Uke 25

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

 

Søndag 21. juni

Nottingham Forrest skal være det mest sannsynlige stoppestedet for Brad Jones. Liverpool-keeperen som er Bosman-spiller skal også ha vært i kontakt med Championship-klubbene West Bromwich og Birmingham. Jones er tilbudt en toårskontrakt av Dougie Freedman.
Nottingham Post

Etter to mislykkede bud, skal Manchester City være villig til å hoste opp 50 millioner pund for å sikre at Raheem Sterling kommer til klubben. Budet er ventet iløpet av de neste dagene.
Sunday Express

Liverpool skal være i dialog om en overgang på 22 millioner euro (15,8 millioner pund) for Real Madrids defensive midtbanespiller Asier Illarramendi. Real Madrid skal være villig til å akseptere budet, selv om de for bare to år siden ga 32 millioner pund, da han kom fra Real Sociedad. Spørsmålet nå er om Illarramendi selv ønsker å dra til Liverpool.
Marca  

Lørdag 20. juni

Liverpool skal ha kastet øynene på Juventus-spissen Fernando Llorente, etter å ha blitt skremt bort av prislappen på 32,5 millioner pund for Christian Benteke. Llorente er overflødig i Juventus, etter at de har blitt enig om en overgang for Mario Mandzukic. Llorente ble hentet som Bosman-spiller, og 30-åringen kan derfor koste rundt 14,3 millioner pund - og kanskje mindre. Spanjolen har scoret ni mål på 45 kamper denne sesongen.
The Telegraph

Også Sevilla-spissen Carlos Bacca skal være under lupen hos Liverpool-ledelsen. 28-åringen skal ha en utkjøpsklausul på 21,4 millioner pund. Bacca har scoret 20 mål på 36 kamper i La Liga og 28 mål på 55 kamper totalt for Europa League-vinnerne.
The Telegraph

Pepe Reina er på vei bort fra Bayern München og skal ha en medisinsk test med Napoli denne uken, og er ventet å komme tilbake til klubben han var lånt ut til i 2013/2014-sesongen. Reina skal ha blitt tilbudt en treårskontrakt.
The Mirror

Besiktas skal være interessert i Mario Balotelli og er klare til å by 3,5 millioner euro (2,7 millioner pund) for italieneren. Det er, for å si det forsikt, et stykke unna den prisen Liverpool ga for ham forrige sommer. 16 millioner pund betalte Liverpool den gangen.
Eurosport TR

Fredag 19. juni

Danske Simon Kjær har tidligere sagt at familien hans er Liverpool-fans, men han har nå likevel signert for Fenerbahce istedenfor Liverpool. Han ble sitert i Haber Turk på at: «Liverpool ønsket meg, men jeg vil ha mesterskap, jeg vil vinne trofeer. Fenerbahces mål denne sesongen er store». Fenerbahce vant sist ligaen i Tyrkia i 2011 og den tyrkiske cupen i 1983.  Men etter at sitatene begynte å spre seg og «alle» skrev om dem, har hans talsperson nå gått ut og avvist at det var dette han sa. 
Sunderland skal være interessert i å låne Tiago Ilori neste sesong. Unggutten imponerte for Portugal i deres seier over England torsdag kveld.
BBC 

Fabio Borinis agent skal ha hatt møter med representanter for Bologna. Borini spilte for ungdomsakademiet i klubben mellom 2001 og 2007, før han kom til Chelsea. Nå kan Liverpool-spilleren være på vei tilbake til Italia.
Tutto Mercato

Liverpool skal være interessert i Newcastles midtbanespiller Moussa Sissoko. Prislappen på franskmannen skal være ca 17,2 millioner pund. Sissoko er målt til å være den raskeste spilleren i Premier League i EA Sports Performance Index. 
Tuttomercatoweb

Borussia Dortmunds Sven Bender skal ha vært i kontakt med Arsenal, Liverpool og Southampton. Bender tjener 41.000 pund i uka og har kontrakt til 2017, men regner med å tjene betraktelig mer om han går til en annen klubb.
Bild

Real Madrids midtbanespiller Asier Illarramendi er fast bestemt på å forlate klubben i sommer, for å få mer spilletid. Liverpool er blant klubbene som er interessert i spilleren, som kom til Real Madrid fra Real Sociedad for 34 millioner pund i 2013. Det er den høyeste summen Real Madrid har betalt for en spansk spiller. 
Metro

