Vant også andre kamp i Otten Cup

Liverpool U19 vant med solide 3-1 over Red Bull Brasil i Nederland i formiddag.

Det unge Liverpool-laget begynte turneringen på best mulig vis i går, ved å beseire kinesiske Guangshou Evergrande FC 2-1, og fulgte det altså opp med en strålende 3-1 seier over braslianerne i formiddag.

Yan Dhanda åpnet scoringene etter 22 minutters spill. Samme mann økte til 2-0 i det 45.minutt, før brasilianerne reduserte i det 51.minutt. Harry Wilson gjorde Liverpools tredje mål ti minutter etter reduseringen. Herbie Kane pådro seg et gult kort i kampen.

I den andre kampen i gruppen vant Paris Saint-Germain 4-0 over Guangzhou Evergrande FC.

Det betyr at Liverpool er eneste lag med full pott etter to kamper, og de røde er dermed sikret en plass i semifinalen i turneringen allerede før siste gruppespillkamp, mot PSG, klokken 13.40 i ettermiddag.