Uke 23

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 7. juni

Rafa Benítez vil bruke kontaktene sine i Liverpool til å overbevise Anfield-klubben om at de bør selge Raheem Sterling (20) til Real Madrid. Manchester City er fortsatt favoritter til å sikre seg kantspilleren, men Madrid-ledelsen føler seg trygge på at de har et fortrinn: Liverpool ønsker ikke å selge Sterling til en Premier League-rival.
The Independent

Lørdag 6. juni

Liverpool har bestemt seg for å hente Pako Ayestarán som assistenttrener for Brendan Rodgers. 52-åringen var Rafael Benítez' assistent i en periode da han trente Liverpool, men har det siste året jobbet som trener for israelske Maccabi Tel Aviv. Der tok spanjolen tre titler. Nå skriver Sunday People at Liverpool vil gi Ayestarán assistenttrenerrolen i et trenerteam som også skal inkludere nåværende akademidirektør Alex Inglethorpe.
Sunday People

Mateo Kovacic og Liverpool er enige om kroatens kontraktsbetingelser, men Anfield-klubben har ikke avtalt overgangssum med Inter. Serie A-klubben krever 18 millioner pund for stjerneskuddet, mens Liverpool foreløpig ikke strekker seg lenger enn drøyt 15 millioner pund.
Metro

Kieran Trippier skal være et billigere alternativ til Nathaniel Clye, og Liverpool vurderer å knytte seg til Burnley-backen om de ikke får napp hos Clyne. Tottenham er også interesserte i Trippier.
Daily Mirror

Juventus-forsvarer Angelo Ogbonna er aktuell for Liverpool. West Ham har også følere ute etter italieneren.
ESPN

Fredag 5.juni

Manchester City skal fredag kveld ha lagt inn et bud på £25 millioner pluss £5 millioner etter visse kriterier for Raheem Sterling. Budet skal ha kommet muntlig fredag kveld, og vil bli fulgt opp med et formelt bud. City vil få konkurranse fra Manchester United, Arsenal, Chelsea og Real Madrid for Liverpool-unggutten. Liverpool vil kreve mer enn £30 millioner.

The Mirror

Sampdorias president skal ha flydd til Liverpool for å forhandle om Mario Balotelli. Den italienske klubben ønsker spissen på lån, der Liverpool betaler deler av lønna hans under oppholdet i Serie A. Balotelli skal være på €6 millioner per år i LFC.
Tuttosport


Mateo Kovacic skal ha spilt sin siste kamp for Inter, og har allerede blitt enig med Liverpool om de personlige betingelsene. De røde fra Anfield skal være villig til å betale €21 millioner (183 millioner kroner, £15,5 millioner) for midtbanespilleren. Inter synes prisen Liverpool vil betale er alt for lav, og mener at en erstatter for Steven Gerrard bør være verdt minst like mye som Dejan Lovren.

Večernji


Liverpool skal nå ha kommet til enighet med Bolton-målvakt Adam Bogdan om en kontrakt. Målvakten imponerte i FA cupen mot Liverpool denne sesongen, og kontrakten hans går ut denne måneden. 27-åringen har allerede takket nei til en ny avtale med Championship-klubben og vil komme til Anfield 1. juli.

ESPN

Monaco og Liverpool kjemper om Rennes-vingen Paul-Georges Ntep. 22-åringen imponerte i Ligue 1 i sesongen som nylig ble avsluttet, og gjorde ni mål. Liverpool var favoritter til å sikre seg den franske U21-landslagsspilleren etter å ha holdt samtaler med ham i mai, men nå har Monaco også kasten seg inn i kampen om Ntep.
Le 10 Sport

Fenerbahce får problemer med å holde på Mehmet Topal, etter at både Liverpool og Everton har kastet sine øyne på den defensive midtbanespilleren. Den tyrkiske landslagsspilleren har bare ett år igjen av sin kontrakt med Istanbul-klubben. Manchester City, Tottenham og Chelsea viser også interesse for 29-åringen.
Turkish Football

Christian Benteke kommer til å skrive under for Manchester United i sommer, og ikke Chelsea eller Liverpool, om man skal tro bookmakerne.
Daily Star

Liverpool er nær ved å sikre seg målvakten Adam Bogdan på gratisovergang fra Bolton. 27-åringens kontrakt på Macron Stadium løper ut i sommer. Bogdan, som har vært åtte år i Bolton, imponerte da han spilte mot Liverpool i FA-cupen i januar. Brendan Rodgers har hatt speidere som har fulgt ungareren siden.
Daily Mail

Liverpool har tatt kontakt med Real Madrid angående keeper Iker Casillas. Den legendariske landslagskeeperens fremtid i Madrid-klubben er uviss med David De Gea som et transfermål for Real i sommer.
Fichajes.net

Inter Milan er ute etter Liverpool-linkede Stevan Jovetic.
Express

Sebastian Coates kan bli Sunderlands eiendom for £6M, etter den vellykkede avslutningen på låneoppholdet på Stadium of Light forrige sesong.  
Mirror