Torsdag 18. juni

Manchester City har fått to bud på Raheem Sterling avslått av Liverpool. Det siste på potensielt 40 millioner pund. Manchester City skal også ha fristet Liverpool med tre spillere i forhandlingene for å få til en overgang for Sterling, ryktes det. Liverpool skal ha fått tilbud om å få med enten Edin Dzeko, Stevan Jovetic eller Alvaro Negredo. Liverpool skal kun være interessert i å få penger for Sterling.
Mirror

Den tidligere Manchester United og Manchester City-spilleren Carlos Tevez har den siste tiden blitt koblet til Liverpool, etter at det ble kjent at han ønsker å forlate Juventus i sommer - selv om han har ett år igjen av kontrakten. Nå skal imidlertid Tevez har sagt til Juventus at han ønsker å returnere til hjemklubben Boca Juniors i Argentina. 
Daily Mail

Liverpool skal være interessert i å signere Monacos ving Lucas Ocampos. 20-åringen spilte siste del av forrige sesong på lån i Marseille, som også skal være interessert i ham. Ocampos kommer fra River Plate til Monaco i 2012 for 11 millioner pund, og var også i Liverpools søkelys i 2011. Han har scoret 12 mål på 80 kamper for klubben. Han scoret ett mål på 12 kamper for Marseille. Monaco skal ha et ønske om 14 millioner pund for spilleren.
Telegraph

Onsdag 17. juni

Daily Mails Dominic King mener det ikke stemmer at Liverpool er interessert i Mateo Kovacic, som det har vært mye spekulasjoner rundt i sommer. 

Edin Dzeko skal ikke være interessert i å være en del av en overgang for Raheem Sterling til Manchester City. City har på sin side økt budet på Sterling til 40 millioner pund onsdag.
Mirror

Tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel, skal være på ønskelista til Swansea. Han spiller i dag i tyrkiske Kasimpasa.
Daily Mail

Tirsdag 16. juni

Det ble i forrige uke antydet at Manchester United hadde blitt enig med Hoffenheim om en overgang på £13M for Roberto Firmino. Agenten ville kun bekrefte at "han er på vei til England". Nå hevdes det at Liverpool har meldt seg på i kampen om spilleren som nå er opptatt med Copa America for Brasil, og at man skal være villig til å by £18M for 23-åringen.
Globoesporte



Roma og Valencia skal ha vært på utkikk etter å sikre seg Lucas Digne hos PSG. Den 21-årige venstrebacken har en kontrakt til 2018 med storklubben, men har slitt med å få fast plass i konkurranse med brasilianske Maxwell. Han kan være til salgs for 12 millioner euro, eller £8,6M, og Liverpool skal nylig ha forhørt seg om situasjonen og regnes nå som favoritt til å sikre seg Digne.
France Football

Den italienske klubben Sampdoria har ikke lagt skjul på at de vil hente Mario Balotelli i sommer, og de drømmer om å linke ham sammen med veteranspissen Samuel Eto’o på topp. Men klubbpresident Massimo Ferrero forteller at «de rett og slett ikke har råd» – i hvert fall ikke hvis Liverpool ikke sier seg villig til å finansiere deler av lønningsposen ved et eventuelt utlån. «Jeg vil gjerne se Balotelli her, men jeg har ikke råd», forteller Sampdoria-presidenten. Balotellis kontrakt med Liverpool løper ut i 2017.
Sky Sports Italia

Sammen med Tottenham skal Liverpool være interessert i Steven N’Zonzi (26) fra Stoke. Den franske midtbanespilleren har ett år igjen av kontrakten på Britannia, men er jaktet på i en rekke klubber rundt om i Europa. N’Zonzi skal være åpen for tilbud – fremtiden er langt ifra bestemt – men en overgang til Tyskland eller en retur til Frankrike er trolig mest sannsynlig.
France Football

Marc Bartra (24), som er linket til engelsk fotball, er ikke til salgs, fastslår Barcelonas sportsdirektør, Ariedo Braida. Katalanerne har ifølge Braida ikke lyst til å slippe midtstopperen, og selv om Bartra har en utkjøpsklausul på rundt 8,7 millioner pund, ber sportsdirektøren siklende klubber om å holde seg unna. «Vi har ingen planer om å bytte ham ut. Derfor anser jeg ham som en utilgjengelig spiller», forteller Braida til spansk presse. Liverpool er påstått å være blant klubbene som følger med på landslagsspilleren.
AS

