Venter med kontrakten til sesongslutt

I likhet med Raheem Sterling har Jordan Henderson valgt å ikke tenke på en eventuell forlengelse med klubben før til sommeren fordi han vil konsentrere seg om fotballen i sesonginnspurten.

– Agenten min og Raheems agent skal prate med klubben for å komme frem til en løsning i sommer, forteller den 24-årige visekapteinen i et intervju med The Telegraph.

Les også: Utelukker enighet med Sterling før sesongslutt

Liverpool Echo-journalist James Pearce meldte tidligere i uka at forhandlingene mellom Hendersons representanter og Liverpool hadde blitt satt på vent, noe spilleren nå bekrefter. Pearce skrev at partene var uenige om lønnsbetingelsene, for Henderson ønsker 40.000 pund mer enn de 80.000 pundene klubben har tilbudt ham i uka.


STORSPILL: Henderson har scoret i tre strake ligakamper. Her mot Burnley 4. mars. (Video: TV 2)

– Vi har fortsatt mye å spille for denne sesongen. Vi ønsker å komme inn i topp fire og vinne FA-cupen. Dette er noen viktige måneder for oss. Jeg ønsker ikke at prat om kontrakter skal forstyrre. Vi har ikke råd til det, forklarer spilleren.

Selv om visekapteinen velger å sette forhandlingene på pause de neste månedene, påpeker han at det ikke har noen betydning på forholdet til klubben eller innsatsen han legger ned i kampene.

– Snakket om kontrakten har pågått lenge i mediene, og dersom dere har sett kampene jeg har spilt i, er jeg sikker på at dere ser det ikke har påvirket oss på noen måte.