Adam Bogdan er ordknapp når det gjelder ryktene om at han er på vei til Liverpool. Ungarerens kontrakt med Bolton Wanderers utløper i slutten av innværende måned, og selv uttaler han at hans fremtid vil bli klargjort i løpet av de nesten fjorten dagene. Bolton har tilbudt den 27 år gamle keeperen en ny kontrakt, men har ikke hørt noe fra spillerens representanter de siste ukene.
The Bolton News



Torsdag 4.juni

Raheem Sterling skal være klar over interessen fra Manchester United, og kunne tenke seg å spille under Louis van Gaal. Liverpool har ikke solgt en spiller til erkerivalen siden 1938, da Allenby Chilton gikk den veien. Van Gaal skal være begeistret for Sterling, og United skal kunne friste med en kontrakt verdt £140,000 i uka.
The Guardian

Stoke, Queens Park Rangers og Liverpool er alle interesserte i den 19 år gamle Montpellier-spilleren Joris Ahlinvi, som kom fra Valenciennes så sent som i fjor sommer.
Stoke Sentinel

Real Madrid-manager Rafael Benitez vil selge Denis Cheryshev til sin tidligere arbeidsgiver Liverpool for et sted mellom 15 og 20 millioner euro.
Sport

Napoli-spissen Jose Callejon kan komme til å forlate Serie A-klubben i sommer, og 28-åringen kan havne i Liverpool.
Express

De tyrkiske klubbene Galatasaray, Besiktas og Fenerbahce akter å gi Premier League-trioen West Ham, Southampton og Liverpool kamp om den danske midtstopperen Simon Kjær.
London24

AC Milan ønsker å hente Mario Balotelli tilbake til Serie A igjen, nå som tidligere Sampdoria-manager Sinisa Mihajlovic sannsynligvis blir ny manager for Milano-klubben.
Corriere dello Sport

Usikkerheten rundt Martin Skrtels fremtid i Liverpool har fått klubber som Wolfsburg, Napoli og Inter til å vise interesse for 30-åringen.
101 Great Goals

Onsdag 3.juni

Manchester United vil forsøke seg med et bud på £25M for Raheem Sterling i løpet av de nærmeste dagene. Liverpool vil komme til å avslå Uniteds bud, men budet kan trigge et høyere bud fra Manchester City. Arsenal, Chelsea, Real Madrid og Bayern München følger også situasjonen.
Mirror

Aston Villa, PSV og Liverpool kjemper om den unge Roma-forsvareren Luca Pellegrini. Den 16 år gamle venstrebacken har fortsatt ikke skrevet under en kontrakt med Roma, og vurderer å fortsette karrieren i utlandet.
Gazzetta dello Sport

Arsenal, Liverpool og Manchester City har fått beskjed om at Lyon vil akseptere et bud på £30M for Alexandre Lacazette om budet legges inn før utgangen av juni.
Express

Liverpool-linkede Radamel Falcao er i ferd med å slutte seg til Chelsea.
Marca

Stoke City er i ferd med å sikre seg Liverpool- og Tottenham-linkede Yehven Konoplyanka. 25-åringens kontrakt med Dnipro løper ut i slutten av denne måneden, og ukraineren er nær en overgang til Stoke etter å ha kommet til enighet med Premier League-klubben etter lange forhandlinger.
Stoke Sentinel

Andrea Pirlo, som har vært linket til Liverpool den siste tiden, ser ut til å være på vei til USA og New York City FC, hvor han i så fall vil bli lagkamerat med blant andre David Villa og Frank Lampard.
AS

Liverpool er ikke lenger interesserte i Marseille-spissen Andre-Pierre Gignac, og lar West Bromwich, West Ham og Newcastle kjempe om måljegeren som er tilgjengelig på Bosman-overgang. Selv om 29-åringen gjorde 21 mål i Ligue 1 i sesongen som gikk, foretrekker Liverpool å hente inn en yngre spiss.
London 24

Liverpool har kontaktet Real Madrid for å få i stand en overgang for 20 millioner euro for Denis Cheryshev. Vingen har hatt en vellykket låneopphold i Villarreal, men figurerer trolig ikke i Rafael Bentiez sine fremtidsplaner for Real, og vil sannsynligvis bli solgt. Liverpool vurderer russeren som en erstatter for Raheem Sterling.
South Wales Evening Post

Liverpool jakter kroaten Mateo Kovacic, og skal ha lagt inn et bud på €21 millioner for midtbanespilleren. Han er 21 år gammel, og har 19 landskamper for Kroatia.
La Gazzetta dello Sport


Liverpool har blitt linket til den skotske landslagsmålvakten David Marshall, og det har blitt rapportert at de røde skal være villig til å betale £5 millioner for Cardiff-spilleren. Det har ikke Cardiff hørt noe om.

«Jeg har sett rapporter om David, men vi har ikke fått noen forespørsler eller henvendelser til nå. Alle vet om kvalitetene hans, og at han var viktig for oss forrige sesong. Vi håper og forventer at han er med oss neste sesong. Det er slik situasjonen er for øyeblikket» sier manager Russell Slade.

