Uke 7

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

 

Søndag 15. februar

David Moyes kan lokke Burnley-spiss Danny Ings (22) til Spania og Real Sociedad istedenfor Liverpool etter sesongen. Manageren er villig til å firedoble lønningsposen hans til 60.000 pund i uka dersom han velger ferielandet foran Merseyside.
Daily Star

Burnley-manager Sean Dyche kontrer og tror Danny Ings blir værende i England tross interesse fra utlandet. «Jeg ville vært veldig overrasket dersom det (en overgang ut av landet) blir veien. Jeg tror vi alle vet at han trenger å fortsette utviklingen i Premier League», sier han – og legger til at et «midt på treet»-lag i den spanske ligaen trolig ikke er det beste for Ings selv om standarden der nede er høy.
Liverpool Echo

Brendan Rodgers, som nylig besøkte den italienske hovedstaden, og Liverpool vil hente inn Radja Nainggolan (26) fra Roma og Keita Baldé Diao (19) fra byrival Lazio.
Express

Fredag 13. februar

Miralem Pjanic er aktuell for Liverpool. Bosnieren har spilt for Roma siden 2011, men Liverpool-manager Brendan Rodgers har bestemt seg for å hente 25-åringen fra den italienske hovedstaden til sommeren. Ryktene har satt fart etter at Rodgers ble observert i Roma denne uka.
Daily Mirror

Ifølge Palermo-direktør Maurizio Zamparini, ligger halve Fotball-Europa langflate etter Paulo Dybala (21). Angriperen har storspilt for Serie A-klubben så langt denne sesongen, og Liverpool er blant de mange klubbene som ønsker å knytte seg til unggutten til sommeren.
Tuttomercato

Da Liverpool møtte Bolton i FA-cupen for et par uker siden, imponerte Josh Vela (21) så kraftig at Liverpool-ledelsen skal ha bestemt seg for å følge ham tett frem mot sommeren. Bolton-trener Neil Lennon synes at midtbanespilleren minner om Liverpool-kaptein Steven Gerrard (34).
Metro

Torsdag 12. februar

Kontrakten til James Milner løper ut til sommeren, og Liverpool ønsker å knytte seg til Manchester City-stjernen på fri overgang. 29-åringen er fristet av tanke på å erstatte Steven Gerrard (34) på Liverpool-midtbanen, men City vil helst skrive ny avtale med ham. Også Arsenal er interesserte i Milner.
Daily Express

Den nye TV-avtalen gjør at Liverpool kan bruke mer penger på overgangsmarkedet. Manager Brendan Rodgers har pekt seg ut Real Madrid-angriper Karim Benzema (27) som sitt fremste mål på markedet til sommeren, men Liverpool må trolig sprenge banken for å sikre seg franskmannen.
Daily Star

Onsdag 11. februar

Assistenttrener Colin Pascoe fikk ansvaret for pressekonferansen etter Tottenham-kampen fordi manager Brendan Rodgers var på vei til flyplassen. Liverpool-bossen skal se en europeisk kamp onsdag kveld, og nordiren hastet fra Anfield like etter kampslutt mot Tottenham tirsdag kveld.
Belfast Telegraph

Málaga krever fire millioner pund for reservekeeper Guillermo Ochoa. 30-åringen har vært andalusiernes cupkeeper denne sesongen, men har ikke sluppet til i La Liga på grunn av Carlos Kamenis gode form. Liverpool og Arsenal ønsker begge å hente mexicaneren når sommervinduet åpner.
Fichajes.com


(Video med tillatelse fra TV 2).

Raheem Sterlng (20) kommer til å avslå Liverpools siste tilbud om kontraktsforlengelse.
Metro

Tirsdag 10. februar

Brendan Rodgers håper å hente Henrikh Mkhitaryan (25) fra Borussia Dortmund i sommer. Armeneren er åpen for å forlate Bundesliga-klubben, ifølge agent Mino Raiola, og midtbanespilleren er fortsatt interessant for Liverpool. Anfield-klubben prøvde å hente ham fra Shakhtar Donetsk i 2013.
Metro

Rafa Silva var grunnen til at Liverpool-speiderne droppet storoppgjøret mellom Sporting Portugal og Benfica søndag kveld. Braga krever angivelig 10 millioner euro for 21-åringen, som kan bekle flere roller bak en spiss. Liverpools byrival Everton snuser også på den talentfulle unggutten.
O Jogo

Argentinske Eduardo Salvio (24) er interessant for Liverpool, men Benfica-stjernen får trolig ikke arbeidstillatelse i Storbritannia. Flankespilleren har spilt 131 kamper og scoret 33 mål for den portugisiske storklubben. Fem landskamper for tangolandet er neppe nok til arbeidstillatelse.
O Jogo

Mandag 9. februar

Agenten til Keylor Navas har varslet Liverpool om at han ønsker å forlate Real Madrid til sommeren. 28-åringen imponerte for Costa Rica i VM-sluttspillet i Brasil i fjor sommer, men har ikke maktet å ta keeperplassen fra klubbkaptein Iker Casillas. Liverpool er fortsatt på utkikk etter en ny målvakt.
Daily Star

Liverpool droppet søndagens portugisiske storkamp mellom Sporting Portugal og Benfica. I stedet hadde Anfield-klubben speidere til stede da Estoril møtte Braga. Braga-spiss Éder (27) og lagkamerat Danilo Barbosa skal være blant spillerne Liverpool har fattet interesse for.
O Jogo

Inter-angriper Mauro Icardi (21) og Palermo-spiss Paulo Dybala (21) var i kikkerten da Liverpools speidere så oppgjøret mellom Inter og Palermo søndag kveld. Icardi scoret to av målene da Inter vant 3-0, men valgte ikke å feire målene etter å ha kommet på kant med Inter-fansen tidligere i år.
Gazetta dello Sport