Uke 3

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 18.januar

Liverpool leder kampen om Ipswich sin unge midtbanespiller Teddy Bishop. 18-åringen følges av flere Premier League-klubber, etter å ha spilt 18 kamper for Mick McCarthys mannskap. Prislappen på tenåringen skal være £10M, og Brendan Rodgers skal være svært oppsatt på å sikre seg spilleren. Liverpool har allerede kommet med en forespørsel på Bishop denne måneden, men har fått beskjed om at han ikke er til salgs. Ipswich kan imidlertid komme til å selge stjerneskuddet til sommeren. Manchester United, Arsenal og Tottenham er også beundrere av Bishop, og har speidet på ham jevnlig denne sesongen. Men det er Liverpool som forsøker hardest å få til en avtale med Ipswich.
Mirror

Real Madrid planlegger å selge Karim Benzema til Liverpool for å finansiere et kjøp av Paris Saint-Germains spiss Edinson Cavani. Madrid-klubben planlegger å selge Benzema for £40M i sommer.
Express

Arsenal, Liverpool og Manchester City holder alle et øye med situasjonen til Radamel Falcao. De tre klubbene håper å få tilslag på spissen i sommer, om han returnerer til AS Monaco.
Sunday Times

Lørdag 17.januar

Valencia er i samtaler med Paris Saint-Germain, og vil forsøke å kapre Ezequiel Lavezzi foran nesen på Liverpool.
Daily Express

Liverpool får utbetalt £1M fra AC Milan for å la Suso gå til Serie A-klubben nå.
Daily Express

Fredag 16.januar

Prislappen på Alexandre Lacazette er satt til £28 millioner. Lyonspissen har scoret 22 mål denne sesongen, og han har blitt linket til Manchester City, Arsenal og Liverpool.

- Han er en av de beste spissene i Europa, og har en pris. Spesielt når du ser på summen Manchester City betalte for å sikre seg Bony, uttaler Lyon-trener Hubert Fournier.

Daily Star

 

Lille har lagt inn et bud på £4 millioner på Ajax-spilleren Kolbeinn Sigthorsson, men har fått det avslått. En avtale som tar islendingen til Lille som Divock Origi sin erstatter vil være nødvendig for at de skal slippe belgieren til Liverpool allerede i januar. Liverpool må opp med £4,5 millioner for å sikre seg 19-åringen allerede nå.
Daily Mail

Torsdag 15.januar

Liverpool har tilbakekalt den 19 år gamle midtbanespilleren Jordon Ibe fra låneopphold i Derby. Ibe har spilt 24 kamper for Derby denne sesongen, 20 av disse er ligakamper.
Daily Mail

Liverpool vil forsøke å sikre seg Barcelonas midtbanespiller Alex Song til sommeren. De røde må kjempe med West Ham, som Song er lånt ut til denne sesongen.
fichajes.net 

Onsdag 14.januar

West Bromwich nærmer seg et kjøp av Rickie Lambert. Brendan Rodgers står klar til å selge den tidligere Southampton-spissen, og kan komme til å tilby Lambert i bytte som en del av en pakke for å få Saido Berahino til Merseyside.
Daily Star

Liverpool har lenge hatt argentinske Ezequiel Lavezzi i kikkerten. Nå ønsker PSG å redusere sine store lønnsutgifter som følge av Financial Fair Play og skal være villig til å la Lavezzi gå for £8M, og det kan være aktuelt med en overgang til Anfield allerede i januar. Overgangen kan avhenge av om PSG greier å sikre seg Gaitan fra Benfica som erstatter.
Daily Express

Alvaro Arbeloa skal være frustrert over lite spilletid i Real Madrid, og Brendan Rodgers vurderer 31-åringen som en kortsiktig løsning til å ta over etter Glen Johnson som er forventet å forlate Liverpool til sommeren.
Daily Express

Tirsdag 13.januar

Crystal Palace-trener Alan Pardew er på utkikk etter ny venstreback og har blinket seg ut Liverpools José Enrique. 28-åringen er andrevalg bak landsmann Alberto Moreno på Anfield, og Palace har sendt Liverpool en forespørsel om å få låne spanjolen ut inneværende sesong. Selv om José Enrique ikke har startet en seriekamp siden 3-2-seieren mot Queens Park Rangers i oktober, er Liverpool lunkne til å leie ham ut. Årsaken skal være det tette kampprogrammet Anfield-klubben står overfor i ukene som kommer.
Daily Telegraph

Liverpool jakter Rubin Kazan-angriper Sardar Azmoun, mannen som har fått tilnavnet den iranske Messi. Den unge spilleren skal ha en prislapp på £5M. Arsenal og Tottenham viser også interesse for 20-åringen.
Express

West Bromwich har spurt Liverpool om å få låne Rickie Lambert for resten av sesongen, men Anfield-klubben vil ikke låne bort spissen. Liverpool vil kun selge for samme sum som de betalte Southampton for Lambert i sommer. Lambert selv ønsker å bli i Liverpool og kjempe om plassen på laget.
Daily Mail

Lucas Leiva vil få dra til Napoli dersom Liverpool klarer å få fatt i Aston Villas Fabian Delph som erstatter først.
Mirror

Real Madrids Alvaro Arbeloa vil takke nei til Arsenal og Chelsea, og heller returnere til Liverpool.
Express

Mandag 12.januar

Liverpool og Tottenhams planer om å få fatt i Saido Berahino i januar har fått et tilbakeslag etter at West Bromwich har fått nei fra Leicester i et forsøk på å sikre seg Jamie Vardy som spissens erstatter.
Express

Liverpool linkes til Galatasaray-keeper Fernando Muslera. Anfield-klubben forbereder et bud på rundt 10 millioner euro for uruguayaneren. AC Milan viser også interesse for 27-åringen.
Turkish-football.com

Liverpool har kastet sine øyne på Evertons Ross Barkley og Romas Miralem Pjanic som kandidater til å erstatte Steven Gerrard til sommeren. Barkley er førstevalg, mens bosnieren Pjanic er back up dersom man ikke lykkes med sitt bud på Barkley.
Express

Liverpool og Arsenal må handle raskt om de ønsker å slå Juventus i kampen om Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan, ifølge spillerens agent, Mino Raiola.
Express

Liverpool vil løse sine målvaktsproblemer ved å betale £2M for Fiorentina-keeper Neto. Brasilianerens kontrakt med Serie A-klubben løper ut til sommeren. Juventus følger også med på situasjonen.
Mirror

Liverpool kan komme til å erstatte Mario Balotelli med Napoli-spissen Gonzalo Higuain. Argentineren mistet nylig plassen sin i Napolis startoppstilling.
Express

Liverpool og Tottenham vil kjempe om Birminghams stjerneskudd Demarai Gray. 18-åringen har gjort fem mål på 30 kamper for Birmingham. Championship-leder Bournemouth har allerede fått nei på et bud på £2M for England U19-spilleren. Birmingham skal ha satt en prislapp på £5M på tenåringen.
Mirror

West Bromwich-manager Tony Pulis ønsker å kjøpe Rickie Lambert. 32-åringen vil bli overflødig i Liverpool når Divock Origi kommer fra Lille. Albion vil få konkurranse fra Crystal Palace.
Mirror