Uke 48

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 29.november

Liverpool akter å forsterke troppen med Nevan Subotic og Nuri Sahin. Førstnevnte har et nært forhold til Jürgen Klopp, og er ikke inne i varmen på Westfalenstadion. Sistnevnte var som kjent utlånt til Liverpool i 2012.
The Independent

Liverpool kan komme til å legge inn bud på Marco Reus og Mats Hummels i januar.
Daily Star

Både Liverpool og Everton ønsker seg Stoke-keeper Jack Butland. 22-åringen kan koste opp mot 17 millioner pund til sommeren. Butland kostet Stoke 3,5 millioner pund når han kom fra Birmingham i 2013.
Sunday People

Fredag 27.november

Real Madrid jakter en ny venstreback, og Alberto Moreno kan bli klubbens fremste transfermål.
Marca

Torsdag 26.november

Liverpool og Manchester United ønsker begge å sikre seg Walsalls venstreback Rico Henry i januar. Begge klubbene hadde speidere som fulgte 18-åringen da Walsall tapte 2-1 for Swindon tirsdag kveld.
Express

Onsdag 25.november

Jürgen Klopp ønsker å signere den italienske playmakeren Riccardo Saponara. Liverpool har tatt offisiell kontakt med Empoli for å få til en overgang for 23-åringen. Saponara, som har gjort 10 mål på 23 kamper denne sesongen, har tre år igjen av sin konrakt, og verdsettes til 15 millioner pund.
La Nazione



Liverpool og Everton kjemper med Sporting Lisboa og Sevilla om Inter-forsvareren Andrea Ranocchia.
Daily Star

Tottenham og Liverpool jakter begge Lilles Sofiane Boufal. Liverpool er svært interesserte i å sikre seg den offensive midtbanespilleren i januar.
France Football

Liverpool forhører seg om muligheten for å sikre seg Mats Hummels.
HITC

Stoke, Bournemouth, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Liverpool er alle ute etter Leeds-sensasjonen Lewis Cook. Den 18 år gamle midtbanespilleren verdsettes til 10 millioner pund, og det ligger an til budkrig om den engelske ungdomslandslagsspilleren i januar.
Daily Star

Tirsdag 24. november

Den brasilianske klubben Corinthians har gitt lagene i Premier League beskjed om at Alexandre Pato er tilgjengelig for kjøp. 26-åringen er for tiden på utlån i São Paulo, der han har vært og scoret 38 mål på 95 kamper de to siste sesongene. Liverpool, i tillegg til klubber som Tottenham og Chelsea, føler situasjonen inn mot januarvinduet.
London Evening Standard

Tyske spillere eller spillere i Bundesligaen har blitt hyppigere linket etter at Jürgen Klopp signerte sin trenerkontrakt med Liverpool. Blant de mest linkede finner man sveitseren Granit Xhaka. Landslagsspilleren er tydeligvis svært tilfreds i sin nåværende klubb. Betyr det at han ikke vil la seg friste av Klopp og Liverpool? – Jeg er under kontrakt til 2019, og jeg nyter livet i denne klubben, skal Xhaka ha uttalt til Sky Deutchland. – Dét er alt som betyr noe for meg. Resten tar min far og agent seg av, sier han. Ifølge ryktene skal både Liverpool og Arsenal være blant klubbene som følger sveitseren tett. Xhaka virker åpenbart lykkelig i sin nåværende klubb, uten at han påstår at at klubbskifte ikke kan være aktuelt.
talkSPORT

Mandag 23. november

Ajax, Manchester City, Liverpool og Tottenham viser interesse for Funsho Bamgboye, som spilte for Nigeria U17 under VM i Chile nylig.
Complete Sports

Arsenal og Liverpool er ute etter Inter Milans Paulino. 18-åringens kontrakt med Serie A-klubben løper ut etter denne sesongen, og spilleren er dermed tilgjengelig mot et mindre kompensasjonsbeløp. Villarreal, Espanyol og Valencia er også ute etter spanjolen, og det samme er Bayer Leverkusen.
Calcio Mercato

Manuel Lanzini, som er utlånt til West Ham fra Al Jazira, sier det er «en ære» å bli linket til Liverpool. – Jeg hørte at formannen i klubben ønsker at jeg skal bli værende. Jeg trives her. Men det er en ære at et lag som Liverpool har kastet sine øyne på meg, uttaler 22-åringen.
Independent

FORRIGE UKES RYKTEBØRS KAN DU LESE HER!