Venter fortsatt på Liverpool-debuten

Danny Ings (23) fikk ingen minutter mot Stoke i premieren. Nå jobber han hardt for å bli bedre.

– Jeg kommer på jobb med et smil om munnen hver dag fordi jeg vet jeg arbeider med herlige folk og fantastiske spillere. Jeg er storfornøyd med at jeg har funnet meg til rette her så fort, sier spissen til liverpoolfc.com.

Les også: – Skal skape mer plass for tilretteleggerne

Den tidligere Burnley-toppscoreren var sikker på at han skulle inn mot Stoke på Britannia, men like før byttet, som Brendan Rodgers røpet at han skulle foreta, scoret Philippe Coutinho (23) og sørget for at Ings ble værende på sidelinja.

– Suverent mål

Engelskmannen, med draktnummer 28, legger ikke skjul på at han stadig kikket opp mot klokka for å se hvor mye tid han hadde til å vise meg frem, og at det kriblet i kroppen da han finpusset dødballtaktikken på benken.

– Og så brøt alle ut i full jubel. En spiller som det kan dra noe ut av hatten, vinne kampen og hente hjem poengene, fortsetter Ings om den avgjørende Coutinho-scoringen.

– Målet var suverent! Han skal ha skryt; han er en fantastisk fotballspiller. Jeg var selvsagt kjempeglad for resultatet, og forhåpentligvis får jeg debuten min snart, legger han til.

Saken fortsetter under.


– SUVERENT: Ings lot seg imponere av Coutinhos matchvinnermål mot Stoke. (Video: TV 2)

Denne runden tar Liverpool imot nyopprykkede Bournemouth på Anfield mandag kveld. Trolig fortsetter Christian Benteke (24) som ensom midtspiss, men med både Ings og Divock Origi (20) har Rodgers friske alternativer utover i kampen.

Les også: Rodgers fornøyd med variasjonen i angrepet

Ings sier han hele tiden jobber for å bli en bedre spiller for egen og Liverpools del. Angriperen, med en rekke aldersbestemte landskamper, scoret elleve ganger i debutsesongen på øverste nivå, han fikk sitt første mål i helrødt mot Adelaide United, og han scoret hat-trick bak lukkede dører i Malaysia.

– Det eneste jeg konsentrerer meg om, er å utvikle meg som spiller og person hver dag. Jeg prøver så godt jeg kan å ikke reise hjem fra treningsfeltet uten å vite at jeg har blitt bedre på noe, uansett om det er hurtighet, noe taktisk eller teknisk.