Uke 21

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 24.mai

Liverpool vil bruke Rickie Lambert som agn for å lokke til seg Christian Benteke fra Aston Villa. Birmingham-klubben ville ha Lambert i januar, og Liverpool håper å kunne inkludere den tidligere Southampton-spissen i et bud på belgieren.
Mirror

Juventus sin midtbanespiller Andrea Pirlo kan komme til å takke nei til en overgang til Liverpool i sommer, da han foretrekker en overgang til Major League Soccer.
Gianluca Di Marzio

Raheem Sterling blir ikke å finne i Liverpools startoppstilling mot Stoke i dag, og kan ha startet sin siste kamp for Anfield-klubben.
Daily Mail

Bookmakerne satte i går kveld kraftig ned oddsen på at Jürgen Klopp skal bli Liverpool-manager. SkyBet satte ned oddsen fra 5/1 til 2/1.
Mirror

Inter ønsker seg Liverpool-duoen Lucas Leiva og Martin Skrtel.
Forza Italian Football

Raheem Sterling ønsker en overgang fra Liverpool til Arsenal. Vingen ønsker en retur til London, og The Gunners er førsteønsket. Chelsea og Manchester United er også interesserte i 20-åringen, mens Real Madrid, Barcelona og Bayern München følger med på utviklingen.
Daily Star

Bayern München vil erstatte Frank Ribery med Raheem Sterling, og vil legge inn et bud på Liverpool-vingen i sommer.
Bild

Lørdag 23.mai

Raheem Sterling har i en telefonsamtale med Ian Ayre gjentatt at han ønsker å forlate Liverpool. Ayre svarte med at 20-åringen må bli i Liverpool ut kontraktstiden. Liverpool vil sette en prislapp på £60M på spilleren.
Daily Mail

Manchester City vil tilby Liverpool Stevan Jovetic pluss penger i en pakke verdt £45M for Raheem Sterling. Men Sterling ønsker å returnere til London for å spille for Arsenal. City håper imidlertid at Jovetic + £30M skal lokke Liverpool til å selge 20-åringen. Jovetic skal være fornøyd med en overgang til Liverpool.
Daily Star

James Milner vil slutte seg til Liverpool i sommer, som Steven Gerrards erstatter, etter å ha takket nei til Arsenal. Danny Ings (22) er også på vei inn porten på Anfield.
Daily Star

Manchester City tilbyr Edin Dzeko pluss penger for å få til en £50M-overgang for Raheem Sterling
Mirror

Liverpool vil hente inn flere nye spillere. Først og fremst vil de betale £30M for Christian Benteke. James Milner, Danny Ings og Fiorentinas brasilianske keeper Neto er andre transfermål.
The Times

James Milner har fortalt venner at han har valgt en overgang til Liverpool fremfor Arsenal.
Express

Liverpool vil gi slipp på Raheem Sterling, dersom en klubb legger £50M på bordet for vingen.
Express  

Real Sociedad føler seg nå sikre på at de skal vinne kampen om Danny Ings, og tror at Burnley-spissen kan være klar for dem innen 1.juni.
Diario Vasco 

Liverpool håper at et bud på £8.5M vil være nok til å sikre seg Real Madrids midtbanespiller Asier Illarramendi.
Metro

Jordon Ibes stefar, Michael Carnegie, var sentral i forhandlingene som førte til at 19-åringen signerte en ny femårskontrakt med Liverpool denne uken. Som en del av avtalen vil Carnegie få en rolle som speider for Anfield-klubben.
Daily Mail

Arsenal har kommet til enighet med Liverpool-linkede Arturo Vidal om en fireårskontrakt, etter å ha snakket med chilenerens agent i London.
Calcio Mercato Web

Fredag 22.mai

Liverpool håper å sikre seg Juventus-duoen Andrea Pirlo og Carloz Tevez på billigsalg. Juve er villige til å selge duoen om de vinner Champions League. Xabi Alonso og Paulo Dybala skal være linet opp som erstattere.
Tuttomercatoweb