WalesOnline

Ifølge rapporter i Spania skal Liverpool ha lagt inn et bud på £14 millioner for Villarreal-angriper Luciano Vietto. Argentineren er også ønsket av Arsenal og Atletico Madrid, og scoret 20 mål i sin første sesong med Villarreal. 21-åringen skal foretrekke Atletico, men både Liverpool og Arsenal skal ville kunne betale mer.
AS

Tirsdag 2.juni

«Real Madrid er ikke interessert i Raheem Sterling, men jeg ser for meg at Sterling og agenten kan være interessert i Real Madrid» twitret den respekterte journalisten Guillem Balague i formiddag. Han er kjent for å ha gode kilder når det kommer til spansk fotball.
Guillem Balague

 

 

Liverpool-linkede Alexandre Lacazette har uttalt at han bare vil forlate Lyon for en klubb som spiller i Champions League. Dermed er en overgang til Liverpool i sommer utelukket.
Mirror

Liverpool har fortalt Arsenal at de kun er villige til å gi slipp på Raheem Sterling dersom avtalen innbærer at Theo Walcott og Kieran Gibbs går motsatt vei. Liverpool mener at venstreback Gibbs og angriper Walcott vil fylle hull i deres egen tropp.
ESPN FC

Lazio nærmer seg et kjøp Liverpool-spissen Fabio Borini. Serie A-klubben regner med å få i havn en overgang for 24-åringen i løpet av de kommende ukene, etter at italieneren ble fortalt at han ikke har noen fremtid på Anfield.
La Gazzetta dello Sport

Sampdoria vil legge inn bud på Mario Balotelli dersom det blir bekreftet at Serie A-klubben får spille i Europa League neste sesong. Genoa kom på plassen foran Sampdoria i Serie A, men får i utgangspunktet ikke UEFA-lisens til å delta i turneringen neste sesong. Genoa har anket avgjørelsen. Dersom Genoa ikke får medhold i ankesaken vil Sampdoria ta deres plass i turneringen, og da vil altså Sampdoria gå for Balotelli.
InsideFutbol.com

Liverpool er interesserte i Juventus-spissen Carlos Tevez, men Atletico Madrid er favoritter til å sikre seg argentineren.
AS

Liverpool er blitt fortalt at Inter ønsker £17.9M for Mateo Kovacic. Anfield-klubben er i samtaler med Serie A-giganten om en mulig overgang for den unge kroaten, og har lagt inn et bud på £12.8M. Men italienerne krever bedre betalt enn som så.
Metro

Inter-manager Roberto Mancini ønsker å selge Mateo Kovacic til Liverpool, slik at han kan finansiere kjøp av hele ni spillere. Liverpool har vært ute etter Kovacic, men interessen skal ha kjølnet da Anfield-klubben fikk høre at prislappen som var satt på midtbanespilleren lød på hele £21M. Inter kan komme til å senke prisen på 21-åringen for å lokke Liverpool tilbake til forhandlingsbordet.
Express

Real Madrid forventes å bekrefte Rafael Benitez som ny manager denne uken, og er klare til å bruke masse penger under spanjolens ledelse. Madrid-klubben planlegger allerede et bud på £45M for Liverpools Raheem Sterling.
Express

Liverpool vil kjempe med Tottenham for å sikre seg Dynamo Kiev-spissen Andriy Yarmolenko. Ukraineren har uttalt at han ønsker å forlate Dynamo. 27-åringen vil koste rundt £20M.
Daily Mail

Aston Villa, Tottenham, West Ham, Liverpool, Newcastle, Southampton og Manchester United er alle ute etter Burnley-forsvareren Kieran Trippier. Trippier har en nedrykksklausul i sin kontrakt, slik at han bare vil koste £3.5M for kjøpende klubb.
London24

Mandag 1.juni

Aston Villa forbereder seg på et liv etter Christian Benteke, og har peilet seg inn på Bournemouths Callum Wilson som erstatter for den Liverpool- og Chelsea-linkede belgieren.
Express

Liverpool og Manchester United vil kjempe om signaturen til Monacos Geoffrey Kondogbia i sommer. Begge klubbene ønsker å styrke midtbanen, og er villige til å tilby 22-åringen fast førstelagsfotball for å utkonkurrere Chelsea og Arsenal i drakampen om den franske landslagsspilleren. Kodogbia har kontrakt med Monaco til 2018, og vil koste rundt £25M.
Express

Raheem Sterling vurderer å bli værende i Liverpool dersom Jürgen Klopp blir Anfield-klubbens manager.
Express

Liverpool har satt av £5M for et bud på Cardiff-keeper David Marshall. 30-åringen holdt buret rent ni ganger for Championship-klubben i sesongen som nylig ble avsluttet. Marshall kom til Cardiff fra Norwich som Bosman-spiller i 2009. Han startet karrieren hos Celtic, og har 17 landskamper for Skottland.
Express

Liverpool er ute etter Norwich-vingen Nathan Redmond. 21-åringen gjorde fem mål på 43 kamper for Norwich i Championship denne sesongen.
Daily Star

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER