Uke 27

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 5.juli

Hele 4 millioner pund av agenthonoraret kan gå rett i Raheem Sterlings lomme ved en overgang til Manchester City, dersom City betaler de 50 millioner pund som Liverpool krever for vingen. Sterling har en avtale med sin agent som gjør at han har krav på halvparten av honoraret. Agenter krever normalt sett 10% av overgangens verdi, inkludert både overgangssum og lønn gjennom hele kontraktsperioden. Med en overgang til 50 millioner pund og en femårskontrakt verdt over 100 000 pund i uken vil dermed Sterling motta rundt 4 millioner pund.
The Telegraph

Deportivo La Coruna er nær ved å fullføre en låneavtale for Luis Alberto fra Liverpool, og håper å annonsere overgangen kommende uke.
AS

Rennes-vingen Paul-Georges Ntep står på en liste Liverpool har over erstattere for Raheem Sterling. Liverpool forventes å ta kontakt med Rennes angående Ntep så snart Sterling er solgt.
Eurosport

Liverpool kommer til å innfri utkjøpsklausulen på 32,5 millioner pund for Christian Benteke kommende uke.
Sunday Express

Liverpools Jerome Sinclair linkes til et låneopphold i Burnley. Det var Burnleys sportsdirektør Frank McParland som hentet Sinclair til Anfield-klubben, og det kommer ikke som noen overraskelse at Liverpool ønsker å sende 18-åringen på utlån.
Footymad

Manchester City kommer til å få tilslaget på Raheem Sterling for 45 millioner pund.
Daily Star

Lazio og Liverpool vurderer å bytte spillere, Keita Balde Diao mot Fabio Borini, der Roma-klubben også vil få en liten pengesum i tillegg. Liverpool er nemlig villige til å tilby 2 millioner euro pluss Borini for å signere spilleren som kommer fra Barcelonas ungdomsakademi.
Il Tempo

Newcastle Uniteds midtbanespiller Moussa Sissoko er på vei til Liverpool.
L'Equipe

Liverpool er tilfreds med Lazios tilbud om å låne Fabio Borini for 1 millioner euro kommende sesong, samtidig som Roma-klubben forplikter seg til å kjøpe spilleren for 7 millioner euro neste sommer. Men det gjenstår å overtale spilleren til å gjennomføre en slik overgang. Borini skal foretrekke å fortsette karrieren i Premier League, og West Ham kan være en mer sannsynlig destinasjon for spilleren. Lazio-direktør Igli Tare er imidlertid i kontinuerlige samtaler med Borinis agent, i håp om å bringe spissen til Italias hovedstad.
La Gazzetta dello Sport

Liverpool vender blikket mot Juventus-spissen Fernando Llorente, etter å ha blitt priset ut av en overgang for Aston Villas Christian Benteke.
Forza Italian Football

Lørdag 4.juli

Raheem Sterling vil starte preseason-trening med Liverpool på mandag, men Manchester City står nå klare til å legge inn et tredje bud på Liverpool-vingen. Spillerens fotballfremtid kan bli avgjort i løpet av den kommende uken.
Telegraph

Burnley har takket nei til et kompensasjonsbeløp på 5 millioner pund for Danny Ings, vel vitende om at Liverpool ønsker å unngå at et tribunal fastsetter 23-åringens overgangssum etter at Tottenham la inn et bud på 12 millioner pund på spilleren før han signerte for The Reds. Burnley vil den kommende uken forsøke å presse Anfield-klubben til å betale 8 millioner pund, men heller ikke de er interesserte i å vente på en tribunal-avgjørelse, da de ønsker pengene raskt for å finansiere egne spillerkjøp. Samtaler pågår mellom klubbene for å komme til et kompromiss.
Mirror

Internacional har solgt den brasilianske midtbanespilleren Allan Rodrigues de Souza til Liverpool for 500 000 pund.
UOL Esporte

Manchester United, Liverpool og Paris Saint-Germain kjemper om å signere Roma-stjernen Miralem Pjanic. Midtbanespilleren vil koste kjøpende klubb rundt 32 millioner pund.
Express

Glen Johnson, som ble frigitt av Liverpool i sommer etter seks sesonger på Anfield, er i samtaler med West Ham. 30-åringen er som kjent et produkt av West Hams akademi. Stoke og de tyrkiske klubbene Galatasaray og Besiktas er også ivrige etter å sikre seg høyrebacken.
Express

