Uke 45

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 8.november

Corinthians avviser at Liverpool har gjort en avtale med dem om å signere Alexandre Pato.
ESPN

Bolton-manager Neil Lennon ønsker å sikre seg Joao Carlos Teixeira på lån fra Liverpool før Boltons neste kamp, mot Reading om to uker. Teixeira har bare spilt en kamp for Liverpool så langt denne sesongen, og Liverpool skal ha gjort portugiseren tilgjengelig for lån. Wanderers vil få konkurranse fra minst to andre Championship-klubber om signaturen til 22-åringen.
Burnden Aces

Tidligere Liverpool-trener Mike Marsh er tilbudt en trenerrolle i Huddersfield av tidligere Borussia Dortmund-trener David Wagner. Det var ventet at Wagner ville slutte seg til Jürgen Klopps stab på Anfield når han forlot sin post som trener for Borussia Dortmunds andrelag, men kompisen til Klopp valgte i stedet å ta managerjobben i Huddersfield. Mike Marsh ble løst fra sin trenerkontrakt med Liverpool i sommer, og nå ønsker Wagner å knytte til seg den tidligere Liverpool-spilleren fordi han ønsker å ha en med erfaring fra engelsk fotball i sin trenerstab.
Daily Mail

Lørdag 7.november

Liverpool distanserer seg fra rapporterer som hevder at en avtale er gjort for å signere Alexandre Pato.
Goal.com

Liverpool er i ferd med å signere den brasilianske landslagsspilleren Alexandre Pato. Anfield-klubben har allerede en avtale på plass om å hente Corinthians-spissen for rundt 20 millioner euro, eller 14,3 millioner pund. Pato returnerte til hjemlandet Brasil fra AC Milan, og sluttet seg til Corinthians, men er nå utlånt til Sao Paulo ut 2015. Han har så langt gjort 37 mål på 94 kamper for Sao Paulo.
TMW

Jürgen Klopp ønsker å signere Empolis midtbanespiller Riccardo Saponara i januar. Empoli skal være villige til å selge dersom de mottar et bud på 14,2 millioner pund for 23-åringen. Juventus hevdes også å være interesserte i Saponara, som kan spille både sentralt på midtbanen og som ving.
Tuttosport

Jürgen Klopp har identifisert Khouma Babacar som mannen som skal styrke Liverpools angrep, men Tottenham er også ute etter den 22 år gamle Fiorentina-spilleren. Senegaleseren har vært i strålende scoringsform i Serie A denne sesongen.
La Gazetta dello Sport

Arsenal, Liverpool, Manchester City og Tottenham viser alle interesse for den 18 år gamle Walsall-spilleren Rico Henry. Venstrebacken har gjort to mål for lederlaget i League One denne sesongen. Henry kan også spille vingback og venstre midtbane, og ble kåret til den bese unge spilleren i Football League i september. Tenåringen signerte en ny kontrakt med Walsall i forrige måned, med varighet frem til 2018.
Mirror

Liverpool, Arsenal og Napoli konkurrerer om signaturen til Real Madrid-angriperen Jese.
AS

Fredag 6.november

Liverpool kan komme til å hente Victor Valdes fra Manchester United i januar. Den tidligere Barcelona-keeperen inngår ikke i Louis van Gaals planer, og 33-åringen er blitt utestengt fra førstelagets treninger i Manchester etter å ha røket uklar med manageren.
Express

Onsdag 4.november

Jürgen Klopp vil forsøke å hente Bayer Leverkusen-spissen Stefan Kiessling til Anfield i januar. Klopp forsøkte å signere den 31 år gamle tyskeren også da han var manager i Borussia Dortmund. Kiessling har sju landskamper for Tyskland, og begynte karrieren i FC Nürnberg, før han kom til Leverkusen i 2006.
talkSPORT

Manchester United og Liverpool er ute etter det danske stjerneskuddet Emre Mor. 18-åringen har storspilt for FC Nordskjælland U19, og følges av speidere for en rekke storklubber. I tillegg til Manchester United og Liverpool har også Borussia Dortmund og Ajax hatt speidere som har fulgt tenåringen.
Daily Mail

Fiorentinas midtbanespiller Mario Suarez har bedt sin agent om å starte forhandlinger med Liverpool om en overgang. 28-åringen har slitt med å få spilletid i Serie A denne sesongen, og har startet bare sju kamper under den tidligere Swansea-manageren Paulo Sousa.
Tuttomercato

Liverpool kan komme til å hente Inter Milan-stjernen Mauro Icardi. 22-åringen ble vraket av Roberto Mancini til Inters kamp mot Roma i helgen.
Calcio Mercato

Jürgen Klopp ønsker å hente målvakten Marc-Andre ter Stegen til Liverpool. Ter Stegen er frustrert over at han er bak Claudio Bravo i keeperkøen hos Barcelona, men sisteskansen skal likevel ikke ha noe ønske om å flytte på seg. Barcelona har heller ingen planer om å kvitte seg med keeperen.
Sport

Tirsdag 3. november

Cristiano Ronaldo skal ha vært i samtaler med både Arsenal og Liverpool, før han endte opp i Manchester United sommeren 2003. Dette kommer fram i den nye boken «Cristiano Ronaldo: The Biography» av journalisten Guillem Balague. Liverpool med  Gerard Houllier som manager la inn et bud på 5,7 millioner pund, kommer det fram i boken. Alex Ferguson endte opp med å betale 12.25 millioner pund for 18-åringen. 
Daily Mail

Mandag 2. november 

Borussia Dortmund har skilt lag med sin U23-trener, David Wagner, og det antas nå at Wagner vil slutte seg til Jürgen Klopps stab i Liverpool. Wagner kom til Dortmund fra Hoffenheim, hvor han trente U18-laget i 2011. Med U23-laget til Dortmund rykket han opp til tredje nivå i Tyskland, men laget rykket ned igjen i fjor. Wagners avgang ble bekreftet etter et 1-0 tap for TuS Erndtebruck i helgen, noe som fører til at U23-laget igjen ligger på nedrykksplass. Wagner var forlover for Klopp da Liverpool-manageren giftet seg, mens Klopp er fadder for Wagners yngste datter. Duoen har vært venner helt siden de spilte sammen i Mainz.
ESPN

Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon hevder den nåværende presidenten Florentino Perez forsøkte å hente Jürgen Klopp til Madrid i sommer. Også José Mourinho og Joachim Low skal ha vært i samtaler med klubben før Rafael Benitez ble ny manager, ifølge Calderon.
90min.com

Leicester skal ha satt en prislapp på minst 15 millioner pund for sin storscorer Jamie Vardy. 28-åringen har vært med å skyte Leicester til tredjeplass på tabellen, og er toppscorer i Premier League med 11 mål på 11 kamper. Det skal ha fått både Tottenham og Liverpool til å vise interesse for ham. 

Express

 

Mario Suarez hair blitt koblet til en overgang fra Fiorentina til Liverpool. Den tidligere Atletico Madrid-spilleren har fått lite spilletid i Serie A, men etter at han scoret sitt første mål i helga uttalte han seg om ryktene og insisterte på at han blir i Firorentina og at han er veldig fornøyd med å være der.

Football Italia