Lucas Leiva ser ut til å forlate Liverpool etter åtte år på Merseyside. Inter Milan har vist interesse for 28-åringen i flere måneder nå, og har fått grønt lys til å gjennomføre en oveergang. Brendan Rodgers vil la Lucas få forlate Anfield-klubben om han får fatt i Manchester Citys midtbanespiller James Milner.
Sambafoot

Saido Berahino kan få forlate West Bromwich dersom noen legger inn et høyt nok bud. Manchester City, Tottenham og Liverpool følger utviklingen.
Daily Star

Torsdag 21.mai

Brendan Rodgers skal være villig til å lytte til bud på Lucas, dersom en overgang for James Milner kommer i stand. Rodgers mener da at han har nok sentrale midtbanespillere med Milner, Allen, Can og Henderson, og han mener Allen bidrar mer i det offensive spillet enn Lucas. Inter Milan skal fortsatt være interessert i å hente Lucas.
Mirror 

Arsenal skal ha kommet til enighet med Arturo Vidal om de personlige betingelsene. Ifølge rapportene. Liverpool skal ha mislyktes med sitt bud på 14,4 millioner pund, og Juventus krevde 25 millioner pund.
Calciomercatoweb

Leicester City viser interesse for Liverpools utlånte midtstopper Sebastian Coates, etter at uruguayaneren imponerte for Sunderland i kampen mot The Foxes. Leicester hadde en speider på plass på Emirates Stadium i går kveld, og Coates spilte en ny god kamp mot The Gunners.
Sport in a Storm

Onsdag 20.mai

Jose Mourinho skal ha kastet seg inn i kampen om Christian Benteke. Chelsea ønsker å ha tre toppspisser neste sesong, og dermed har øynene falt på den Liverpool-linkede spissen. Bentekes prislapp skal være rundt 30 millioner pund.
Mirror

Liverpool, Chelsea, Arsenal og  Tottenham skal ha blitt varslet om at Barcelonas Pedro Rodriguez er til salgs for 7 millioner pund. Pedros kontrakt med Barcelona går ut i 2016, og 27-åringen får ikke lenger så mye spilletid som han ønsker. Telegraph mener han kan være en billig erstatter for Sterling, om han skulle forsvinne.
Telegraph

Tottenham skal ha blitt enig med Ezequiel Lavezzi om de personlige betingelsene. Det blir hevdet at de er blitt enige om en fireårskontrakt. Men fortsatt gjenstår det at de blir enige med Paris om en pris for angriperen, som også Liverpool har vært linket til.
Tutto Mercato

Inter Milans midtbanespiller Mateo Kovacic skal få lov til å dra om klubben får 30 millioner euro for ham. Liverpool er blant klubbene som er blitt koblet til den 20 år gamle kroaten.
Tutto Mercato

Brendan Rodgers ønsker seg Atletico Madrid-stjernen Mario Mandzukic som partner til Daniel Sturridge i Liverpool-angrepet neste sesong. Manchester City og Wolfsburg viser også interesse for kroaten.
Mundo Deportivo

Bayern München har startet samtaler med Raheem Sterlings agent. Bundesligaklubben er ute etter en erstatter for Franck Ribery.
Bild

Chelsea er interesserte i Raheem Sterling, og vurderer å selge Oscar og Juan Cuadrado for å finansiere et kjøpt av Liverpool-vingen.
Daily Star

Tirsdag 19.mai

Det spekuleres i at Manchester City kommer til å legge inn et bud på 40-50 millioner pund for Raheem Sterling, og at de samtidig skal være villig til å gjøre ham til en av klubbens best betalte spillere. 
Mirror

Arsenal kan forsøke seg på å hente Raheem Sterling ved å tilby Theo Walcott i bytte.
BT Sport Football

Lyons Alexandre Lacazette kobles til både Liverpool, Arsenal, Manchester United og Paris SG etter 26 mål denne sesongen. Men Lyon er lite lysten på å selge sin målscorer. - 50-millioner euro er ikke nok, sier klubbens president Jean-Michel Aulas.
Canal+

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez skal sammen med Jurgen Klopp være blant kandidatene til å ta over Real Madrid etter Carlo Ancelotti. Mange spår at Ancelottis dager i Madrid snart er over etter at han mislyktes i å ta seriegull, og Champions League-seier denne sesongen.
El Chiringuito

Juventus har tilbudt Arturo Vidal til Liverpool for 35 millioner euro. Betaler Anfield-klubben dette, er chileneren deres.
Sport

Liverpool vil vurdere et kjøp av Manchester City-spissen Edin Dzeko i sommer.
Daily Mail

Mario Balotelli er et transfermål for Sampdoria. - Balotelli til Sampdoria? Dersom spilleren kommer til Italia holder vi dørene åpne, sier Sampdoria-president Massimo Ferrero.
Mirror

Mandag 18.mai

James Milner, som har blitt heftig koblet til Liverpool i vår, skal ha blitt tilbudt ny kontrakt av Manchester City. Milner, som snart er kontraktsløs, skal ha blitt tilbudt 165.000 pund i uka for å forlenge. Det er ventet at han vil ha et møte med sine rådgivere denne uken, og det hevdes også at han ønsker å spille mer sentralt på midtbanen og få mer spilletid. Det kan i så fall være med å vippe han i retning av Liverpool eller Arsenal.
Telegraph

Charlie Austin setter også fart i spekulasjonene om en overgang til Liverpool, etter at QPR-spissen la ut en melding på Twitter der han mimret om Champions League-finalen i 2005. "AC Milan v Liverpool 2005 what a night", skrev han på Twitter mandag - en uke før tiårsjubileet for kampen. Det fikk umiddelbart engelsk presse til å spekulere i hva den Liverpool-linkede spilleren egentlig mente med meldingen. 
Metro

Rickie Lambert skal være aktuell for Premier League-nykomlingen Bournemouth. 
Mirror

Liverpool og Bournemouth viser interesse for Evertons venstreback Luke Garbutt. Den engelske U21-landslagsspillerens kontrakt med Goodison Park-klubben løper ut om noen få uker. Garbutt har spilt 10 kamper for Everton denne sesongen.
Talksport

Liverpool kommer til å raide Lille for å hente den danske midtstopperen Simon Kjær i sommer. Lille trenger pengene, noe som kan føre til at 26-åringen blir solgt.
Talksport

Liverpool og Tottenham vurderer begge å legge inn bud på Juventus-forsvarer Angelo Ogbonna i sommer. 26-åringen har slitt med å få spille fast hos Serie A-klubben denne sesongen, og har bare startet 16 seriekamper.
ESPN FC

Den unge midtbanespilleren til St Etienne, Rayan Souici, blir speidet på at Arsenal og Liverpool.
Foot Mercato

Liverpool er ute etter Juventus sin midtbanespiller Arturo Vidal, som erstatter for Steven Gerrard. 28 år gamle Vidal har spilt 28 kamper for Juventus denne sesongen, og chileneren har notert seg for sju mål i Serie A.
Gazzetta dello Sport

Liverpool, Sevilla og Valencia kjemper om Juventus-spissen Fernando Llorente. 30-åringen er ikke lenger fast i startoppstillingen hos Serie A-klubben. Valenica var først ute med å melde sin interesse for angriperen for flere uker siden, mens Liverpool og Sevilla har kommet på banen nå nylig. Llorente har kontrakt med Juve til juni 2017.
Inside Spanish Football

Brendan Rodgers ønsker å kjøpe Manchester City-angriperen Steven Jovetic, og Liverpool forbereder et bud på £12M for 25-åringen. City betalte Fiorentina £22M for landslagsspilleren fra Montenegro for to år siden, men han har ikke klart å spille seg til en fast plass på Etihad Stadium.
Mirror

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER!