Uke 34

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 23. august

Det rapporteres fra Italia at Fabio Borini skal ha fortalt venner at han blir klar for Inter Milan innen de neste 48 timene. Og at han angivelig skal dra til Milan på onsdag. Det skal være snakk om en permanent overgang.
Sports Mediaset

AC Milan skal ha begynt samtaler om å hente tilbake Mario Balotelli, som de solgte til Liverpool for 16 millioner pund for ett år siden. Balotelli, som for tiden trener for seg selv, skal ha satt seg på et fly fra flyplassen i Manchester til Verona på lørdag morgen for å snakke med Milan-trener Sinisa Mihajlovic. De skal ifølge Daily Mail ha møttes i Prato, like utenfor Firenze. Også Milan-assistent Nenad Sakic skal ha vært med på praten. Mihajlovic jobbet med Balotelli da han var assistent for Roberto Mancini i Inter. AC Milan skal i denne omgang være mest interessert i å låne Balotelli, skriver avisen. Liverpool Echo hevder imdilertid at Balotelli bare hadde et par dager fri, som han brukte i Italia.  
SISTE: Søndag kveld uttalte Milans CEO Adriano Galliani til Mediaset Premium at det foregår forhandlinger med Liverpool om Balotelli om et lån, men at det ikke er kommet til noen enighet om lønn. 
Daily Mail/Liverpool Echo/Mediaset Premium

Liverpools Joao Carlos Teixeira linkes til et lån i Derby County. 22-åringen har ikke klart å spille seg inn på førstelaget i Liverpool, men gjorde sine saker bra på utlån sist sesong. Dessverre brakk han beinet på tampen av sesongen, men var tilbake med scoring i U21-kampen mot Everton.
Derby Telegraph

Lørdag 22. august

Leeds Sam Byram blir linket til Liverpool. Byram kan spiller både høyreback og høyre midtbane. Leeds har tidligere avslått et bud på 4,5 millioner pund fra Southampton for 21-åringen. Liverpool skal ha hatt speidere til å se på ham mot Birmingham.
Daily Express

Fredag 21. august

Liverpool hadde speidere tilstede på Ashton Gate denne uken for å følge Leeds sitt stjerneskudd Sam Byram.
Football League World

Besiktas-president Fikret Orman har reist til Liverpool for å fullføre en overgang for Lucas Leiva. Det er snakk om et ettårig lån med opsjon på å kjøpe brasilianeren etter endt sesong.
NTV Spor

Ifølge italiensk media skal Liverpool være interesserte i Schalkes venstreback Sead Kolasinac.
Tutto Mercato 

Mario Balotelli vil angivelig gå på lån til Lazio under forutsetning av at de kvalifiserer seg for gruppespillet i Champions League. Ifølge italienske medier skal avtalen allerede være i orden, men bekreftelsen vil ikke komme før returoppgjøret mellom Lazio og Leverkusen. Lazio vant 1-0 i første kamp, hjemme. Liverpool vil angivelig betale så mye som 70 prosent av lønna hans i Lazio.
Tuttomercatoweb

Liverpool skal ha fått akseptert et bud på 15 millioner pund for Dortmunds Henrikh Mkhitaryan, og skal dermed være klar til å diskutere de personlige betingelsene. Ingen av journalistene som følger Liverpool-tettest har imidlertid skrevet om dette.
Daily Express 

Torsdag 20. august

Juventus vurderer å hente Lucas Leiva (28) ettersom nyervervelsen Sami Khedira (28) er ute med en lårskade i to måneder. Brassen har også interesse fra tyrkiske Beşiktaş.
The Guardian

Liverpool skal være interessert i Henrikh Mkhitaryan. Liverpool har også tidligere vært linket til Borussia Dortmunds offensive midtbanespiller. Nå hevdes det på nytt at Liverpool skal være villig til å gi 15 millioner pund for spilleren som kom fra Shakhtar Donetsk i 2013. Juventus skal også være interessert i spilleren som har scoret 24 mål og hatt 20 assist på 94 kamper. 
Independent

Onsdag 19. august

Liverpool er ikke interesserte i å selge Mamadou Sakho til Bayer Leverkusen.
ESPN

Besiktas har henvendt seg til Livepool med en forespørsel om å få låne Lucas Leiva.
NTV Spor

Jeg tror Liverpool er ivrige etter å selge både Sakho og Lucas. Sakho kan jeg skjønne, for de vil få godt betalt for ham.
Webchat med Oliver Kay i The Times

Liverpool blir linket til den spanske 19-åringen Dani Ceballos, fra Real Betis. Ceballos har to kamper for Spania U21, og playmakeren var en viktig del av Betis-laget som rykket opp forrige sesong. Han scoret fem mål på 33 kamper. Liverpool skal ha tilbudt ham en lønn på 20.000 pund i uka, samt hus og bil. Hva overgangssummen er blir ikke nevnt.
Diario de Sevilla

Lazio skal igjen være interessert i Mario Balotelli, etter at Miroslav Klose gikk ut med skade til pause under tirsdagens 1-0-seier mot Bayer Leverkusen. Skaden skal visstnok sette tyskeren på sidelinjen i en lengre periode, og dermed trenger de å forsterke. Balotelli er et av navnene som nå vurderes.
Sky Italia

Bayer Leverkusen skal være villig til å gi 10 millioner euro for Mamadou Sakho. Ifølge franske L'Equipe skal Sakho være lei av å ikke være førstevalg på Anfield.
L'Equipe

Tirsdag 18. august

Watford er ikke interesserte i Liverpools Mario Balotelli, og kommer ikke til å legge inn noe bud på italieneren før transfervinduet stenger.
Watford Observer

Besiktas har lagt inn et bud på 4 millioner euro for Lucas Leiva. Den tyrkiske klubben kan vente seg konkurranse fra Juventus om brasilianerens signatur.
Milliyet

Liverpool og Roma står klare til å sikre seg 19 år gamle Dani Ceballos. Midtbanespillerens kontrakt med Real Betis er i ferd med å løpe ut. Ceballos har to landskamper for Spania U21, og hans kontrakt med Betis løper ut i juni 2016. Det er ingen tegn til at spilleren ønsker å forlenge avtalen med den spanske klubben. Liverpool leder kampen om Ceballos, og skal ha tilbudt en avtale der spilleren tjener 1,5 millioner euro per sesong. Roma følger dog situasjonen nøye. Forrige sesong gjorde tenåringen fem mål og noterte seg for fem målgivende pasninger for Real Betis i Segunda Division.
Football Italia

Real Madrid har i dag bekreftet at de har signert Mateo Kovacic fra Inter. Kroaten har lenge vært linket til Liverpool, men han har nå signert en seksårskontrakt med Madrid-klubben.
ITV News

Mario Balotelli skal være aktuell for Wartford, som har signer en rekke nye spillere og som har ansatt Quique Sanchez Flores som trener. Sampdoria skal også være interessert i Balotelli.
Sky Sport Italia

Liverpool kobles også til PSGs midtbanespillere Thiago Motta.
Metro

Mandag 17.august

Inter har kastet seg inn i kampen med Sunderland om Fabio Borini. Serie A-klubben står klare til å betale det Liverpool forlanger for spissen.
Sunderland Echo

Liverpool er villig til å lytte til bud på Lucas Leiva, etter det det er blitt klart at han ikke lenger er i Brendan Rodgers planer. Tidligere har AC Milan, Inter og Juventus vist interesse for brasilianeren, nå skal også tyrkiske Besiktas være interessert, og kommer ventelig med et bud snart.  
Eurosport Turkey

Sjekk forrige ukes ryktebørs her