Undervurderer ikke Wimbledon

I kveld spiller Liverpool borte mot Wimbledon i FA cupen. Jordan Henderson vil ikke undervurdere League Two-klubben, og drømmer om å vinne cupen i mai.

- Vi drar dit med riktig innstilling. Det vil bli en tøff kamp, og de vil gjøre det vanskelig for oss - men vi må dra dit som vi gjorde mot Bournemouth, og spille veldig bra og vinne kampen, sier Henderson til BBC-programmet Football Focus.

 

- Jeg har sett det mange ganger før, når et stort lag drar til en stadion fra lavere divisjoner, og enten spiller uavgjort eller taper. Vi må sørge for at vi kommer med riktig innstilling, og at vi gjør alt vi kan for å forbedre oss til kampen.

 

- Om du ser bort fra kampen mot Leicester, hvor vi er skuffet over resultatet, er vi i ferd med å få litt momentum. Vi spiller godt som lag, og ser til tider veldig bra ut. Spesielt kampen mot Swansea har utmerket seg så langt. Forhåpentligvis kan vi holde det gående.

 

Steven Gerrard fyller 35 år den dagen FA cupfinalen spilles. Dersom Liverpool går helt dit vil det være kapteinens siste kamp for klubben.

 

- Det vil være stort å vinne et trofé. Ikke bare for oss som lag, fordi jeg tror vi trenger noe slikt, men også for ham personlig fordi han fortjener noe slikt etter å ha vært så god over så mange år for Liverpool.

 

- Det er en stor cup som alle ønsker å vinne, men jeg tror det gjelder for alle troféer egentlig. Du ønsker å vinne alle kamper i alle turneringer du deltar i, og til slutt vinne finalen.

 

- I mitt første år her vant vi Carling Cup, og det var fantastisk. Så gikk vi til finalen i FA cupen etter å ha slått Everton på Wembley, men tapte mot Chelsea. Det var tøft. 

 

- Jeg har opplevd det før, og det er utrolig å komme til semifinalene eller finalen, og oppleve å spille på Wembley foran supporterne. Det er fantastisk, og jeg tror det er en av de beste dagene i min karriere så langt - det å vinne mitt første trofé for Liverpool. Forhåpentligvis kan vi vinne noen flere.