Vigouroux slapp inn mål seks minutter på overtid

Ingen god kveld for Liverpools utlånsspillere i League One i kveld, da sene scoringer fra motstanderne fratok både Blackpool og Swindon viktige poeng.

Lloyd Jones spilt hele kampen for Blackpool, som tapte 2-1 for Burton Albion hjemme på Bloomfield Road, etter å ha ledet 1-0 til pause. Jones hadde en viktig defensiv inngripen ni minutter ut i annen omgang, da han headet unna en innsvinger i feltet. På det tidspunkt ledet vertene fortsatt kampen. Burtons vinnermål kom i det 85.minutt.

Brendan Rodgers sin sønn Anton kom nok en gang på scoringslista for Swindon Town, som likevel nok ikke er fornøyd med 2-2 hjemme mot Port Vale, ettersom gjestenes utligningsmål kom på et straffespark seks minutter på overtid. Lawrence Vigouroux og Jordan Williams spilte hele kampen for Swindon, mens Kevin Stewart entret banen i det 89.minutt.