Vil bruke jula til å klatre på tabellen

Phillip Coutinho ser frem til det tette kampprogrammet i jula, og han håper Liverpool for alvor finner formen.

Den brasilianske playmakeren Philipp Coutinho forteller det intense juleprogrammet var et lite kultursjokk for ham i sin første sesong, men nå er det noe han ser frem til.
 
– Nå er jeg vant til det. Faktisk liker jeg når vi kommer til denne delen av sesongen. Familien kommer over – og vi spiller viktige kamper på rekke og rad, uttaler Coutinho til Liverpools offisielle hjemmeside.
 
Brassen maner til at laget skal ta flere poeng, og han håper den kommende perioden kan få laget høyere på tabellen. Målet er å ta så mange poeng som mulig – mot samtlige lag. Liverpool er en storklubb, så vi trenger seire.

Imponert over mostanderne

Den tidligere Inter-spilleren har latt seg imponere av Liverpools to neste motstandere. To lag ingen hadde spådd så høyt på tabellen.
 
– Det blir to gode kamper, som er ekstremt viktige for oss. Vi har hatt en full uke med trening før Watford-kampen, noe som er veldig bra for oss. Det et godt å ha alle samlet, sterke og forente. 
 
Coutinho hevder han egentlig ikke er overrasket over hvor bra Watford og Leicester gjør det, og begrunner det med at Premier League er den vanskeligste ligaen i verden.
 
– Det kommer ikke som en overraskelse for meg at så mange lag kjemper om en plass topp fire. Heldigvis er vi med, og jeg håper vi når målet vårt, som er å bli blant de fire beste.