Uke 31

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 2. august

Real Madrid-ving Denis Cheryshev (24) er på Liverpools radar, ifølge spansk presse. Liverpool Echo meldte i juli at russeren ikke var aktuell for de røde, men nå hevdes det at klubben vil legge 15 millioner pund på bordet for å hente hurtigtoget.
fichajes.net

Fiorentina og Roma har takket nei til å hente Mario Balotelli (24) denne sommeren. Spissen er tilgjengelig for 10 millioner euro – altså ca. 7 millioner pund – men de to Serie-A klubbene har avslått tilbudet fra Liverpool. Lazio takket i forrige uke nei på grunn av den høye lønna hans.
Sky Sports Italia

Lørdag 1. august

Tidligere Premier League-profil Gianfranco Zola (49) sier til italiensk fjernsyn at Mario Balotelli (24) er «en strålende spiller» som han gjerne vil ha i klubben sin. Zola tok over Qatar-klubben Al Arabi i juli, og han mener det er et perfekt stoppested for å lade batteriene: – Det hadde vært en kjempegod mulighet å spille i en liga med mindre oppmerksomhet, hvor man kan lade batteriene og returnere til Europa som helt, forteller Zola. Al Arabi har imidlertid allerede kjøpt sju utlendinger denne sommeren, noe som er maksimum av hva som er tillatt i ligaen. – Men hvis jeg hadde hatt muligheten, ville jeg ikke tenkt meg om to ganger, legger Zola til.
Sky Sports Italia

Fredag 31. juli

Lazio planlegger å hente Mario Balotelli (24) på lån. Serie A-klubben er villig til å betale to millioner euro for spissen som er uønsket i Liverpool, og en kjøpsklausul på 18 millioner euro skal også være en del av avtalen. Men Lazio forlanger at Liverpool betaler 70 % av Balotellis lønn.
Forza Italian Football

Asier Illarramendi (25) er fortsatt i Liverpools søkelys. Real Madrids midtbanespiller kan bli Liverpool-spiller i løpet av sommeren, selv om han har fått godt med spilletid i Madrids sesongoppkjøring.
The Guardian

Liverpools unge keeper Lawrence Vigoroux (21) er aktuell for utlån til Swindon Town.
Talksport

Torsdag 30. juli

Bologna ønsker seg Mario Balotelli (24), men har ikke mulighet til å møte spillerens lønnskrav. Spissen, som har rundt 80 000 pund i uka på Merseyside, skal være aktuell for et utlån – med opsjon på kjøp – til den italienske klubben, og Bologna er villig til å spytte ut 1,4 millioner pund for å gjennomføre avtalen. Likevel må Liverpool trolig varte opp med omkring 70 prosent av Balotellis lønn så lenge han er lånt ut. En eventuell permanent overgang neste sommer kan koste drøyt 13 millioner pund. Lazio og Sampdoria er også interesserte i landslagsspilleren.
La Repubblica Bologna

Torino er interessert i Fabio Borini (24), og de har kontaktet Liverpool om en mulig overgang. Anfield-klubben ønsker rundt 5,5 millioner pund for italieneren. I tillegg til Torino har Carpi og Fiorentina forhørt seg.
Tuttosport

Liverpool dro til Barcelona tirsdag for å holde samtaler om en eventuell låneavtale for Adama Traoré (19), som er angriper for klubbens B-lag. Foruten Liverpool linkes 1996-modellen, som oftest figurerer på høyrekanten, til klubber som Bayern München, Everton og Monaco.
Gerard Romero (RAC1)

Swindon Town ønsker å hente Liverpool-keeper Lawrence Vigouroux (21) i sommer. Målvakten ble hentet til Merseyside fra Tottenhams akademi i fjor, og han trener jevnlig med førstelaget på Melwood. Forrige sesong sto Vigouroux ni kamper for de rødes U21-lag.
Daily Mail

Tottenham-sjef Mauricio Pochettino (43) vurderer å hente Rickie Lambert (33) til White Hart Lane. Liverpool-spissen scoret 19 ganger og spilte seg inn på landslaget med Pochettino som manager i Southampton – før overgangen til Merseyside i fjor sommer. Tottenham er på jakt etter to nye angripere og tror Lambert kan fungere som back-up for Harry Kane (22). West Bromwich, Leicester og Crystal Palace er også interesserte i scouseren.
The Times

Onsdag 29. juli

Bologna vurderer å kaste seg inn i kampen om Mario Balotelli (24) sin signatur. Klubbens sportsdirektør, Pantaleo Corvino, hinter til en låneavtale, men utelukker heller ikke en permanent overgang: – Jeg ville tatt ham. Han hadde vært veldig motivert her. Bologna har selvsagt nødt til å respektere visse finansielle aspekter, men for riktig pris vil jeg se på muligheten for å kjøpe ham, sier klubbens.
Corriere dello Sport

Det franske stortalentet Angelo Fulgini (18) er blitt invitert på prøvespill hos Liverpool. Høyrebacken, som spiller for Valenciennes, har møtt stor interesse fra AC Milan, men spilleren foretrekker de helrøde over italienerne. Fulgini, med ivorianske røtter, lander trolig på Merseyside i løpet av de neste dagene.
Get French Football News

Liverpool er blant mange klubber som har vært linket til Marco Reus (26) denne sommeren, men den tyske stjernen velger å bli i Borussia Dortmund også kommende sesong. – Vi har lest ryktene som sirkulerer om en mulig overgang for Marco. Vi kan fortelle med sikkerhet at spilleren nyter tiden i Dortmund. Han er smigret over interessen fra mange europeiske klubber, men han bestemte seg nylig for å bli værende, forteller agentselskapet som representerer angriperen.
Tuttojuve.com/Sky Sports

Tirsdag 28. juli

Aston Villa slår trolig Liverpool i kampen om signaturen til Jordan Veretout (22) fra Nantes. En avtale for den franske midtbanemannen er ifølge Nantes’ klubbpresident så godt som klar «med en engelsk klubb». Fransk presse mener den klubben er Aston Villa. Veretout skal koste drøyt 10 millioner pund.
L’Équipe

Mario Balotelli (24) er velkommen til Sampdoria, men kun dersom han koster under 10 millioner euro, ifølge klubbpresidenten. Det er godt under halvparten av hva Liverpool måtte ut med for å hente spissen i fjor sommer. – Jeg ble fortalt at Mario var i Genoa (i Italia) i går, sa Sampdoria-presidenten mandag. Liverpool skal være villige til å slippe Balotelli for nevnte 10 millioner euro, altså rundt 7,1 millioner pund, men Sampdoria vil bare kjøpe ham dersom prisen faller ytterliggere.
FourFourTwo

Transferguru Gianluca di Marzio mener å vite at den ferske Serie A-klubben Carpi ønsker seg Fabio Borini (24) fra Liverpool. Foreløpig har ikke klubben vært i kontakt med Liverpool.
Gianlucadimarzio.com

Mandag 27. juli

Liverpool ønsker fortsatt å hente Alexandre Lacazette (24) til klubben. Rødtrøyene forventer nemlig å selge Rickie Lambert (33), Fabio Borini (24) og Mario Balotelli (24) de neste ukene, og det kan bane vei for et potensielt bud på rundt 30 millioner euro – altså drøyt 21 millioner pund – på den franske målgarantisten. Arsenal og Manchester United er også interesserte, men spissen selv har hintet til at han vil bli værende i Ligue 1-klubben.
L’Équipe

Tottenham skal ha gitt opp kampen om signaturen til Newcastle-profil Moussa Sissoko (25), som linkes til Liverpool, men Chelsea kaster seg samtidig inn. Franskmannen vil spille i Champions League, men vil heller ikke risikere å måtte varme benken den siste sesongen før EM på hjemmebane.
Daily Star

Se vår fyldige ryktebørs – med blant andre Barça-spiller Pedro – fra forrige uke her!