Brendan Rodgers har sett seg ut Lilles midtbanespiller Adama Traore. Paris Saint-Germain og Manchester United viser også interesse for landslagsspilleren fra Mali. 20-åringen spilte 20 ligakamper og gjorde et par mål for sin franske klubb sist sesong.
Le10 Sport

Liverpool-junioren Wade Maxwell linkes til Barnsley.
Vital Football

Lazio tilbyr Liverpool et sted mellom 500 000 og en million euro for å låne Fabio Borini i 2015/16, med opsjon på kjøp for et sted mellom 4 millioner euro og 5 millioner euro etter at låneoppholdet er over.
Il Messaggero

Lazio nærmer seg et kjøp av Fabio Borini, og håper å sikre seg Liverpool-spissen for 5 millioner euro.
Football Italia

Både Arsenal og Liverpool har tatt kontakt med representantene til Barcelonas Pedro Rodriguez med tanke på en potensiell overgang.
Diario Sport

Fredag 3.juli

Liverpool må ta en avgjørelse om de vil beholde Javier Manquillo på lån en sesong til eller ei før 15.juli. Dersom Liverpool velger å beholde høyrebacken ett år til må de betale Atletico Madrid 1 millioner euro.
Marca

Watford har lagt inn et bud på Liverpool-linkede Atalanta-forsvareren Davide Zappacosta.
Sport Italia

Sevilla har vunnet kampen om Yevhen Konoplyanka. En spiller som også har vært linket til Liverpool og Tottenham.
Express

Newcastle-manager Steve McClaren tilbakeviser at han er interessert i Liverpool-spissen Mario Balotelli.
Express

Torsdag 2.juli

Barcelonas Martin Montoya var linket til Liverpool, men har sluttet seg til Inter.
Liverpool Echo

AC Milan har bekreftet at de har signert Liverpool-linkede Carlos Bacca fra Sevilla.
Football Mundial

Liverpool får hard konkurranse fra Bayern München om Inters midtbanespiller Mateo Kovacic.
Express

Newcastle har henvendt seg til Liverpool med en forespørsel om å få låne Mario Balotelli kommende sesong. Liverpool har så langt ikke besvart henvendelsen.
WinnerSports

Inter-eier Erick Thohir skal ha samtaler med Roberto Mancini om et kjøp av Lucas Leiva.
Tuttomercatoweb

Liverpool-linkede Xherdan Shaqiri har takket nei til en overgang til Stoke City, etter at Stoke og Inter ble enige om en overgangssum på 17 millioner euro.
Gazzetta dello Sport

Real Madrid akter å gi Liverpool og Tottenham kamp om Juventus-spissen Fernando Llorente.
Express

Liverpool hadde representanter på tribunen under finalen i U21-EM i Tsjekkia for å følge William Carvalho. Tottenham, Manchester United og Arsenal var tilstede i samme ærend.
O Jogo

Onsdag 1.juli

Aston Villa kaster seg inn i kampen om den svenske venstrebacken Ludwig Augustinsson. Tidligere i dag ble det hevdet at København-spillerens agent har vært i samtaler med Liverpool de siste dagene, og klubbene er blitt enige om en overgangssum på 2 millioner pund. Det er ventet at overgangen vil gå i orden raskt. Men nå skal Tim Sherwood også ha vist interesse. 
Expressen

Stoke City er kommet til enighet med Inter om en overgang for den Liverpool-linkede midtbanespilleren Xherdan Shaqiri. Overgangssumen lyder på 17 millioner euro. Spilleren har dog ikke bestemt seg for om han skal akseptere overgangen ennå.
Sky Italia

Liverpool kommer til å signere Aston Villas Benteke, om ikke i dag, så i veldig nær fremtid.
Talksport

Tirsdag 30.juni

Tottenham er i likhet med Liverpool svært interessert i å sikre seg Christian Bentekes tjenester. Men Benteke skal ha brent seg på Spurs tidligere, og skal derfor ikke være så interessert i å spille på White Hart Lane. For to år siden ønsket de også å kjøpe ham, og Benteke la inn en transfer request. Men da det ikke kom noe bud som varslet, ble situasjonen pinlig for Benteke. Dette skal han fortsatt være bitter over.
London Evening Standard

