med en gang, sier Ferro. Så får vi se om det bare er tomme ord, eller om det kommer et bud.
Radio Kiss Kiss

Liverpool, Manchester City, PSG, Barcelona og Bayern München skal alle være interessert i Lazios mitbanespiller Felipe Anderson. Brasilianeren skal være verdt rundt 30 millioner pund, og signerte akkurat ny kontrakt med Lazio fram til 2020. Han har scoret ti mål på 28 kamper i Serie A denne sesongen. Bayern München skal være i førersete om hans signatur, og skal ha vurdert et tilbud med ett års tilbakelån til Lazio.
talkSPORT

Torsdag 7.mai

Juventus-stjernen Andrea Pirlo har ett år igjen av kontrakten med Juventus. Men ifølge Tuttosport skal både Chelsea og Liverpool ha luktet på den 35 år gamle midtbaneeleganten. Om det er et troverdig rykte, er vel mer tvilsomt. 
Tuttosport 

Etter at Liverpool lenge har blitt sett på som det mest sannsynlige stoppestedet for Memphis Depay, hadde den nederlandske PSV-stjernen samtaler med Manchester United-manager Louis Van Gaal. En overgang ble torsdag bekreftet av PSV og Manchester United.
Den nederlanske avisen AD/PSV

Liverpool, Southampton, Hull og Celtic skal alle ha sjekket Ørjan Nyland denne sesongen. Den 24-årige norske landslagskeeperen skal ha en klausul i kontrakten med Molde om at han kan selges for £2,3M (25 millioner kroner?).
Daily Mail

Liverpool kobles også til Rennes Paul-Georges Ntep. 22-åringen har representert Frankrike på U18, U19, U20 og U21-nivå. Ifølge den franske avisen L'Equipe skal Ntep allerede ha vært i Liverpool for samtaler. Dette er benektet av spillerens nærmeste, men avisen insisterer på at han var i Liverpool, og at han returnerte forrige torsdag. Og hevder også at han på nytt dro til Liverpool på tirsdag.
L'Equipe

Onsdag 6.mai

Inter er på jakt etter en midtstopper og skal ha besluttet at Aleksandar Dragovic hos Dynamo Kiev vil bli for dyr. Dermed skal Roberto Mancini vurdere å gå for Martin Skrtel, så lenge slovaken ikke har signert et tilbud om en ny og 3-årig avtale fra Liverpool. På Anfield er det høy prioritet å forlenge med Skrtel, men så lenge partene ikke blir enige vil det bli spekulert. Wolfsburg og Napoli skal være andre klubber som har vist interesse.
Gazzetta dello Sport

Forhandlinger med Martin Skrtel, om en ny treårig kontrakt, skal ha stoppet opp etter at slovaken ikke skal ha vært fornøyd med en klausul som krevde at han spilte 80 prosent av kampene for å få full lønn. Avtalen skal også ha mulighet til å forlenges med ytterligere 12 måneder dersom partene vil det.
Daily Mail

Brad Jones skal først ha blitt fortalt at han ville bli gitt en ny avtale av 12 måneders varighet hos Liverpool, men reservekeeperen er rasende etter at klubben nå likevel kommer til å frigi ham etter sesongslutt.
Daily Mail

Liverpool skal nå også ha AC Milans Jeremy Menez under lupen. Menez har scoret 16 mål på 32 kamper for Milan denne sesongen. 
Metro

Tirsdag 5.mai

Lyon-spissen Alexandre Lacazette kobles nok en gang til Liverpool, etter at han spredde tvil om fremtiden sin i et TV-intervju. - Jeg har det bra her, men trenger å tenke på utviklingen min og framtiden, sa Lacazette.
The Express

Chelsea skal visstnok vurdere 33 år gamle Rickie Lambert som en mulig erstatter for 37 år gamle Didier Drogba, som er uten kontrakt til sommeren. Lambert skal sammen med Emmanuel Adebayor være navnene som vurderes som et tredje alternativ på spissplass etter Costa og Remy. 
Mirror

Liverpool skal også ha vist interesse for Inters midtbanespiller Mateo Kovacic. Den 20 år gamle kroaten har scoret fem mål, og vært med å skape 49 sjanser så langt i sesongen, men har også vist at han kan bidra sterkt defensivt. Også Arsenal og Chelsea overvåker situasjonen med Kovacic. 
Metro

Asmir Begovic ble satt ut av laget da Stoke spilte mot Swansea sist helg, noe som har skjerpet sansene til flere storklubber som har bosnieren på sin radar. Med et år igjen av kontrakten er Begovic ventet å forhandle om en ny avtale til sommeren, men klubber som Liverpool, Arsenal og Real Madrid følger situasjonen nøye.
Daily Express

Mandag 4. mai

Liverpools interesse for Memphis Depay skal være i ferd med å kjølne, på grunn av Daniel Sturridge sine skadeproblemer. Brendan Rodgers vil isteden hente en toppspiss. I forrige uke ble Paris Saint-Germains Edinson Cavani og Portos Jackson Marinez nevnt i tillegg til Aston Villas Christian Benteke. Men nå nevnes også Bayer Leverkusens Son Heung-Min som et mulig alternativ. 22-åringen fra Sør-Korea som har scoret 11 mål på 24 kamper for tyskerne i år. Leverkusen skal kreve rundt 15 millioner pund for angriperen. Hans agent bekrefter overfor Bild at Liverpool har sett på ham flere ganger denne sesongen.
Liverpool Echo/Goal.com

Liverpool skal også være interessert i QPRs Charlie Austin. Ifølge Metro skal Liverpool lede an foran Chelsea i kampen om hans underskrift. Austin har scoret 17 mål i Premier League denne sesongen for det nedrykkstruede laget. Prislappen for Austin skal være rundt 10 millioner pund. 
Metro

Liverpools skal ifølge rapporter nærme seg enighet med Barcelonas høyreback Martin Montoya (24). Men Liverpool skal sammen med Stoke også være på jakt etter Burnleys høyreback Kieran Trippier. 24-åringen har flere ganger denne sesongen hatt assist på scoringer av en annen Liverpool-linket spiller Danny Ings. 
Daily Star

Crystal Palace har meldt seg på i kampen om Glen Johnsons tjenester etter at Liverpool-spillerens kontrakt går ut etter denne sesongen. West Ham er også interessert i å sikre seg hans tjenester. 
Daily Star

I forrige uke bekreftet Brendan Rodgers at Liverpool forhandler med andrekeeper Brad Jones om en ny kontrakt. Men interessen for Chelseas tidligere førstekepper Petr Cech skal ikke ha kjølnet av den grunn. Liverpool, Napoli og Roma skal alle være interessert i tsjekkerens tjenester. 
Daily Star

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER!