Uke 20

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 17. mai

Rickie Lambert kan være aktuell for en overgang til nyopprykkede Bournemouth, som er på jakt etter britiske spillere med Premier League-erfaring. 33-åringen fikk draktnummer ni på Anfield i fjor sommer, men har bare startet sju ligakamper denne sesongen. Totalt står med 35 opptredener for de helrøde, men bare tolv av dem er fra start. Bournemouths manager, Eddie Howe, skal ha tro på at Lambert kan være en ideell spisspartner med raske Callum Wilson kommende sesong. Lambert kostet fire millioner pund da Liverpool hentet ham fra Southampton, og kontrakten løper ut om ett år.
Mirror

Rafael Benítez skal ha bestemt seg for å forlate Napoli i sommer. Spanjolen kan være på vei tilbake til engelsk fotball, der han står overfor tre forskjellige tilbud. West Ham er blant klubbene som ønsker Benítez’ tjenester, men 55-åringen har selv en drøm om å ta over Liverpool igjen. Det kan bli aktuelt om Brendan Rodgers ikke får fortsette i sjefsstolen på Anfield, noe som er usikkert etter den svake sesongen.
AS

Liverpool trapper opp interessen for Asier Illarramendi, som Real Madrid nå har lagt ut for salg. Brendan Rodgers har fulgt med på den spanske 25-åringen over en lengre periode, og rødtrøyene kommer trolig til å legge rundt 8,5 millioner pund på bordet for midtbanemannen. Madrid-klubben håper på nærmere 10 millioner pund pluss bonuser, og det skal være flere enn Liverpool som har kontaktet dem om spilleren. Men Merseyside-laget leder foreløpig kampen. Nå håper de at en avtale blir fullført i løpet av de neste ukene.
Sunday People

Lørdag 16. mai

Liverpool kan havne i en duell om signaturen til Real Madrid-back Dani Carvajal, som trolig venter en vanskelig fremtid i gigantklubben etter kjøpet av Danilo fra Porto. I tillegg til lagene fra Nordvest-England har Bayern München og Paris Saint-Germain den spanske backen i kikkerten.
AS

Crystal Palace-manager Alan Pardew vil gjøre det han kan for å holde siklende klubber unna dribleglade Yannick Bolasie denne sommeren. 25-åringen har fått påstemplet en prislapp på både 20, 40 og 60 millioner pund av sjefen sin, i frykt for at større klubber – Liverpool, Arsenal, Tottenham og Newcastle er alle interesserte i vingen – kommer på banen med sjekkheftet.
London24

Fredag 15. mai

Chelsea vil forsøke seg med et bud på Philippe Coutinho, da det ser ut til at Paul Pogba hos Juventus blir for dyr for London-klubben. Chelsea vil få hard konkurranse fra Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Barcelona om Pogba, og er ikke villige til å betale mer enn £50M for franskmannen. Dermed kan Liverpools Coutinho bli erstatter for Oscar, som er på vei vekk.
Express

Dersom Rafael Benitez fortsetter som manager i Napoli neste sesong, vil han forsøke å hente både Glen Johnson og Lucas Leiva fra Liverpool.
Forza Italian Football

Arsenal er nær ved å signere Liverpool-linkede Petr Cech.
Radio Praha

Det ligger an til en skikkelig drakamp mellom Arsenal, Manchester United, Chelsea, Manchester City og Liverpool om Aston Villa-spissen Christian Benteke.
Daily Mail

Liverpool har fått avslag på et første bud på £14M for Inigo Martinez. Real Sociedad-manager David Moyes ønsker ikke å selge sin stjerneforsvarer, men er klar over at spilleren har en utkjøpsklausul som Merseyside-klubben kan komme til å utløse. Liverpool vil i så fall måtte betale £20M for å få kloa i spanjolen.
Talksport



Liverpool har sendt speidere for å se på Köln-keeper Timo Horn. 22-åringen har fått merkelappen «den nye Manuel Neuer», og antas å bli tysk landslagskeeper i fremtiden.
Metro

Torsdag 14. mai

Både Arsenal og Liverpool er interesserte i å signere Leicester-keeper Kasper Schmeichel (28) i sommer.
Ekstra Bladet



Liverpool står klare til å kjøpe Southampton-kaptein Jose Fonte. Manchester United vurderer også den 31 år gamle portugiseren.
Metro

Onsdag 13. mai

Liverpool har fattet interesse for Southampton-stopper Jose Fonte. Portugiseren kan komme til å erstatte Kolo Toure på Anfield. Manchester United følger med på utviklingen. 31-åringen har kontrakt med Southampton til 2017, men kan være tilgjengelig for en rimelig penge.
Mirror

Inter har blinket ut Yaya Toure som sitt store kjøp før neste sesong, men vil i så fall måtte hoste opp over £10M for å sikre seg 32-åringen til Manchester City. Det gjør at klubben må selge og Liverpool er på jakt etter Mateo Kovacic som erstatter for Steven Gerrard. Etter at større summer er blitt nevnt kan Inter være villig til å selge til de røde for 18 millioner euro, eller £12,9M.
Gazzetta dello Sport



Yaya Toure kan være på vei til Anfield. Brendan Rodgers ser ivorianeren som en erstatter for Steven Gerrard.
FootballFanCast.com

Liverpool har lagt inn et bud på £14.3M (20 millioner euro) for Real Sociedad-forsvarer Inigo Martinez, men den baskiske klubben skal være ute etter en overgangssum nærmere £21.5M (30 millioner euro). Representanter for Anfield-klubben fløy til Spania i helgen for å se Martinez i aksjon i Real Sociedads 2-0 tap for Barcelona på Nou Camp.
Marca

Jordon Ibes kontraktsamtaler med Liverpool pågår fortsatt, på tross av rapporter som hevder noe annet.
ESPN FC

Liverpool-linkede Dani Alves vil flytte til Old Trafford etter at Manchester United tilbød ham en mye bedre kontrakt enn Barcelona. 32-åringen er Bosman-spiller til sommeren, når hans nåværende avtale på Camp Nou løper ut.
Sport

Javier Pastore er en spiller Liverpool har i kikkerten, men det har også Roma og Juventus. Argentineren har fortsatt ikke forlenget sin kontrakt med Paris Saint-Germain. En avtale som løper ut neste år.
Talksport

Liverpool har forhørt seg om tilgjengeligheten til Juventus-spissen Carlos Tevez. Den tidligere Manchester United- og Manchester City-spissen har vært i fantastisk form i Italia, men Juventus nærmer seg et kjøp av den unge spissen Paulo Bruno Dybala fra Palermo, og Serie A-giganten kan derfor komme til å selge Tevez i sommer. Liverpool ønsker seg en spiss i verdensklasse for å fylle hullet som Luis Suarez etterlot seg, og Tevez vil være perfekt for Brendan Rodgers med sin arbeidskapasitet og sin mobilitet. Juventus vil neppe la 31-åringen gå på billigsalg.
Metro

Tirsdag 12. mai

Liverpool er klare til å fullføre en overgang for Barcelona-backen Martin Montoya, etter at Dani Alves ble enig med katalanerne om en ny kontrakt.
Metro

Liverpool-linkede Dani Alves er blitt enig med Barcelona om en ny toårskontrakt, som han vil signere så snart sesongen er over.
Goal

Christian Benteke vil bestemme seg for hvor han vil fortsette fotballkarrieren i juni, etter å ha spilt landskamper for Belgia. Chelsea, Manchester United, Liverpool og Roma vurderer alle bud på Aston Villa-spissen i størrelsesorden £30M. Villa vil trolig la spissen gå om de mottar et bud på £32M. 24-åringen har to år igjen av sin kontrakt med Birmingham-klubben. Villa planlegger å tilby ham en ny avtale i sommer, men Benteke har ingen intensjoner om å signere en kontraktsforlengelse med Villa. Angriperen skal spille privatlandskamp mot Frankrike den 7.juni og så en viktig EM-kvalifiseringskamp mot Wales fem dager senere.
Mirror

Manchester City følger spent med på Jordon Ibes kontraktsforhandlinger med Liverpool. 19-åringen var ventet å signere en ny kontrakt i forrige måned, men dette er blitt utsatt til etter sesongen. Ibe og Liverpool forventer fortsatt å komme til enighet, men Manchester City er ivrige etter å slå kloa i tenåringen om forhandlingene strander.
Daily Mail

Liverpool setter alle kluter til for å signere Juventus-stjernen Andrea Pirlo. Brendan Rodgers ønsker å sikre seg 35-åringens rutine nå som Steven Gerrard forlater klubben.
Metro

Liverpool ønsker å sikre seg Real Madrids reservekeeper Keylor Navas. Målvakten fra Costa Rica har bare spilt fem kamper i La Liga denne sesongen, og 28-åringen er nå et transfermål både for Liverpool og Arsenal.
Metro

Liverpool viser interesse for AC Milan-angriper Jeremy Menez. Merseyside-klubben forsøkte å sikre seg den franske landslagsspilleren fra hans forrige klubb, Paris Saint-Germain, før han sluttet seg til Serie A-klubben. Det virker som de har fortsatt å følge utviklingen hans. AC Milan kan være villige til selge franskmannen for rundt 10 millioner euro i sommer, etter at han kom på gratisovergang i fjor sommer. AS Monaco viser også interesse for Menez.
Tuttosport

Liverpool er i ferd tape kampen om Andre Ayew. Marseille-vingen er på vei til Roma. Ghaneserens kontrakt med den franske klubben løper ut etter denne sesongen, og 25-åringen vil trolig slutte seg til Roma på gratisovergang etter å ha blitt tilbudt en treårskontrakt verdt £2M i året.
Sky Italia

Rennes-vingen Paul-Georges Ntep har distansert seg fra spekulasjoner som antydet at han ønsket en overgang til Liverpool, og benekter at han var på Merseyside i forrige uke. - Jeg var ikke på Merseyside i forrige uke. Det er ikke sant, uttaler 22-åringen.
J+1

Petr Cech kan komme til å forlate Chelsea til fordel for Besiktas i sommer, ifølge keeperens agent. Arsenal og Liverpool rapporteres begge å forberede bud for å sikre seg Cech, men agent Viktor Kolar forteller at Cech kan komme til å forlate Premier League til fordel for tyrkisk fotball. - Vi har vært i kontakt med Besiktas. Vi er i samtaler. Tyrkia er en mulighet for Cech, men vi vil bestemme oss når sesongen er over, sier Kolar.
Fanatik

Mandag 11. mai

Liverpool har kommet med en henvendelse på midtbanespilleren Mateo Kovacic. 21-åringen vil koste rundt £15M i innkjøp fra Inter Milan, og blir vurdert som en potensiell erstatter for Steven Gerrard.
Mirror

Liverpool har lenge jaktet James Milner, og de røde føler seg trygge på at den engelske landslagsspilleren vil skrive under på en avtale verdt £100,000 i uken når hans kontrakt med Manchester City løper ut.
Mirror

Raheem Sterling er i ferd med å selge huset sitt i Southport, og jakter en ny bolig i London. Det har Chelsea og Arsenal merket seg. Liverpool håper fortsatt å overtale vingen til å signere en ny femårskontrakt, og forbereder en ny runde med diskusjoner. Men det virker som Anfield-klubben vil få problemer med å overtale Sterling til å signere.
Daily Mail 

Liverpool har vunnet drakampen omt Danny Ings, og vil betale Burnley £3-£5M for spissen. Manchester United, Manchester City og klubber i Spania, Tyskland og Nederland har vært ute etter 22-åringen. Real Sociedad, Schalke og Ajax er de utenlandske klubbene som har jaktet Ings, men angriperen har valgt Liverpool.
Mirror

Asmir Begovic ser ut til å forlate Stoke etter sesongen, med Liverpool og Real Madrid blant klubbene som ønsker å sikre seg keeperen.
Daily Star

Newcastle er favoritter til å sikre seg Queens Park Rangers-spissen Charlie Austin, men Liverpool og Everton er også inne i bildet.
HITC Sport

Liverpool er nær ved å få i havn en avtale med Burnley-spissen Danny Ings. 22-åringen er kontraktsløs etter denne sesongen, og vil nesten helt sikkert forlate Burnley etter nedrykket til The Championship. Manchester United og Chelsea er også interesserte i å signere Ings. Klubben som får tilslaget må betale et kompensasjonsbeløp, siden spilleren er under 24 år gammel.
Express

Lazio vurderer å legge inn et bud på Fabio Borini til sommeren. Spissen har kun vært på banen i 18 kamper for Liverpool denne sesongen, og bare i fem av disse har han spilt fra start. Lazio vil hente italieneren til Roma dersom de kvalifiserer seg for Champions League. Lazio-eier Claudio Lotito er beredt til å betale £14M for angriperen. Lazio ligger på tredjeplass i Serie A tre kamper før slutt, tre poeng foran Napoli på fjerdeplass.
Il Messaggero

Representanter fra Liverpool skal ha vært tilstede på Camp Nou i helgen for å følge midtstopper Inigo Martinez hos gjestene, da Real Sociedad tapte 2-0 mot Barcelona. 23-åringen har vært linket til store klubber og skal ha en utkjøpsklausul på 30 millioner euro.
Calciomercato

Sammen med klubber som Arsenal og Manchester United skal Liverpool være med i kampen om å prøve å hente Karim Benzema fra Real Madrid. 27-åringen kan være til salgs for £40M dersom Real velger å satse på en yngre midtspiss.
Daily Star

Liverpool er en av klubbene som er blitt linket til Pedro, som ikke har fått så mye spilletid hos Barcelona denne sesongen. Nå har imidlertid trener Luis Enrique gått ut og sagt at Pedro er en meget viktig spiller i troppen og en type som alltid gir sitt beste når det er behov for ham.
Marca