Uke 22

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 31. mai: 

Spanske AS hevder at Liverpool har utløst utkjøpsklausulen på 20 millioner euro for Villareals spiss Luciano Vietto. Atletico Madrid og Arsenal skal ha gjort det samme. Men Atletico Madrid skal være Viettos favoritt. Liverpool Echo har på sin side lite tro på at ryktene stemmer.
AS/Liverpool Echo

Brendan Rodgers skal ha en ny keeper på ønskelisten i sommer. Nå skal øynene ha falt på Real Madrids Keylor Navas. Navas er på vei bort fra Real Madrid, dersom de kjøper David De Gea, og det gjør det interessant for Liverpool. Navas hadde et fantastisk VM for Costa Rica siste sommer, men har bare spilt seks kamper i La Liga denne sesongen. Han har kontrakt med Madrid-klubben til 2020, men den inneholder en utkjøpsklausul på 10,5 millioner pund.
Mirror

Liverpool skal også ha Cardiffs keeper David Marshall på lista over en keeper som kan utfordre Mignolet. Stokes Asmir Begovic vil være for dyr.
Daily Star

Manchester United skal ha kastet seg inn i kampen om James Milner, som snart er uten kontrakt med Manchester City. Milner skal også være høyt opp på Liverpools ønskeliste. I tillegg meldes det at usikkerheten rundt Rodgers gjør Milner avventende til å signere med Liverpool.
Mirror

Liverpool kobles også til den tidligere Liverpool-spilleren Carl Medjani, ifølge Tyrkiske medier. Forsvareren forlot Anfield til fordel for Lorient i 2006 - uten å ha spilt en eneste seniorkamp. 30-åringen spiller nå i Trabzonspor og skal koste ca 2 millioner pund.
Talksport

Lørdag 30. mai:

Etter å ha blitt heftig kritisert for hvordan han har håndtert kontraktsforhandlingene til Raheem Sterling, skal agent Adrian Ward ha vært i forhandlinger med Bayern München, ifølge Bild. Ifølge avisen skal det ha blitt et veldig lite fruktbart møte, og Bayern skal ha strøket Sterling av lista etter møte med agenten. Hvorfor er ikke kjent, men det skal ha vært gjensidig enighet om at det ikke ville være en riktig overgang for noen av dem.
Bild

Vi følger opp gårsdagens med mer Kovačic-rykter. Representanter fra Liverpool skal ha møtt Inters sportsdirektør Piero Ausilio for å diskutere en overgang for kroatiske Mateo Kovačić. Møtet skal ha vært i Milan på fredag rapporteres det fra Italia. Ausilio, Kovačić agent og tre representanter fra Liverpool skal ha deltatt i møtet. Inter skal være interessert i Yaya Touré og må selge før de kan kjøpe for å unngå Financial Fair Play-sanksjoner. Fredag ble det hevdet fra Gazette dello Sport at Liverpool skal ha økt sitt bud fra 10 til 18 millioner euro. Men i de nye rapportene nevnes det ikke noe om noe bud. 
Calcio Mercato

Liverpool skal nå også være blant de som skal være interessert i å hente Manchester Citys Yaya Toure, som en erstatter for Steven Gerrard. Og kan dermed komme til å gi Inter kamp om en overgang for Kolo Toures lillebror. 
Daily Star

Liverpool skal også være interessert i Benfica-vingen Nicolas Gaitan. Argentineren er tidligere koblet til Manchester United. Rodgers skal ha fulgt Gaitan nøye i flere måneder.
Daily Mirror

Liverpool kan komme til å be om Edin Dzeko som en del av et eventuelt tilbud fra Manchester City på Raheem Sterling.
Metro

Fredag 29. mai:

Liverpool skal ha lagt inn et nytt bud på Mateo Kovacic. Etter først å ha fått et bud på 10 millioner euro avslått, skal Liverpool nå ha lagt inn bud på 18 millioner euro for kroaten. Inter Milan kjøpte spilleren selv for 16 millioner euro, så det anslås nå at Liverpool må gi 25 millioner euro for å sikre seg midtbanespilleren.
Gazetta dello Sport

