Uke 52

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 27. desember

Liverpool skal være interessert i Leeds-spilleren Sam Byram. Byram kan gå på free transfer til sommeren, og krangler med klubben om kontrakt. 22-åringen kan derfor være mulig å få kjøpt for 5 millioner pund allerede i januar. Byram kan spille både back og midtbane. 
Metro

Lørdag 26. desember

Liverpool og Arsenal har forhørt seg om Deportivo La Coruna-vingen Lucas Perez.
El Ideal Gallego

Liverpool har et klart mål for transfervinduet i januar, nemlig å finne en ny keeper som kan gi Simon Mignolet konkurranse. De røde har siktet seg inn på Milan-keeper Diego Lopez, som har mistet plassen til Gianluigi Donnarumma, og de har også kontaktet Lazio om Federico Marchetti. Sistnevntes kontrakt løper ut i juni, og kan være en kar som er tilgjengelig på billigsalg i januar.
GianlucaDiMarzio.com

Liverpool kan komme til å legge inn et bud på 15 millioner pund for Galatasarays uruguayanske keeper Fernando Muslera. Liverpool sendte speidere for å følge 29-åringen i kampen mot Besiktas den 14.desember.
ClubCall

Liverpool planlegger et forsøk på å hente Real Madrid-spissen Jese Rodriguez. Han har bare fått 90 minutter under Benitez denne sesongen, men står med 14 mål på 69 kamper totalt etter debuten for Real Madrid i 2013.
Don Balon

Fredag 25. desember

Liverpool-linkede Leroy Sanes agent sier at vingen ikke vil forlate Schalke i januar. 19-åringen har fem mål og like mange assist på 24 kamper denne sesongen og er på radaren til en rekke storklubber. Men agenten mener Schalke er det beste stedet for unggutten å være nå. Så får vi se om den holdningen endrer seg om det kommer et bud på bordet. 
Bild

Liverpool linkes til mange midtstoppere for tiden. En tidligere Liverpool-stopper, Daniel Agger, kan nå være på vei til Lazio. Agger forlot Liverpool for Brøndby i 2014 etter at Dejan Lovren ble kjøpt. 
Il Messaggero

Torsdag 24. desember

Liverpools mulighet til å signere Guiseppe Rossi har blitt styrket etter at Bologna bekreftet at de ikke lenger var interesserte i å signere spissen som omtales som "99 prosent sikkert vil forlate Fiorentina. Sampdoria skal fortsatt være interessert i 28-åringen.
Football Italia

Onsdag 23. desember

Toni Pulis og WBA var interessert i å hente José Enrique (29) på deadline day i sommer, men fikk ikke ordnet noen avtale. Nå skal Pulis igjen vurdere å prøve sikre seg den rutinerte backen, hvis kontrakt på Anfield løper ut etter denne sesongen.
Daily Mail

De røde skal være interesserte i å hente Marc-André ter Stegen (24) fra Barcelona allerede i januar. Den tyske målvakten vurderer fremtiden etter å ha blitt vraket fra Barças tropp i klubb-VM denne måneden, ifølge spansk presse.
Daily Mirror

Liverpool og Arsenal leder kampen om League One-talentet James Maddison (19), ifølge Independent. Coventry City har ikke fått noen konkrete tilbud på den offensive midtbanespilleren, men de to storklubbene skal ha fulgt tenåringen gjentatte ganger, og det antas å komme en budrunde enten i januar eller til sommeren.
Independent

Tirsdag 22. desember

Liverpools keepere har måttet finne seg i mye kritikk de siste ukene, og nå kobles Marseilles Steve Mandanda til Liverpool. Flere Premier League-klubber skal ha vist interesse for den 30 år gamle kapteien. En klubb skal allerede ha lagt inn bud på landslagskeeperen ifølge franske medier. 
Canal Plus

Dortmunds midtstopper Neven Subotic har også tidligere figurert i denne spalten. Med Martin Skrtels skade skal han på nytt være spilleren Klopp helst vil hente fra sin gamle klubb i januar. 26-åringen kan imidlertid bli for dyr, men Mirror mener en midtstopper står øverst på ønskelista. 
Mirror

Mandag 21. desember

Jürgen Klopp skal være ute etter å styrke forsvaret og skal ha kastet øynene på Martin Caceres. 28-årige Caceres har 68 landskamper for Uruguay men sliter med å få spille fast for Juventus og kan være aktuell for overgang til Liverpool i januar, da trolig mest på lån ut sesongen.
Tuttosport



Joel Matip
er en spiller som stadig nevnes i samme åndedrag som Liverpool om dagen. Matip skal være interessert i å dra til England, men nå har Schalke tilbudt forsvarsspilleren ny kontrakt. I et forsøk på å beholde ham er han tilbudt en fireårskontrakt verd 16 millioner euro. 
Bild

Juventus og Liverpool er begge blitt koblet til Borussia Dortmunds Ilkay Gundogan. Men nå sier Juventus' klubbdirektør Beppe Marotta at de ikke vil signere spillere på nyåret. – Januarvinduet er til for reparasjon, og vi trenger ikke reparere noe. Gundogan eller Banega? Jeg kan utelukke at vi går etter dem, og det samme gjelder Lavezzi.
Sport Mediaset

Liverpool skal ha vist interesse for Basels spiss Breel Embolo, og interessen ryktes nå å være gjensidig. 18-åringen er et ettertraktet transfermål for mange storklubber, etter å ha scoret 5 mål i serien på 13 kamper og 2 mål i europa på fem kamper denne sesongen. Han scoret også 17 mål på 39 kamper forrige sesong.
Calciomercato

Liverpool skal også være interessert i Inter Milans forsvarsspiller Jeison Murillo, som skal ha en verdi på rundt 22 millioner pund. Prislappen på colombianeren kan imidlertid være et problem.
Ilsussidiario.net

Jerome Sinclair blir koblet til Espanyol når kontrakten hans med Liverpool går ut til sommeren. Også nederlandske FC Groningen skal være interessert i 19-åringen
Mirror