Engelske klubber har vist interesse for Barcelona-stopper Marc Bartra, som sliter med lite spilletid i den spanske storklubben. Det bekrefter spillerens representant, Javier Diaz. «Jeg kan ikke snakke om hvilke klubber. Han er fornøyd i Barça, men han ønsker å spille flere kamper, og vi skal se på mulighetene», sier Diaz. Tottenham skal være blant de interesserte, og ifølge tabloidavisen Daily Star følger også Liverpool med på situasjonen. Bartra, med to år igjen av kontrakten, har en utkjøpsklausul på nesten 9 millioner pund.
Sky Sports

Charlie Austin (25) jaktes av blant andre Newcastle, men de kan få kamp av Liverpool om underskriften til målmaskinen. Sentrale figurer fra Anfield har allerede vært i kontakt med spillerens representanter, med håp om at han skal følge spisskollega Danny Ings inn portene denne sommeren. Queens Park Rangers’ eier håper klubben får minst 15 millioner pund for spilleren som scoret hele 18 ligamål for bunnlaget forrige sesong. I tillegg skal West Ham, Southampton, Aston Villa og Chelsea ha sett på muligheten for å signere Austin, men Newcastle er foreløpig favoritt.
The Northern Echo

Lazio kan by rundt fem millioner pund for Fabio Borini (24) denne sommeren. Brendan Rodgers ønsket å selge ham til Sunderland allerede i fjor, men spissen fra Italia ønsket å bli værende i nordvest for å kjempe om en plass på laget. Men han fikk bare starte tre ligakamper, og nå forventes det at klubben vil selge. 24-åringens kontrakt med Liverpool løper ut om to år.
Daily Mail

Det kommer trolig inn et bud fra Bournemouth på Rickie Lambert (33), som bare scoret tre ganger på 36 opptredener for Liverpool forrige sesong. Den nyopprykkede Premier League-klubben er på jakt etter en midtspiss, og scouseren er blant spillerne som står øverst på blokka til manager Eddie Howe.
Daily Mail

Mandag 15. juni

Flere medier, både nasjonalt og fra utlandet, hevder Liverpool er villig til å bla opp for Inter-spiller Mato Kovacic (21), men Liverpool selv skal ha uttalt at de ikke anser kroaten som et overgangsmål.
Daily Mail

Flere klubber, deriblant Manchester City, ønsker å hente Raheem Sterling (20) i sommervinduet, og nå har også Chelsea kastet seg inn i kampen om landslagsspilleren. De blå fra Stamford Bridge følger med på Sterlings situasjon i nordvest, men er ikke forberedt til å møte Liverpools krav om 50 millioner pund.
Sky Sports

Det forventes at Manchester City vil komme med et nytt bud på Raheem Sterling (20) etter at forespørselen om 30 millioner pund ble avslått i forrige uke. I tillegg til Etihad-klubben og Chelsea skal Arsenal følge Sterlings situasjon. Liverpool har imidlertid hintet til at de ikke vil godta noen bud under 50 millioner pund.
Liverpool Echo/Sky Sports

Tottenham ligger an til å kjøpe Burnley-back Kieran Trippier, som også Liverpool har fulgt med på den siste tiden. London-klubben kjøper trolig 24-åringen for 3,5 millioner pund. Trippier skal ha vært blant spilleren Liverpool vurderte som erstatter på høyrebackplassen, men Nathaniel Clyne (24) fra Southampton er foreløpig førstevalget, ifølge Liverpool Echo.
Daily Mail

Liverpool er ikke klubben som har tilbudt Carlos Tévez en overgang tilbake til engelsk fotball. Til tross for påstander om at Brendan Rodgers ville ha den tidligere Manchester United- og Manchester City-spissen, som nylig tapte Champions League-finalen mot Barcelona, skal det ikke være Liverpool som har forhørt seg. Tévez har ett år igjen av kontrakten med Juventus.
Sky Sports

Liverpool er enige med Inter om en overgang for midtbanespiller Mateo Kovacic (21). Kroaten koster Anfield-klubben 16,4 millioner pund, og trener Brendan Rodgers ser på ham som erstatter for klubbkaptein Steven Gerrard (35). Nylig uttalte Kovacic at han er fornøyd i Italia, men at «man aldri kan vite hva som skjer på overgangsmarkedet.»
Metro

Charlton-midtstopper Joe Gomez (18) følges tett av Liverpool, som vurderer å bla opp 3,5 millioner pund for forsvarsspilleren. Manchester City og Arsenal er også interesserte i 18-åringen, og Charltons tette bånd til nettopp Arsenal kan velte overgangen til Liverpool.
Liverpool Echo

Les forrige ukes rykter her!