Torsdag 28. mai:

Ifølge Tyrkiske medier skal Liverpools Samed Yesil være på vei tilbake til Tyrkia og Fenerbahce, og Liverpool skal være interessert i å sende spilleren på lån. Yesil har hatt mye skader de siste to årene, men var god på U21-laget til Liverpool da han kom tilbake fra skade på slutten av denne sesongen.
Liverpool Echo

Liverpool skal ha blitt tilbudt Jackson Martinez for 24,8 millioner pund. Columbianeren blir 29 år i oktober, og det vil i så fall være i strid med FSGs vanlige policy.
Metro

Benficas ving Eduardo Salvios kneskade skal ha satt en stopper for en eventuell overgang til Liverpool.
Metro

Queens Park Rangers skal ha Liverpools Rickie Lambert på listen over spillere de vurderer i sommer. QPR venter at Charlie Austin vil forsvinne etter nedrykket.
Sportsmole

Det er ventet at Rafael Benitez skal bli utnevnt som ny Real Madrid-manager, nå skal også Raheem Sterling være høyt på klubbens liste over nye spillere de ønsker seg. Rafa hentet Sterling til Anfield i 2010 - nå kan han komme til å hente 20-åringen til en ny klubb.
Daily Mirror 

Onsdag 27. mai:

Liverpool skal ha vært i kontakt med Carlo Ancelotti for å høre om italieneren kan være tilgjengelig som mulig manager etter at han fikk avskjed hos Real Madrid. Ancelotti er ventet å ta en pause som manager for å ordne opp med et ryggproblem.
Marca

Det ble tidligere denne uken hevdet at Jürgen Klopp ville ta seg et halvår borte fra fotballen etter at han ikke lenger var manager hos Borussia. Dortmund. Nå skriver imidlertid samme kilde at tyskeren trolig kan forandre mening dersom det kommer en henvendelse fra Premier League, da han er en stor fan av den fotballen som spilles i England. Liverpool nevnes som en mulig interessert klubb.
Bild

Tottenham har lagt inn et bud på £6 millioner på Danny Ings. På mandag kan spissen gå til hvem han vil, men det er to måter en kan gjøre dette på. Den ene er å bli enig med Burnley om en overgangssum slik Tottenham nå prøver, mens den andre er at Ings får gå dit han vil, så vil klubben som får han måtte betale en kompensasjon i størrelsesorden £3-5 millioner. Spilleren selv ønsker seg helst til Anfield.
The Independent

Tirsdag 26. mai:

Liverpools hovedmål på overgangsmarkedet i sommer er Aston Villas Christian Benteke. Belgieren har to år igjen på sin nåværende kontrakt på Villa Park, og vil koste i overkant av £20 millioner. I tillegg håper Liverpools eiere at de kan sikre seg Danny Ings og James Milner i sommer.

The Independent

Mandag 25. mai:

Jürgen Klopp skal ha et seks måneder langt avbrekk fra fotballen, og det er ingen sjanse for at han blir Liverpool-manager i sommer.
Bild

Liverpools skal være nær ved å fullføre en overgang for Benficas Eduardo Salvio. Argentineren har en utkjøpsklausul på 40 millioner pund, men Liverpool skal ifølge portugisiske medier få 24-åringen betraktelig billigere enn det. Ifølge rapportene skal en signering av høyrevingen være bare dager unna, men det påpekes også at Liverpool først vil sikre en ny spiss. Salvio har scoret 13 mål på 36 kamper denne sesongen.
O Jogo

Danny Ings har bekreftet at han forlater Burnley etter sesongen. 22-åringen som er sterkt koblet til Liverpool, bekreftet dette etter lagets seier mot Aston Villa søndag. - Dette var en emosjonell dag for meg. Jeg tror alle vet hva som har foregått utenfor banen, og jeg ønsket å fullføre min siste kamp her med stil, sa han etter kampen. Ings scoret det avgjørende målet etter seks minutter.
Daily Star

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER.