Venter på sin første EM-start

Danny Ings håper å starte sin første kamp under U21-EM når England møter Italia i morgen.

Så langt har det blitt to innhopp fra benken for Ings under mesterskapet i Tsjekkia. I den første kampen, 1-0 tapet for Portugal, entret den ferske Liverpool-spissen banen etter 74 minutter, mens han fikk spille hele andre omgang i søndagens 1-0 seier over Sverige.

- Southgate satte meg inn mot Sverige for at jeg skulle strekke forsvaret deres og finne åpninger mellom forsvarsspillerne deres, forteller Ings til det engelske fotballforbundets offisielle nettside.

- Det var en tøff kamp, hvor det var vanskelig å få fart på ballen på den tørre banen. Men jeg synes vi håndterte det veldig bra. Jeg syntes vi tidvis spilte fantastisk fotball, og tok seieren.

- Scoringer kommer ofte sent i denne type kamper. Vi spilte mot et lag som var veldig direkte i stilen.

Ings vet at en seier mot Italia i siste gruppespillkamp i morgen kveld vil sikre England en plass i semifinalen i turneringen. Den kampen håper han nå å få starte.

U21-EM: SJEKK HVILKE KAMPER SOM VISES HVOR

- Jeg respekterer managerens avgjørelse, men jeg vil uansett sørge for at jeg er klar til innsats når han trenger meg, slik jeg også var på søndag.

- Jeg ønsker å starte alle kamper, men du må respektere stabens avgjørelser, og det akter jeg å gjøre.

- Du ønsker konkurranse om plassene på alle lag, uansett om det er for klubb- eller landslag. Du trenger konkurranse for å presse alle til å yte bedre.

LES OGSÅ: - EN DRØMMEOVERGANG FOR MEG

Foreløpig tenker ikke spissen så mye på overgangen fra Burnley til Liverpool.

- Det var selvsagt fantastisk å få den overgangen. Men jeg må legge det til side, da EM har hovedfokus for øyeblikket. Jeg ønsker å spille så mange minutter som mulig for mitt land.

- Men det at jeg nå er Liverpool-spiller har gitt meg et stort løft. Jeg gleder meg til å begynne å arbeide sammen med Brendan Rodgers og spillerne i Liverpool. Det er en utrolig drøm som går i oppfyllelse for meg, egentlig. Det er en utfordring jeg ser frem til, og jeg gleder meg til å komme i gang.

- Men som sagt, nå må jeg legge det til side og konsentrere meg om dette mesterskapet.

SJEKK VÅR OPPDATERTE TV-LISTE