Mike Marsh fikk ikke fornyet sin kontrakt som førstelagstrener i Liverpool etter sesongen, og forsvant i likhet med Colin Pascoe fra Liverpools trenerteam foran kommende sesong. Nå kan Marsh få en rolle som trener i Sheffield Wednesday.
Daily Mail

Svenske Ludwig Augustinsson har imponert under U21-EM, og Liverpool viser nå interesse for venstrebacken til FC København. - Det er kult med rykter om slike store klubber. Min agent sier han har hørt fra de, men mer vet jeg ikke. Det er bare kult, men nå fokuserer jeg kun på EM-finalen. Alle bra klubber er interessante, men jeg trives veldig bra i København også, sier Augustinsson.
Fotbollskanalen

Inter vurderer Lucas Leiva som sitt neste transfermål, etter at Marseilles Giannelli Imbula valgte Porto foran Serie A-klubben.
Tuttosport

Liverpool er i ferd med å sikre seg den 17 år gamle amerikaneren Brooks Lennon fra Real Salt Lake. Angrepsspilleren blir betraktet som et av de største talentene i USA, og spiller for U18-landslaget. 17-åringen har irske aner, og er i ferd med å få irsk statsborgerskap. Lennon var på et treningsopphold i Liverpool i januar 2014, og imponerte trenerne på akademiet den gangen.
Goal.com

Tottenham forsøker å ta innersvingen på Liverpool i kampen om Christian Benteke, og tilbyr en pakke bestående av penger pluss Emmanuel Adebayor i bytte for å sikre seg den belgiske spissen. Liverpool forbereder en lignende pakkeløsning, ved å tilby Lucas Leiva i bytte.
Daily Star

Mandag 29.juni

Tottenham vil bruke Emmanuel Adebayor som lokkemat for å få til en avtale med Aston Villa om Christian Benteke. Tim Sherwood kjenner selvsagt Adebayor godt fra tiden i Tottenham. Liverpool er som kjent også ute etter spissen, men verken Tottenham eller Liverpool skal være interessert i å bruke 32,5 millioner pund på belgieren. 
Mirror 

Napolis spiss Gonzalo Higuain skal ha bedt klubbens president Aurelio De Laurentiis om å vurdere et salg om det kommer bud fra Liverpool. Argentineren skal ha en utkjøpsklausul på hele 95 millioner euro, men det er ventet at Napoli, som ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League, kan komme til å selge for rundt 60 millioner euro, ca 42 millioner pund. Spissen scoret 18 mål på 37 kamper i Serie A sist sesong.
Sport Mediaset

Lazar Markovic skal angivelig være interessert i å forlate Liverpool, og returnerne til Benfica som han kom fra for 20 millioner pund i fjor sommer.
Tuttomercatoweb

Queens Park Rangers er favoritter til å sikre seg Rickie Lambert fra Liverpool denne uken. Bournemouth og Aston Villa linkes også til spissen.
London24

Lazio leder kampen om Fabio Borini, men vil få konkurranse om spissen fra Fiorentina. Liverpool er villige til å akseptere en overgangssum på rundt 7 millioner euro.
Gazzetta dello Sport

Etter å ha fløyet fra Southampton til Manchester Airport i morgentimene ble Nathaniel Clyne avbildet da han forlot sykehuset Spire Liverpool Hospital sør i Liverpool. Men det skal fortsatt gjenstå noen tester. 
Express

Liverpool vil lytte til bud på Lucas Leiva. 28-åringen spilte 32 kamper for de røde forrige sesong.
Daily Mail

Fabio Borini forventes å slutte seg til West Ham i en overgang verdt 8 millioner pund. The Hammers er nær ved å få i havn en avtale for 24-åringen som har en landskamp for Italia.
Talksport

Liverpool viser interesse for Fiorentina-spissen Mario Gomez. Tyskeren ønsker seg vekk fra Serie A-klubben, på grunn av begrenset med spilletid. Han gjorde bare ti mål forrige sesong, men står med imponerende 166 ligamål på 308 kamper totalt i karrieren.
Tuttomercatoweb

Liverpool vil tilby Rickie Lambert og Fabio Borini til Aston Villa, i et forsøk på å få til en avtale for Christian Benteke.
The Independent

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER