Uke 29

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 19. juli

Liverpool er villig til å gå opp til 20 millioner euro, eller £13.8M, for å sikre seg Asier Illarramendi (25) hos Real Madrid. Midtbaneankeret har tidligere slitt med å få spilletid og den nye manageren Rafael Benitez skal heller ikke ha blitt imponert.
Fichajes


Roma skal være lysten på å prøve å sikre seg Alberto Moreno, etter venstrebackens skuffende første sesong på Anfield. En prislapp på £8M skal være antydet.
Calciomercatoweb

Lørdag 18. juli

Ifølge agenten til Fabio Borini (24), Marco de Marci, har hans agent mottatt en rekke tilbud fra store klubber. "Det er en delikat situasjon. Jeg har fått mange tilbud fra alle de store ligaene, Premier League, Bundesliga, La Liga og Serie A." Borini ble ikke tatt ut til Liverpools treningsleir i Østen og Australia og det er ingen hemmelighet at han ikke er med i de videre planene til manager Brendan Rodgers.
Calcio Mercatoweb

Fredag 17. juli

Rickie Lambert (33) kan være på vei bort fra Liverpool etter bare sju kamper fra start i ligaen forrige sesong. Scouseren kunne spilt for Aston Villa nå, men selv klarte han ikke å si ja på tilbudet fra Birmingham-klubben i januar. Nå har imidlertid Liverpool trolig en ny angriper i Christian Benteke, og det kan bane vei for et salg av Lambert. West Bromwich forbereder et bud.
Daily Mirror

Arda Turan (28) har signert for Barcelona, men siden de spanske mesterne er bannlyst fra  signere noen frem til januar kan det bli aktuelt å låne ut den tyrkiske vingen, "til et lag utenfor Champions League", sier president Josep Maria Baromeu hos  Barca. Liverpool og Tottenham er nevnt som aktuelle klubber.
Express

Liverpool skal ha sjekket tilgjengeligheten til den hurtige vingen Mohamed Salah (23), som sist sesong var utlånt fra Chelsea til Fiorentina. Roma skal også være interessert.
Calciomercatoweb

Torsdag 16. juli

Liverpool har kontaktet Barcelona-angriper Pedro (27) for å diskutere en mulig overgang til Premier League. Tidligere har Luis Enrique, katalanernes manager, hintet til at døra er åpen for å selge ham. Selv om Pedro nylig skrev under på en forlengelse, skal kontrakten innebære en utkjøpsklausul verdt 21 millioner pund, ifølge Daily Mirror.
Rafael Hernández (@RafaelH117)

Liverpool skal ha lagt inn et bud på storvokste Salomón Rondon hos Zenit St. Petersburg. 25-åringen fra Venezuela skal være åpen for å bytte russisk fotball med Anfield. Rondon scoret 20 mål på 36 kamper forrige sesong for Zenit.
Calciomercato

Milan forlanger rundt £10.5M for sin franske spiss Jeremy Menez. Det vil i så fall bety en stor profitt for 28-åringen som kom gratis foran siste sesong, da han nettet 16 mål på 33 kamper i Serie A. Liverpool rapporteres og ha startet samtaler med Milan.
Express
 

Onsdag 15. juli

Alexandre Lacazette er ettertraktet blant storklubber i en rekke land, og angrepsspillerens manager i Lyon, Jean-Michel Aulas, forteller at klubben kommer til å selge dersom et bud er høyt nok. «Hvis et bud på 50–60 millioner euro (ca. 35–42 millioner pund) legges frem, må jeg utvilsomt forberede oss for at han drar, men jeg håper virkelig han blir.»
L’Équipe

Manchester United vurderer å komme inn å "kuppe" et kjøp av Christian Benteke, etter at Liverpool vegrer seg for å betale utkjøpsklausulen på £32.5M som Aston Villa sier de skal ha i sin helhet for den belgiske spissen. Etter at Robin van Persie har reist til tyrkisk fotball skal man være ute etter en spiss på Old Trafford. Edinson Cavani skal være øverst på ønskelisten etterfulgt av Robert Lewandowski og Harry Kane, men tilgjengelighet og pris kan gjøre at United isteden sikter seg inn på Benteke.
Daily Mail

Tirsdag 14. juli

Barcelona-trener Luis Enrique holder døra åpen for at Pedro Rodríguez (27) kan forlate klubben i sommer. Selv om angriperen nylig skrev under på en forlengelse, hevder flere at den inneholder en utkjøpsklausul på 21 millioner pund. Chelsea skal lede an drakampen om spanjolens underskrift, men i løpet av de siste ukene har han blitt linket til Liverpool i en rekke aviser. «Jeg ønsker ikke at noen skal dra», sier Barça-sjefen, «men det er en klausul der, og vi må respektere avgjørelsen hans». Pedro har – bak Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar i køen – slitt med spilletiden, og Enrique sier han ikke kan garantere noen mer tid på banen. «Det forblir hans valg.»
Mirror

Midtbaneankeret Gary Medel, tidligere hos Cardiff, skal være på vei fra Inter til Liverpool. Den tøffe 27-åringen spiller også på landslaget til Chile. Medel har uttalt at han gjerne tar turen tilbake til engelsk fotball.
Metro

Mandag 13. juli

Med pengene fra Manchester City i baklomma vil Brendan Rodgers slo på stortromma for å hente Marco Reus (26) til Anfield denne sommeren. Den tyske Borussia Dortmund-stjernen, med 53 mål på 119 kamper for de gule og sorte, kan koste rundt 46 millioner pund, noe som vil være en klar klubbrekord på Anfield.
Metro

Liverpool-spiss Fabio Borini (24) er fortsatt aktuell for Lazio i den italienske hovedstaden. Den første signeringen som Brendan Rodgers gjorde i Liverpool er ikke med klubben til Østen, og rødtrøyene forsøker å selge ham. Tidligere har spissen blant annet avslått en overgang til Sunderland til tross for enighet mellom klubbene.
Il Messaggero

Byttehandel for Mario Balotelli? Sjekk ryktebørsen fra forrige uke her!